wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie się kupuje foteliki uzywane w Łomży?

Szukam fotelika najchętniej graco junior 15-36 kg. Używanego, bo miałby być używany:) z doskoku. Może ktoś z Was ma do sprzedania taki fotelik? tak do 80-90zł chętnie odkupię.
Lub samo siedzisko graco booster.

a może w jakimś komisie lub szperaku widzieliście, będę wdzięczna za info :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie się kupuje foteliki uzywane w Łomży?

Ja widziałem coś w dawnym CTO (blaszak) ale jakiej to było firmy nie pamiętam

ja myślę,że niewarto kupowac gracco używanego za 80zł bo za ok.110 zł na allegro masz nowe i fajne foteliki -samam kupowałam i jest o.k nawet jak z fotelika zrobiłam już siedzisko.Chyba ,ze masz natto kasy albo chodzi Ci tylko o firme to polecam używane

Nie powinno kupować się byle czego zwłaszcza jeśli chodzi o bezpieczeństwo dziecka. Moja znajoma kupiła tani fotelik który do niczego się nie nadaję a kupiła nowy tyle że bez atestów i tanszy dużo to ten fotelik lata po samochodzie. Jeśli ma być używany rzadko to kupić dobrej firmy od kogoś kto go używał, żeby był dużo tańszy. Ja osobiscie polecam maxi cosi.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

W dawnym CTO na legionów były

Na bezpieczeństwu dziecka nie powinno się oszczędzać, dlatego ja nie jestem zwolenniczką używanych fotelików. Jeżeli jednak będziesz używać go sporadycznie nie kupuj pochopnie. Popytaj rodzinę albo znajomych - zakup od kogoś, kogo dobrze znasz, zmniejsza ryzyko, że będzie to egzemplarz powypadkowy, bądź że komuś spadł i jest uszkodzony. Dowiesz się też jak długo był w eksploatacji, itp.

Dzięki za opinie. Boję się kupić na allegro fotelika, bo nie wiem, czy nie jest po wypadku. Ale też 300zł to sporo kasy. Dlatego myślałam, że może widzieliście w komisie jakimś.
pomyślę jeszcze, dzięki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org