Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pieprzyk |
Gdzie w Łomży mogę usunąć pieprzyk na twarzy ? Kto robi to profesjonalnie i czy ktoś z was to robił?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pieprzyk |
igłą albo szczypcami
|
|
wykrecasz jak kleszcza
|
|
Odpowiedz do biznesmen Nie chce wiedzieć jak wyglądasz skoro tak prymitywne metody estetyczne stosujesz !!!!
|
|
litr benzyny na twarz i podpal
|
|
benzyna nie, mozna poplamic dywan
|
|
Hey. Proponuje iść do poradni onkologicznej tam ocenią i skierują na usunięcie pieprzyka. A jeśli wolisz prywatnie to polecam iść do pani dr ,która przyjmuje u siebie w domu i tam ma gabinet prywatny. Na al. Legionów prawie, że na przeciw dworca PKS. Nie pamiętam nazwiska , ale własnie ta pani usuwała mi znamiona tyle, że na NFZ.
|
|
to juz lepiej samemu maseczke z biedronki za 1,49
|
|
gooosia jaka cena wizyty i usunięcie pieprzyka? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Ja usowalem w piszu koszt 150 zl
|
|
a ślad jakiś pozostał czy ładnie się zagoiło
|
|
Pakero nie wiem ponieważ robiłam na NFZ i nie płaciłam. Co do pani dr o której wspomniałam z ul Al.Legionów to jest szyld przed domem. Bliżej tych sklepów z motorami przy dworcu PKS. Niestety , ale nazwisko mi wyleciało z głowy.
|
|
Mialem 4 szfy ale nawet znaku nie ma
|
|
http://www.damianbialystok.pl/ - polecam, pełen profesjonalizm w tymże zakresie.
|
|
W szpitalu usuwają ale jak to na twarzy to raczej laserowo powinnaś osunąć podam ci numer lekarza z białego który przyjmuje na kazańskiej tylko w soboty trzeba się umówić wcześniej telefonicznie bardzo dobry lekarz. DR. KLEPACKI 504021811 Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
![]() o takim laserem sproboj laserowo
|
|
do goosia mogłabyś coś więcej powiedzieć coś o tym usuwaniu?chirurgicznie miałaś robione to u niej w domu w zakładzie?a czy było poddane to badaniu ten pieprzyk po wycięciu?to ten zakład w podwórku co jest tak a przy drodze na al.legionów taka piętrówka stoi i szyld jej jest na ogrodzeniu? ona to robiła na nfz?dzięki z góry Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
laur1111xxx więc jak wspomniałam wcześniej robiłam to w szpitalu i założono mi 3-4 szwy bo miałam w dwóch miejscach- śladu praktycznie nie ma. Samo wykonanie zabiegu nie trwało długo. Najpierw znieczulenie miejscowe i usuwanie. Nic nie czujesz , a potem za parę dni zdjęcie szwów. Oczywiście potem było badanie tych znamion itd po 2 tyg miałam wynik. Zaznaczę , że takie usuwanie znamion dobrze robić wtedy kiedy słoneczka nie ma bo tego przez pół roku opalać nie można. Co do miejsca prywatnego gabinetu to dokładnie tam gdzie pisałaś. Nie wiem czy akurat tam robi na NFZ (w gabinecie pryw.) bo mi ta pani robiła to w szpitalu bo tez tam pracuje. Naprawdę polecam tą panią doktor , zna się na rzeczy . Pozdrawiam. :)
|
|
Dr Pilawa tak jak poleca kolezanka wyzej ;D
|
|
dzięki już wiem która Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
ToOna dokładnie! O tą panią doktor mi chodziło :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |