Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
urodziny... |
i pecha chyba miałam, ze akurat tego dnia się urodziłam! 1.04... prima... a prilis! i nie na życzenia oczekuję! napiszcie, czy ktoś z Was miał też takiego "pecha".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: urodziny... |
Pepe-szaa! 100 LAT :-)
|
|
wszystkiego najlepszego :-)
|
|
dziękuję ślicznie! bardzo mi miło z rana samego miłe słowa na forum przeczytać! dzisiaj ok godz. 13 jestem na spacerze. po bulwarach będę spacerowała, a w "kieszeni" duża flaszka Finlandii. wszystkich chętnych na kielicha zapraszam!
|
|
Zdrowia szczęścia pomarańczy, niech ci facet nago tańczy....Na flaszeczkę czyba jednak się nie załapię, dzień w pracy spędzony.....100 lat i wszystkiego niajlepszego!!! _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Sto lat Pepe-szko! :)) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
dzięki pawelec!... a co do flaszki, to nic straconego! się "nasz" sezon zacznie, to na meila Ci napiszę (aktualny?) gdzie z mężem akurat chodzimy, a flaszka zawsze w bagażniku leży! bo to dobry "pieniądz" jest i miejscówkę dobrą można za nią "kupić"! tak, że zapraszam!... i Sturm-a i Malachit-a też!
|
|
drzewko szczęśliwe dziękuję Ci bardzo! przyjmij ode mnie życzenia z okazji tych Świąt!... i żebyś już nigdy w szpitalu nie leżała... i żeby już nikt nigdy na stówę Cię nie oszukał... i duuużo, duużo owoców w tym roku!!! pozdrawiam!
|
|
Pepe-szaa! nie żartujesz z się w prima aprilis urodziłaś??? :) Jak tak to wszystkiego naj.. naj.. najlepszego z tej okazji! :)))
|
|
Pepe-szaa mail aktualny, czekam na zaproszenie i z góry dziękuję. Pozdrówka _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
67 lat :)
|
|
To i mi możecie złożyć , dziś kończę 18 lat i pije pierwszy raz alkohol. Tata z pracy przyniósł, tylko powiedział , żebym wszystkiego nie wypił bo do mszy musi zostać , żeby do kielichów rozlać czy jakoś tak....
|
|
Pepe-szaa! Tym razem ja coś w Twoim stylu piszę! Powiedz, ile tam na bulwarach tych kieliszków wydałaś? Czy w końcu to Ty, Tobie czy Ciebie polali (śmigus dziś przecież)! I do ciepłych życzeń się dołączam. Oby Cię nigdy Diriektor Internieta nie opuścił!
|
|
już PRZEPRASZAM wszystkich, którzy na bulwary przyszli, by za zdrowie moje wypić kielicha, ale... tradycji stało się zadość! 3 -ech młodzieńców tak nas wodą zlało zaraz po wyjściu z domu, że nie było mowy by iść dalej! a że cukierki miałam na zagrychę, to oddałam im całą torbę. na alkohol za młodzi byli! dziękuję wszystkim za życzenia! czy nie ma innych jubilatów? ps. alkohol się nie zmarnuje... już pierwsi goście z życzeniami zachodzą! pozdrawiam!
|
|
impreza urodzinowa już "się kręci"! kiełbaski na ognisku pieczemy i śpiewy chóralne po okolicy się roznoszą! "ty moich sań śledzisz bieg, rzucasz jajka (powinno być serce) na śnieg..." z tymi "jajkami" to po to, żeby do świąt nawiązać. impreza odbywa się ok. 6 km za Łomżą. jeżeli ktoś z Was ma chęć się przyłączyć, to zapraszam! wystarczy tylko uśmiech na twarzy!!! lodówka i barek zaopatrzone super! podajcie tylko kontakt do siebie (meil,nr telef.) a podam adres gdzie dotrzeć trzeba. zapraszam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |