Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiosenny wizerunek miasta |
Tony pozimowego piachu na chodnikach, w rynsztokach ulic, pety, uschłe liście i gałezie, bielejące psie g.ówna, zapuszcxzone trawniki - ogólnie brud i zaniedbanie. Oto wizerunek miasta pretendującego do atrakcji turystycznej ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiosenny wizerunek miasta |
nie słyszałeś wczoraj w telewizji? łomża małe miasto, pół rodziny w ratuszu, nikomu nie przystoi z miotłą latać - tak prezydent mówił.
|
|
sezon turystyczny się zbliża, jak turysta przejezdzający przez miasto ma się w nim choć na chwilę zatrzymać kiedy Al.Legionów i ul.Wojska Polskiego/przelotowe/ straszą syfem i dziadostwem DiDi
|
|
W naszym miasteczku jedyną atrakcją turystyczną jest McDonald. Tam zawsze pełno turystów :)
|
|
@nie dotyczy: juz nie, otwarli po trasie maka ;)
|
|
Czemu nie odsadza się dzrew i nie zakłada trawników przy ul. Zawadzkiej i Sikorskiego - przebudowa dróg i chodników to nie wszystko. Dopełnieniem jest zieleń, wpływająca na estetykę otoczenia ...
|
|
tia, deszcz spadnie, samo zniknie, a że przy okazji studzienki zapcha, co tam, martwić się będziemy jak zaleje ulicę.
|
|
Tu jest pies pogrzebany. Najpierw wydajemy milony na poprawę bądź budowę nowej infrastruktury, by potem szybko zaniedbać to, co powinno służyć przez wielolecie ...
|
|
chciales tuska to tera masz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Widzisz i tu Cię rozczaruję. Tusk lokalnie ma g...do gadania. Tu są ludzie, któzy tu żyją, mieszkają i to od nich zależy jak będzie. Widzisz, PiS nie jest moją bajką, ale mimo to zgadzam się z ostatnimi wystąpieniami p. Krynickiej. Na takim szczeblu nie polityka jest ważna, ale ludzie. Kapisz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |