czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wiosenny wizerunek miasta

Tony pozimowego piachu na chodnikach, w rynsztokach ulic, pety, uschłe liście i gałezie, bielejące psie g.ówna, zapuszcxzone trawniki - ogólnie brud i zaniedbanie.
Oto wizerunek miasta pretendującego do atrakcji turystycznej ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wiosenny wizerunek miasta

nie słyszałeś wczoraj w telewizji? łomża małe miasto, pół rodziny w ratuszu, nikomu nie przystoi z miotłą latać - tak prezydent mówił.

sezon turystyczny się zbliża,

jak turysta przejezdzający przez miasto ma się w nim choć na chwilę zatrzymać kiedy Al.Legionów i ul.Wojska Polskiego/przelotowe/

straszą syfem i dziadostwem

DiDi

W naszym miasteczku jedyną atrakcją turystyczną jest McDonald. Tam zawsze pełno turystów :)

@nie dotyczy: juz nie, otwarli po trasie maka ;)

Czemu nie odsadza się dzrew i nie zakłada trawników przy ul. Zawadzkiej i Sikorskiego - przebudowa dróg i chodników to nie wszystko. Dopełnieniem jest zieleń, wpływająca na estetykę otoczenia ...

tia, deszcz spadnie, samo zniknie, a że przy okazji studzienki zapcha, co tam, martwić się będziemy jak zaleje ulicę.

Tu jest pies pogrzebany. Najpierw wydajemy milony na poprawę bądź budowę nowej infrastruktury, by potem szybko zaniedbać to, co powinno służyć przez wielolecie ...

chciales tuska to tera masz

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Widzisz i tu Cię rozczaruję. Tusk lokalnie ma g...do gadania. Tu są ludzie, któzy tu żyją, mieszkają i to od nich zależy jak będzie. Widzisz, PiS nie jest moją bajką, ale mimo to zgadzam się z ostatnimi wystąpieniami p. Krynickiej. Na takim szczeblu nie polityka jest ważna, ale ludzie. Kapisz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org