Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co wazniejsze - symbol pedalstwa, czy czlowiek? |
Niedawno podpalil sie w Warszawie czlowiek - z biedy. Czemu wowczas nie bylo lewackim lamentow nad tym wydarzeniec, chocby w 1/10 tak dramatycznych ja w przypadku podpalenia teczy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co wazniejsze - symbol pedalstwa, czy czlowiek? |
głodne dzieci zapchaja zoładki zachwytem wywołanym widokiem odnowionej za 70 tys zl tęczy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
A tobie palancie ciągle dzieci w głowie :):):) Nie zdrowe masz objawy , idź do księdza on ci pomoże :):)
|
|
maruda nie dosc ze obronca lumpow, zlodzieji, nierobow, gwalcicieli to jeszcze obronca pedalow. Czy moze byc z nim jeszcze gorzej?
|
|
Ksiądz żąda od 9-latka, by przysiągł na ojca i matkę, że nie powie nikomu o tym, co zaszło. Przekonuje, że jeżeli komuś to zdradzi, złamie tajemnicę spowiedzi i popełni śmiertelnych grzech. Bóg ukarze go za to tak mocno, że nawet jego rodzice mogą umrzeć. Jakim trzeba być skur****em…, by mówić coś takiego – to jedna z wielu historii pedofilii w polskim Kościele, z którą walczy Ruch Ofiar Księży. Jego fundator Wincenty Szymański, który sam był w dzieciństwie molestowany przez księdza, opowiada nam swoją historię oraz wyjaśnia, jak walczyć z tym procederem. No tak Explorer dla równowagi lelumel
|
|
ja wcale nie przecze ze zawod ksiedza wybiera wielu gejow. ksiadz obraca sie wsrod mezczyzn ma mozliwosci dobierana sie sie do dzieci - zawod idealny dla geja. chcesz sie licytowac na linki? dac artykul o nauczycielce, ktora puscila sie z uczniem? poczytaj statystyki - gejow i pedofilow jest sporo w kazdym zawodzie. nie tak dawno czytale o policjancie ktory molestowal chlopaka - jednak nagonka jest tylko na Kosciol.
|
|
maruda a moze dostałes kosza od jakiegos ksiedza i teraz sie mscisz? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a moze on sam jest starym zramolalym ksiedzem? i dlatgo tak szuka okazji, zeby jakiegos dzieciaka zgarnac? chcialbym zobaczyc co to za kreatura... pewnie pod 60 podchodzi, gruby, kulawy, z rencina 650zl, ktora dostaje od 50 lat (za to, ze mu jaja sieczkarnia obciela). siedzi i tylko rzuca obelgi na ludzi, ktorzy usiluja kulturalnie o roznych sprawach popisac na forum.
|
|
mniej wiecej taki do tego robi w butelki:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
księdza tam powinno być zdjęcie z dziećmi
|
|
Autor: Explorer synku a dlaczego z ciebie aż taki " bohater" , że używasz TORa? czyżbyś się czegoś bał? kozaczek z ffazapu ! mam podstawy sadzić, że i teraz pisząc to dupą trzęsiesz przed kompem ze strachu i że siedzisz w kominiarce
|
|
..tęcza jest symbolem tolerancji, akceptacji różnorodności, nadziei na radosne życie wśród ludzi, którzy pozbyli się prymitywnych odruchów ksenofobii, szowinizmu, uprzedzeń i chęci urządzania czyjegoś życia na własną modłę... W Biblijnych opowieściach koniec potopu i zapowiedziała Noemu tęcza właśnie dając nadzieję na radosne życie różnorodnym stworzeniom, które miał na swojej Arce. Ignorancja hunwejbinów kato-prawicy jest żałosna, w Seminariach też nie douczają wiedzy o świecie... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
no to słabo cos tolerowali rzucajac butelkami z dachu:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tęcza tęczą, to tylko rzecz, zwykłe kolorowe coś, robienie z tego TYLKO symbolu konkretnej grupy jest głupotą. A co do tego, że o tym mówią, a o mężczyźnie który się podpalił nie, to tylko i wyłącznie wina mediów. Pokazują co chcą i co da im większą oglądalność, a nie to co powinni.
|
|
Niestety media dzisiaj bardzo nami manipulują. Co do tęczy to nie widzę sensu palić coś co jednak trochę pieniędzy kosztowało.
|
|
Konrado - to jak ktoś zrobi wielką swastykę i powiesi gdzieś publicznie to też uważasz, że nie ma sensu jej palić, bo ileś pieniędzy zrobienie tej swastyki kosztowało? Dziwny tok myślenia...
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/forum/kopacz-dla-rzeczpospolitej-cenie-leszka-millera,0,1028950,120104026,czytaj.html Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Explorer świetna fotka ale się uśmiałem a co do tęczy to wszyscy wiedza po co powstała i widocznie normalnym ludziom się niespodobała gitara gra
|
|
Pani prezydent znowu odbuduje tęczę i niech sobie buduje. Niech podstawie ją jako bramę wejściową do ratusza. Będzie i wilk syty i owca cała.
|
|
Egzorcysta ty to niesamowity pajac jesteś, siejesz postrach wszystkim internetowym kozakom, aż ci łapska drżą nad klawiaturą
|
|
|
Explorer odezwij się do mnie na sloneczkomaciek@gmail.com mam sprawę, a nie wiem jak tu napisać PW
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |