środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wspieramy Jage ?

Dzisiejszego pięknego dnia naszła mnie chęć na pestki , zachodze do sklepu biorę , wychodze patrze a tu napisik Wspieramy Jage :O odrazu wyrzuciłem , odeszła mi chęć na pestki , chyba że innym razem wezme inne , co wy myślicie na ten temat?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wspieramy Jage ?

no kurde
ale sobie w chu...a polecieli
apeluje do wszystkich:
nie kupujmy pestek!!!

Fuuuuujjjj ble!

prawda jest niestety taka, ze te pestki sa najlepsze:(

a co to ta JAGA?

Jagiellonia Białystok zapewne…

A fuj i tyle powini wycofać te pestki z łomżyńskich sklepów jeśli choc w połowie tak szanują naszą drużyne ja ja ++> !!! <++ Jest dużo innych firm produkujących pestki !!! Bez dobrych pestek przeżyje jakoś !!! Mam nadzije ,ze ich nie bedzie w budce przed stadionem !!!

_,.-*'^'*-.,_,.-*'| HOTVIG |'*-.,_,.-*'^'*-.,_
admin. of DTP TEAM

http://dtpstudio.xt.pl

co wy bażanty chcecie od tej jagi macie nasrane w glowach . Czy niechcieli byscie zeby jedna druzyna z podlaskiego grala w I lidze a tak pozatym jak sie nie dostanie do pierwszej to bedzie w drogiej i znowu bedziecie do rzeki uciekac stadion nam rozpi-----erdolo . wiec wspierajmy jage

pfffffff

Nie bede wspierał Jagi... ze względu na kibiców jakich ma. Szkoda słów.

Pestek nie kupię.

Strajk =P

...

wystarczy nie kupowac tego guwna, zreszto niezla ta firma jest wprowadza produkt na rynek ktorego wczesniej nie zbadala. Teraz to wyszla bardziej antyreklama ( podobno to najleprza reklama :), przeciez zeby nie te zjebane logo (jagi) to by nikt tutaj o tymch pestkach nie pisal :) )

Ludzie to już od 2 miesięcy na tych pestek i od dwóch miesięcy nie kupuje tego gó***.Wspieramy Jagę! Niech spe***** z tymi pestkami w Łomży.

ja to gdzies około 2 tygodni temu zauwazyłem na pestach
Pestki najlepsze i co teraz zrobic ? chyba zostało nam słoneczniki sadzic jak chcemy pestki jesc :(

Wspierajmy naszego Sponsora....

I smaczniej i weselej ...

trzeba zacząc kupywa te czerwone tez są nawet dobre

Ciekawe ale jak obserwoje na meczach to na trybunach cala masa dzieciakow i ludzi starszych je wpier....! Teraz to na wszytsko trzeba uwazac!

Spiero pomyliles realia jesli chodzi o ucieczke do rzeki hehe, a co ja chce od J ?? to samo co od Bialegostoku nic i niech oni nie chca nic ode mnie...

Jestem kibicem LKS i widzialem zadyme gdy buraki z Bialegostoku przyjechaly i zrobily rozpierduche na naszym stadionie. Ale teraz, po kilku latach juz mi odeszlo i jest mi to obojetne czy Jaga bedzie w drugiej czy pierwszej lidze. CO do wspierania Jagi to jezeli te pestki sa dobre to czemu ich nie kupowac? Wspierasz jage ale tez to, ze inne firmy tez beda chcialy inwestowac w futbol. Lubisz pestki i jestes kibcem to wspierasz ;)

Swoja droga mnie zawsze rozwalal ten stadionowy zwyczaj dlubania pestek podczas meczu :)

Nie, nie wspieramy Jadźki

Kiler - miałeś paragon ? Trzeba było zwrócić do sklepu.

Każdy szanujący się łomżyniak pestek wspierających BIAŁOSTOCKĄ Jagiellonię NIE KUPI i myślę, że na tym należałoby skończyć tą dyskusję.

KUPUJĄC PRODUKTY BROWARU ŁOMŻA WSPIERASZ ŁOMŻYŃSKI KLUB SPORTOWY !!!

weeboy

Masz rację - bardzo dobrze, że wspierają football.
Ale czemu do jasnej.... właśnie Jagiellonię - klub z najgorszymi kibolami w Polsce (nam znanej) ?

Oni to właśnie w rocznicę śmierci papieża przyjechali wieczorem do Lomży (stadion w Łomży był nie pilnowany - Łomża grała na wyjeździe) i zdemolowali go.

A nasz stadion z pikniku z piwem zamienili na pole walki. Komu to przeszkadzało ? Właśnie im.

Warto zaznaczy, że nasi kibice nie skonflikowali się z nikim - są pokojowi. Jedyni, którzy chcą walki to bandyci Jagielloniii i ich poplecznicy, czyli ci co lubią bandytów: Warmia Grajewo i Ruch Wysokie.

Ptysiu80 śmiechu warte oddawać pestki które kosztowały 1zł ;-))

Ja nie jadam pestek:P Pije tylko nasze słynne zloto płynne :D

A tak poza tym, Bialostotczanie z tego co wiem to chetnie kupuja nasze piwo. W samym mieście widziałem ostanio 2 wielkie bannery reklamowe Łomża Export, wielkosći 3 normalnych bilboardow każdy! U nas takich nie ma, a szkoda...

chmmm te pestki pewnie o smaku sledzia hehe

Jack Daniels rulezzzzzzz

teraz zamiast pestek łupcie Fistaszki :)

Ludzie z Bialego sie nie oburzaja i kupuja Piwo Lomzynskie i im nie przeszkadza to ze wspiera ono ŁKS. Wy jak zwykle musicie sie bulwersowac

co do Kilera, wyrzuciłes paczke, a zdjecie pustej zrobiłes... no ale nie ważne. Zróbcie pestki wspierające ŁKS i bedzie spoko, a co do browaru do z Białegostoku też pijecie i nie gadacie, zubra czy tam dojlidy nie kojarze dobrze.

michał

ja tam na opakowanie nie patrze tylko pestki zjadam bo po co wyrzucac jak juz sie je kupilo?

Spiero: Spierrrrrrrrrrrrrrrrrrr********************* kutafonie.

Pozdrawiam

michal_k0: Kto pije ten pije, ale z tego co wiem to większosc Łomzyniaków pije nasz piwo, bo wiedzą że lepiej "dać"pracę ludziom ze swojego miasta niż z Białego czy Poznania (Dojlidy nalezą do Kompanii Piwowarskiej).

Mam wspierać JAGE jeżcze mnie tak nie posrało to oni nam stadion rozpier* moge pestek nie jesc nie umre od tego !!! Więc się zastanów jeden z drugiom jaki klub chcecie wspierać brany to won do białego !!! Anie gadki szmatki ,ze piłke trzeba wspierac w każdym wydaniu napewno nie !!! co Jagi kibice z co drugim klubem leją się i demolki urzadzają , ja niechce takiego footbal !!!

Moja jedyna miłość to ŁKS...!!!

Mam wspierać JAGE jeżcze mnie tak nie posrało to oni nam stadion rozpier* moge pestek nie jesc nie umre od tego !!! Więc się zastanów jeden z drugiom jaki klub chcecie wspierać brany to won do białego !!! Anie gadki szmatki ,ze piłke trzeba wspierac w każdym wydaniu napewno nie !!! co Jagi kibice z co drugim klubem leją się i demolki urzadzają , ja niechce takiego footbal !!!

Moja jedyna miłość to ŁKS...!!!

michal_k0

drogi michale a kto mówił że to moje zdjęcie ;-) ?

spoko, jeżeli zabrałeś z ulicy żeby zrobić fote cofam sory

michał

michal_k0

ci k**** zabiore z ulicy , jak już jesteś taki ciekawy to znajomy podesłał mi

Dziś w radiu słyszałem, ze to taka akcja wspierania Jagi na meczach. Od każedej sprzedanej paczki pestek na meczu, zespół dostaje 1 zł... Już naprawde nie mają na czym zarabiać <lol2>

...

jak byłam 3 maja na meczu i typiara miala ta paczke z Jagą to juz mozna sie wkurzyc =/ mecz ŁKS, a pestki z Jagi =/

1. Zróbcie własne pestki wspierające ŁKS
2. Tragicznie to wygląda jak kibice robią syf na własnym stadionie, plując w dodatku pestkami na plecy sąsiada :P
3. To teraz można dostać w mordę jak przyjdzie się z tymi pestkami na stadion?
4. Taki temat, pełen nienawiści, ksenofobii, zaślepienia, wyjaśnia każdemu normalnemu człowiekowi dlaczego nie warto chodzić na mecze i dlaczego nie warto by ŁKS awansował.

Prymitywne buraki jesteście, a piszę to na podstawie waszych postów, a nie tego czy ktoś kibicuje Jadze, ŁKS-owi czy innemu klubowi.

Nie Wszedzie są pestki z jagi są normalne he np w markecie ;D

Yo Mada Faka :D

Boże kochany!! O co tyle zamieszania!!?? O jakieś głupie pestki!!?? Chcesz to kupuj i jedz a nie chcesz to jedz pistacje i koniec tematu!!Firma produkująca te pestki chciala poprostu zrobić se reklamę,tak jak u nas robi Browar Łomża.Wyluzujcie a na forum moze warto podyskutowac na jakies bardziej ciekawe tematy...
Pzdr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org