Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pazury |
gdzie można szybko zrobic paznokcie tak z dnia na dzien tylko solidnie żel/akryl?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pazury |
u lakiernika xD
|
|
u weterynarza
|
|
U blacharza... za drobną dopłatą to i lakierowanie z polerką zrobi od ręki -.-
|
|
Masakra ...
|
|
I stówka na paznokciach leży , a ludzie chodzą i żebrzą o chleb. Próżna baba i niech chłop zapie.........
|
|
Podzielam zdanie Transpondera i oko
|
|
Ja się zawsze zastanawiałam jak takimi szponami się podetrzec po codziennej toalecie, chyba jest problem z tym .... :P Ja mam swoje na niecałe 5mm i jest ok :)
|
|
Barbaro, troszeczkę zainteresowania i wiedziała byś, że cywilizowane narody... się podmywają, a papierek służy im tylko do obsuszenia tych miejsc intymnych. nawet przy długości Twoich paznokci, g.... z pod nich wydłubywać musisz. oglądając programy tylko Wojtka C. dużo byś się nauczyła!
|
|
no a jak nie ma możliwości się podmycia a załatwić się trzeba to jak se wtedy poradzić....? nie zawsze jest się u siebie w domku....
|
|
dobry gospodarz tylko swoje pole nawozi. uregulowany tryb życia, odpowiednia dieta, pozwala nam tą "najcięższą" potrzebę w domku zostawić!... napisać gdzie?... czy wiesz? no ale jeżeli miłośniczką kebabów jesteś i innych wynalazków, to liczyć się ze wszystkim musisz! a co do reszty... są różne wkładki, podpaski, które życie nam ułatwiają... a nie wszystko łapą "załatwiać" trzeba. miłej nocy życzę i na złośliwości się już nie sil, bo to nudne się zrobiło, żeby kobieta kobiecie tłumaczyła, co i do czego! żegnam!
|
|
Trzeba lepszy papier kupować. Nie z biedronki za 4zł 8 rolek. Ja nie mam paznokci a paluchy w zad wchodzą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |