Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga Psychol! Tu Trafaiaja Wasze CV!! |
http://m.badoo.com/!1:200:9LMFznHCKJ8xNsrqYR2UmbpedE3kiaV4WcBfZG1D/bigphoto?alb=other%3A327619213&pg=3&uid=327619213&z=xtu9h jakis debil wkleja zdjecia z cv na portal randkowy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fajni faceci. |
Jakies debilki wysylaja mu zdjecia ze zgoda na udostepnianie to i wkleja, co bedzie sobie zalowal.
|
|
Re: Uwaga Psychol! Tu Trafaiaja Wasze CV!! |
Sam jestes debilem. Nie ma zgody na udostepnianie zdjecia na portalu randkowym,tylko zgoda na wykorzystanie danych w procesie rekrutacji.
|
|
Re: Fajni faceci. |
No to on debilki rekrotuje :) ma zgode ? Ma . To nikt mu nie zabroni.
|
|
dobre heheha one mu jeszcze i numer telefonu i adres daly
|
|
Publikowanie zdjęć oraz danych osobowych bez zgody właściciela jest przestępstwem, karalnym. Proponuję to zgłosić na policji. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Opelik dla Twojej widomosci gosc podaje sie za potencjalnego pracodawce,dal wiarygodne ogloszenie o prace a jak wiadomo wiekszosc rekrutacji w dzisiejszych czasach odbywa sie przez internet,co za tym idzie,trzeba rowniez przez internet wyslac CV
|
|
Kto umieszcza zdjęcia z ulicy w cv? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Jakie zdjecia z ulicy? Nikt tu o takich zdjeciach nie mowi
|
|
wlasnie zdjecia z ulicy ciekawe co to miala byc za praca jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
teraz dużo jest takich kupasów co tak robią a baby wysyłaja gdzie popadnie cv głupie szkoda że jeszcze nagich fot niewysyłają albo od tyłu sport to zdrowie
|
|
Wypraszam sobie bo glupia baba nie jestem. Ostrzegam tylko,bo tych zdjec jest tam sporo,nie tylko zdjecia ale cale CV,byc moze jest tam rowniez zdjecie kogos z forum. W ogole nie wiem skad przekonanie,ze jest tam moje zdjecie? Dlatego,ze ostrzegam przed czyms co uwazam za niezbyt normalne?
|
|
|
Dla mnie temat jest skonczony,ostrzeglam tylko i nie zamierzam sie wiecej udzielac w tym temacie. Pozdrawiam
|
|
A poza tym to juz niewazne kto jakie zdjecia wysyla w CV,to nie moja sprawa i nie wypowiadam sie na ten temat. Niech kazdy wysyla takie jakie chce,mi to wisi. Liczy sie to,ze koles wstawil zdjecia i CV bez zgody,podejrzewam,ze mial jedynie zgode na wykorzystanie danych tylko i wylacznie w celach rekrutacji. A chyba nie rekrutuje nikogo przez portal randkowy... Pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim forumowiczom.
|
|
Sprawa zakonczona, owy delikwent zostal znaleziony,zdjecia i CV udostepnione bezprawnie zostaly usuniete.
|
|
mala-mi, to teraz te dane przeslij jednej z pokrzywdzonych, osobie której cv znalazlo sie na kolejnym zdjeciu:) (wiecej nie patrzylem, tylko ją).
|
|
Osoba,ktorej CV znalazlo sie tam jest ze mna w kontakcie. Sprawe akurat wyjasnila Policja.
|
|
pewnie meliniary z 3maja ciekawe cv dają a może wcześniej no wiecie sport to zdrowie
|
|
Penis O przepraszam! Tenis,co Cie obchodzi kogo to bylo CV?
|
|
mala-mi, też tą osobę poinformowałem :)
|
|
Juz jest wszystko ok,wiec temat uwazam za zamkniety. Pozdrawiam i zycze spokojnej nocy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |