Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,posel,, |
Przemysław Wipler, były poseł PiS a obecnie szef stowarzyszenia Republikanie zaatakował policjantów przed jednym z warszawskich klubów – informuje stacja TVN24.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,posel,, |
najbliższy współpracownik Jarosława Gowina - byłego posła PO gwoli scisłosci Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Raczej były poseł pisu i współpracownik Jarosława Kaczyńskiego ;)
|
|
liczy sie terazniejszosc Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"poseł" to brzmi dumnie jak widać
|
|
tylko odszedł z pis-u, chcial wejsc w srodowisko peo przypodobac sie, byc jak oni a kto z kim przystaje takim sie staje. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
albo... tak zidiociał przy pisdowatych, że go do dziś trzyma, nikt normalny z tego kaczego kręgu nie wychodzi to nieuleczalne.
|
|
atbis lecz się bo ja na PiS głosowałem gówno mnie obchodzi na kogo głosowałeś gitara gra
|
|
Debile kłócicie się jakby miedzy PO A PiS byla jakakolwiek różnica... Jakie to ma znaczenie za kim pójdziecie w przepaść? Przecież o to IM chodzi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |