Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odzyskania prawa jazdy |
Mam pytanie dotyczące tego jak step-by-step odzyskać prawko po tym jak zostalo mi zatrzymane na okres 2,5 roku za jazde pod wpływem. Co nalezy zrobic przed egzaminae, jakie badania musze przejsc itp. Forumowych trolli prosze o niekomentowanie tematu. Z gory dzieki za podpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odzyskania prawa jazdy |
Teoria, teorią, ale lepiej przygotuj się do bezbłędnej jazdy. Egzaminatorzy udupiają za każdy, nawet najmniejszy błąd 90% ludzi, którzy stracili prawko za jazdę pod wpływem. Tararararatata!
|
|
z tego co słyszałem to mało kto po zabraniu prawka za jazdę pod wpływem zdaje za 1 razem
|
|
tego co słyszałem to mało kto po zabraniu prawka za jazdę pod wpływem zdaje za 1 razem, podobno nie zdaje 90 % ---------------------------------------------
|
|
Z tego co słyszałem to za jazdę pod wpływem już go nie odzyskasz:)
|
|
przed następnym egzaminem walnij sobie setę na odwagę , i już nie będziesz miał problemu z prawem jazdy
|
|
Napweno musisz przejś psycho-testy i badania lekarskie w Podlaski Wojewódzki Ośrodek Medycyny Pracy w Białymstoku i napewno łatwo nie będzie zapewne wyślą cię na Rybaki AA , później z powrotem Bialystok. Radzę szybko się fatygować bo terminy są długo do przodu pozamawiane. A i kupe kasy to wszystko kosztuję.
|
|
Mądry człowiek na błędach się uczy.
|
|
Najlepiej gdyby ci tego prawka nigdy nie oddali. Jednego pijaka na drodze mniej. Oczywiście daruj sobie wypociny typu 1 piwo czy tekst że byłeś tylko wczorajszy.
|
|
Weź tu człowieku poproś o pomoc na forum. Odezwie się zazwyczaj wataha rozumnych inaczej. Brawo dla jednego normalnego :-) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Do @sejmikg jak nie wiesz to sie nie udzielaj. A tobie *specu* dzieki.
|
|
Przepraszam, nie jednego .... Normalni nie poczują się dotknięci, mam nadzieję... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a ja nie lubię jakoś gości nawalonych za fajerą, może jestem nienormalny? czy co?
|
|
Nienormalne jest jeżdżenie pod "wpływem" wiem, że to nie jest do tematu ale moim skromnym zdaniem powinny być o wiele wyższe kary za jeżdżenie po alkoholu! To jest świadome narażanie ludzi na uszczerbek w zdrowiu a może i nawet do śmierci !
|
|
ludziom pod wplywem alkoholu powinni dawac niezle kary pieniezne albo zabierac prawko na zawsze
|
|
Oj ciężko ciężko. Badania Białystok. zależy jak gadasz to może nie wysle ciebie na rybaki na taki rekonesans za który oczywiście płacisz. Jeśli ciebie skieruje to chyba tydzień chodzisz na rozmówki. Potem badania psychotechniczne (jak ktoś ma problem ze wzrokiem lub słuchem itp. to nie polecam). AA na sam początek to idziesz na policję po skierowanie na to wszystko. no i chyba pozwolenie z policji i do WORLD na egzamin. Potem odbiór swojego ukochanego prawka. Kasy poleci nie mało. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |