Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim są lewacy? |
http://www.dailymotion.com/video/xzfe5r_20130429120101_people#.UYGXHKJA0tl Prawda, że fizjonomią przypomina naszego Kamisa K? W sumie to swaga/marudę tak sobie wyobrażam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim są lewacy? |
http://www.dailymotion.com/video/xzfe5r_20130429120101_people#.UYGXHKJA0tl
|
|
heh :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Lewacy ? Lewacy to bat na debilów pokroju reduktor. Na samą mysl o tym że mógłbyś trafic na lewaka, masz pełne porteczki gówienka:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Biedny reduktor nocami pisze bo mamusia w ciągu dnia do nauki goni :):)
|
|
kim są lewacy??reduktor nazizmem od ciebie jedzie...................
|
|
ty reduktor to musisz mieć mocno zredukowane zwoje mózgowe, ciągle wypisujesz jakieś bzdury , masz jakieś kompleksy na tym tle? PS: " udała " się wam akcja / happening "Palpitacja" czyli grillowanie PITów pod skarbówką a jaka frekwencja ? ... tylko współczuć prawicy
|
|
Czuły punkt lewaków? Pedofile bronią swojego? Egzorcysta też pracowałeś w alternatywnym przedszkolu? maruda ile razy pięciolatki ci rozporek rozpinały? ktoś coś opowiedz o swoich przygodach z absolutnym erotyzmem. Pedały = lewacy = pedofile.
|
|
reduktor "bohaterze" z za monitora jak jesteś taki kozak to wyjdż na ulicę , pokaż twarz i może zorganizuj jakiś happening przeciw lewakom i innym na których tak jadem plujesz
|
|
Coś ostatnio kilka nowych nicków zamieszcza tu na forum " ciekawe" teksty , czy to przypadkiem nie podlega pod : Nawoływanie do nienawiści na tle rasowym, narodowościowym, religijnym a i zawiera to treści naruszające obowiązujące prawo , zasady współżycia społecznego i dobre obyczaje , treści naruszające prawa i dobra osobiste osób trzecich , treści nawołujące do przemocy . PS: ciekawe, że "bohaterowie" z za monitora ukrywają swoje IP - świadomie "nadają" z różnych wynalazków, celowo utrudniają innym możliwość ich lokalizacji i dotarcia do ich Provider'a - dostawcy internetu .
|
|
A ty niby taki bohater? To wyjdź na ulicę i opowiedz kibolom o swoich doświadczeniach z 5-latkami. Z dziećmi to odważny jesteś, ale żeby z równymi sobie pogadać to już nie aż tak? Zobacz co Rosjanie robią z takimi jak ty: http://www.sadistic.pl/ruski-pedofil-dostaje-wpierdol-vt190910.htm I to by się zgadzało - miłujesz muzułmańców, bronisz pedofilów, pewnie sam żeś Tadżyk lewicowy gej. ![]()
|
|
reduktor no i widzisz DUPKU odwróciłeś kota ogonem, nie rozumiem o czym ty PSI POMIOCIE piszesz, o jakich pięciolatkach, jakim alternatywnym przedszkolu? bredzisz fanatyku, PS: teraz już wiem, że musiałeś mieć trudne dzieciństwo, przykre doświadczenia i na pewno jakiś lewicowy Tadżyk co wieczór wchodził ci do łóżeczka - stąd te kompleksy. ... a dalej masz lęki nocne i się moczysz? nie jestem Żydem, muzułmaninem, gejem czy lewakiem
|
|
Może i nie jesteś, ale na pewno jesteś durniem. Po czym wnoszę? Temat jest o wstydliwej tajemnicy lewackiego polityka. Ty go bronisz. Dlaczego? Dlaczego akurat ten temat wzbudził w tobie tyle agresji? Czemu bronisz takiego obleśnego gościa? Odpowiedź jest jedna - identyfikujesz sie z nim. Atek na tego lewaka uważasz za atak na ciebie. Stąd tyle w tobie agresji.
|
|
Co zamawia Egzorcysta w barze? - Małą Latte.
|
|
nawet nie wchodziłem na linki przez ciebie podane, bo po lekturze wcześniejszych twoich postów doszedłem do wniosku, że jesteś ograniczony umysłowo i szkoda czasu na czytanie twoich bzdetów , a co do pedofilii to jestem za natychmiastową kastracją , po uprzednim udowodnieniu winy , PS: a czytając twoje posty jestem za eutanazją takich osobników jak ty , jak to się stało, że taki głupi wyrosłeś ? przecież te kilkanaście latek wstecz łatwiej było z aborcją, co mama się zagapiła ?
|
|
reduktor to efekt głupoty jego ojca:) Zamiast kondona odzucić, to dał się matce podetrzeć i przypadowo wyszedł z tego eunuch reduktor:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
... że też takie ŚCIERWO jak on, święta ziemia łomżyńska nosi !
|
|
Niech rośnie gimbus , niema co żałować nabierze pełnoletności, to trafi do Czerwonego Boru pomiędzy uchodźców, wtedy TOR go ochroni i pokozaczy :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Po co wy z tymi chorymi ludźmi dyskutujecie? Zostawić trola jednego z drugim i niech się kiszą. Ja mam zasadę - dyskutuję tylko z kimś kto potrafi zachować odrobinę kultury. Tacy żałośni trole, lewicowcy jak ktoś coś, egzorcysta , maruda potrafią tylko obrażać innych. Żadnych argumentów nie mają. Ten jeden nawet przyznał się, że nie wchodził na linki będące przedmiotem tematu. Po co taki wchodzi w temat? Żeby opluwać innych, no bo nie po to by porozmawiać na temat. Szczać na nich ciepłym moczem - są to ludzie skrzywieni, których się nie da wyprostować. Pewnie mają po 50 lat a żyją na zasiłkach i wyrażają się jak gimnazjaliści. takie ŚCIERWO jak o matce podetrzeć i jestem za eutanazją takich osobników ograniczony umysłowo widzisz DUPKU PSI POMIOCIE masz lęki nocne i się moczysz Czy tak wyraża się normalny człowiek? NIE!!! Tak wyraża się człowiek z poważnymi problemami psychicznymi. Kiedy w końcu zrozumiecie, że oni nie wchodzą tu, by porozmawiać tylko żeby opluwać innych? Zauważcie, że oni nie potrafią się odnieść do problemu poruszonego w temacie.
|
|
karol32 coś się tak zagotował chłopczyku? zgadza się, mam tak coś przed 50-tką i " z niejednego pieca chleb jadłem " a z perspektywy czasu pragmatyczne spojrzenie na świat i zapewniam cię, że nigdy nie korzystałem z zasiłków czy innej pomocy społecznej a i samych podatków na 100% ( prowadząc działalność - nie jedną ) płacę więcej niż ty zarabiasz ... o jakim obrażaniu innych ty tu piszesz? tego : " Autor: reduktor (---.noisetor.net) Data: 02-05-13 22:09 Czuły punkt lewaków? Pedofile bronią swojego? Egzorcysta też pracowałeś w alternatywnym przedszkolu? maruda ile razy pięciolatki ci rozporek rozpinały? ktoś coś opowiedz o swoich przygodach z absolutnym erotyzmem. Pedały = lewacy = pedofile." i tego : " Autor: reduktor (---.resolv.to) Data: 02-05-13 22:36 A ty niby taki bohater? To wyjdź na ulicę i opowiedz kibolom o swoich doświadczeniach z 5-latkami. Z dziećmi to odważny jesteś, ale żeby z równymi sobie pogadać to już nie aż tak? Zobacz co Rosjanie robią z takimi jak ty: http://www.sadistic.pl/ruski-pedofil-dostaje-wpierdol-vt190910.htm I to by się zgadzało - miłujesz muzułmańców, bronisz pedofilów, pewnie sam żeś Tadżyk lewicowy gej." _____________________________________ - nie widziałeś, nie czytałeś ? bo to dla ciebie jest merytoryczna dyskusja?
|
|
JAK JUŻ ANALIZUJESZ TO PRZEANALIZUJ CAŁOŚĆ. TO WY PIERWSI ZACZELISCIE OBRAŻAĆ I ZACHOWYWAĆ SIĘ JAK GNOJE Z GIMNAZJUM. Autor: ktoś-coś (---.113.introlan.pl) Data: 02-05-13 11:48 Lewacy ? Lewacy to bat na debilów pokroju reduktor. Na samą mysl o tym że mógłbyś trafic na lewaka, masz pełne porteczki gówienka:) POZIOM WCZESNEJ PODSTAWÓWKI. NICZYM NIEUZASADNIONE WULGARYZMY. GOŚĆ PISZE JAK KOPROFIL. Autor: maruda (---.113.introlan.pl) Data: 02-05-13 11:58 Biedny reduktor nocami pisze bo mamusia w ciągu dnia do nauki goni :):) NIEPOTRZEBNE DOCINKI Autor: Sturmgewehr (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 02-05-13 20:29 kim są lewacy??reduktor nazizmem od ciebie jedzie. GDZIE TU NAZIZM? BEZZASADNE POMÓWIENIE Autor: Egzorcysta (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 02-05-13 21:45 ty reduktor to musisz mieć mocno zredukowane zwoje mózgowe, ciągle wypisujesz jakieś bzdury , masz jakieś kompleksy na tym tle? PS: " udała " się wam akcja / happening "Palpitacja" czyli grillowanie PITów pod skarbówką a jaka frekwencja ? ... tylko współczuć prawicy BZDURY. BEZ ODNIESIENIA DO TEMATU. OBRAŻASZ CHLOPAKA BEZ POWODU. TEN FILMIK TO TWOIM ZDANIEM BZDURY? A WIESZ, ZE PO TE "BZDURY" FRANCUZI MUSIELI DZWONIC DO POLSKICH DZIENNIKARZY, BO U NICH FILIK JEST ZAKAZANY? PO TAKIEJ PARADZIE NIENAWIŚCI NIE DZIWIĘ SIĘ MU, ŻE SZORSTKO WAM ODPIASAŁ. ZAUWAŻ, ŻE NADAL WAS NIE ZNIEWAŻYŁ. Czuły punkt lewaków? Pedofile bronią swojego? CO JAK CO, ALE WYGLĄDA JAKBYŚCIE BRONILI PEDOFILA Egzorcysta też pracowałeś w alternatywnym przedszkolu? maruda ile razy pięciolatki ci rozporek rozpinały? ktoś coś opowiedz o swoich przygodach z absolutnym erotyzmem. Pedały = lewacy = pedofile. TO NIE PIERWSZY LEWICOWY POLITYK KTORY OKAZAŁ SIĘ PEDOFILEM
|
|
i się nasz egzekutorek zbulwersował i napisał pod nickiem karolka :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
I przez takich jak wy niemożliwa jest dyskusja na tym forum. Chcesz bronić tego polityka - broń! Podaj argumenty za tym, że do fajnie jak 5-latka grzebie w rozporku grubasowi, ale nie obrażaj. Lepiej się czujesz jak wyzwiesz kogoś? Jak sam proponowałeś - wyjdź na ulicę i tam zacznij obrażać ludzi. W necie każdy odważny.
|
|
Wiesz co karolek egzekutorek zrób ? Pocałuj nas w dope i leć do tatusia na skargę :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
nie będę z tobą dalej dyskutował , bo ty karol32 : " - też pracowałeś w alternatywnym przedszkolu? - ile razy pięciolatki ci rozporek rozpinały? - opowiedz o swoich przygodach z absolutnym erotyzmem. - wyjdź na ulicę i opowiedz kibolom o swoich doświadczeniach z 5-latkami . - Z dziećmi to odważny jesteś, - pewnie sam żeś ... lewicowy gej." i też : "- swoim gnomonem, ... namierzasz dzieci? - Lubisz 6-latki, bo wyglądasz jak Fritzl Nie umiesz znaleźć pracy, bo chciałbyś w przedszkolu (a tam cie nie chcą) Nie masz dziewczyny, bo wolisz chłopców. Nie masz pieniędzy na Snikersy dla tychże chłopaczków " __________________________________ no chyba cię nie obraziłem i nie znieważyłem ? i to by było na tyle, dobranoc
|
|
Ktoś w końcu powinien tego Egzorcystę i tego drugiego do prokuratury za znieważanie ludzi podać.
|
|
|
Lewacy są idiotami. Proste
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |