Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa komputerów i telefonów. |
Witam. Szukam dorywczej pracy. Naprawiam kompy i telefony. Jakby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa komputerów i telefonów. |
...jak naprawiasz to przecież pracujesz..., a kontakt może wykorzystać Urząd Kontroli Skarbowej, albo inny ZUS... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Kontrole i zusy niech zajmą sie oszustami a nie osobami którzy chcą zarobić parę groszy za pomoc innym ludziom. :/
|
|
...dla nich oszustem jest każdy kto wykonuje usługi bez zarejestrowanej działalności gospodarczej... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ja nie wykonuje usług tylko pomagam osobom które mają trudności z zrozumienu mowy i obsługi komputera a także telefonu.
|
|
Pomoc takim osobom nie może wiązać się z oszustwem.
|
|
słuchaj jak ich znajmoki to robia to jest ok ale obcy to moze sie przejechac hehe no chyba ze ty tez w klicie
|
|
a przy okazji mam peknieta szybke w samsung s2 ten digitizer czy jakos tak? czytałem ze sie nie da wymienic. ale moze ty mozesz. druga sprawa lapotopa z miesiac nie właczałem i teraz nie chce wcale sie właczyc? ładowałem i trzymałem na zasilaczu jakis czas i nic. jest to hp pavillion
|
|
Wymienić dotyk to nie jest trudna sprawa tylko ważniejsza jest cena tego sprzętu. Zależy ile chcesz wydać na to? A co do laptopa. Działał miesią temu dobrze.? Sprawdź zasilacz i czy ma ładowanie a także napięcie. Itd..........
|
|
Zgłoś się tu: numik.pl słyszałem sporo opinii od znajomych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |