Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria Veneda |
Cos sie pusto zrobilo w galerii,pare ludzi chodzi tylko i dzieciarni duzo jest,co sie dzieje?gdzie ci ludzie sa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria Veneda |
Jak to gdzie w pracy ;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
te dzieci są tam okropne, wczoraj bylam na troche dosłownie, bo sie nie dało, po tych głównych holach biegaja, ganiaja sie z plecakami z balonami przepychaja sie, bo po szkole przyszli masakra. w sklepach to samo, plecakami obijaja nie patrza, zajmuja miejsca takie co sa w niektórych sklepach zeby usciasc to siedza i rozmowy sobie urzadzaja, w sklepach z butami to samo siedza na miejscach do przymierzania. niech dzieci sie naciesza i dopiero mozna isc na spokojnie :) a galeria ogolnie spoko :D
|
|
Galeria moze i spoko ale klijentow brak!!!!
|
|
Może wyburzyć? Jaka jest inna twoja propozycja?
|
|
W sobotę tez nie radze przychodzić zjedzie sie dużo ludzi. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Czemu nie ... Ej a to prawda, że na otwarciu jakieś dziecko kilkuletnie stratowano ? Pytam, bo nie byłem :D
|
|
Hahahaha bydło weszło do wielkiego miasta, niektórzy ludzie są tak żałośni że niewiem... Macie tu kwintesencje tego co wczoraj było http://www.youtube.com/watch?v=JfC_crWxjYA
|
|
Co do Leader Price to bardzo lubiłam ten sklep :) To były prawdziwie niskie ceny.. :)
|
|
Wyburzyć i postawić WESOŁE MIASTECZKO w to miejsce:) Gimbusy będą miały gdzie się bawic i nie będą robic tłoku w tej ŻENADZIE !!
|
|
Wpm może to u Ciebie w sklepie sie pusto zrobiło po tym jak otworzyli galerie
|
|
Leader Price został zlikwidowany jako cała sieć. Tak samo jak sklep Rema 1000 co był przy UL. Dwornej w miejscu obecnej Biedronki
|
|
Siedze w Galerii i zywego ducha nie ma u mnie w butiku,szok
|
|
W tym butiku z biżuterią, spinkami itp ? Ja uwielbiam takie gadżety, obiecuję ze Cię odwiedze i zrobię zakupy:)
|
|
To napisz w którym butiku siedzisz to tez Ciebie z kolegami odwiedze
|
|
dobrze ze masz wi fi wpm ![]()
|
|
Zepsuli ruchome schody :/ .. właśnie wróciłam :P
|
|
podobno części jakieś kolorowe pogineły..
|
|
..a po zepsutych wózkiem nie da rady zjechać z racji ich faktury.. i zapiep*zaj na drugi koniec galerii.. a potem parkingu.
|
|
wpm piszesz o tej galerii, żeby zabłysnąć a sam z siebie robisz idiotę jarając się każdą sytuacją zaistniałą w owej galerii... jest galeria? jest i czym się podniecać, po co pisać o każdym wydarzeniu w niej; raczej Łomży panuje zacofanie, że dopiero teraz otwarto KFC itp co powinno być już kilka lat temu Chcesz płynąć jak FLOW, a płyniesz jak lewatywa.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |