piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
chrzciny

witam czy ktoś może poleci mi restaurację lub katering na chrzciny i jak kształtują sie ceny od osoby dziekuje i pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: chrzciny

katering mam dobry i nie drogi robili u mnie na weselu 785991138 tylko sale musisz miec

podam ci numer do pani która gotuje na takie imprezy 509694447

w starej RAMPIE smaczne jedzenie podają na chrzciny - jeśli nie chcesz u nich w lokalu to też catering do domu można zamówić (a cena zależy od ilości dań, które zamówisz)

Polecam "Restaurację u Kurpiewskich" w Chojnach Młodych, zarówno organizację w lokalu jak i catering. Tel. kontaktowy: 500 410 292

karczma w Chojnach raczej droga

polecam Retro, bardzo często tam ludzie robią chrzciny, jak z cenami nie wiem, my tam tylko na lunch wpadamy:)

w Chojnach nie jest może najtaniej, ale za jakość się płaci, robiłam tam chrzciny i byłam mega zadowolona.

I jest taniej niż w retro i pod topolami, gdzie się wcześniej dowiadywałam

ile od osoby?

Imprezki rodzinno-towarzysko to fajna sprawa. Tylko po co robić nieświadomemu dziecku krzywdę i bez jego zgody stawiać mu religijne piętno, którego póżniej trudno się pozbyć? Poczekaj, aż dziecko zacznie samodzielnie myśleć, zapewnij mu edukację rozwój do dorosłości, a wówczas sam wybierze odpowiedzialnie swoją postawę światopoglądową. Chrzcząc noworodka, posyłając małe dzieci na religijną indoktrynację zawężacie im prawo do wolności wyboru.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Robiłam tam imprezę rodzinną i było super jedzonko, a co do ceny to można się dogadać, babeczki bardzo miłe.

"Na Skarpie" przy ul.Rybaki polecam.Dobrze i tanio.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org