Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"VIP-y" bawią się w Galerii Veneda |
Wczoraj w dniu otwarcia galerii Veneda moje dziecko nie miało lekcji Języka angielskiego ze swoim nauczycielem. Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam go na zdjęciu z otwarcia galerii w towarzystwie mamy VIP pani dyrektor SP 9. Piszę dlatego że to karygodne zachowanie ale niestety wiem że jest to tzw standard.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "VIP-y" bawią się w Galerii Veneda |
wielkie wydarzenie w mieście otwarcie galerii ,może ważniejsze od wizyty papieża hehe żenada
|
|
Chyba jesteś jedną z tych sąsiadek filujących przez okno.
|
|
na pewno twoje dziecko jest oburzone tym faktem haha karygodnie to zachowuje się autorka tego tematu ---------------------------------------------
|
|
karygodne to nie jest ale śmieszne na pewno:). te vipy tam to prawdziwa żenada. teraz będą chodzić po mieście napuszeni jak pawie, bo sie im udało nażreć za darmo w venedzie ahahahahaha gratuluje naszej łomżyńskiej elicie :P
|
|
Zapomniał wół, jak cielęciem był.. żal.pl "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
w Lomzy sa VIP-y smiechu warte hihihihi.Moze ruskie biznesmeny hihihi.
|
|
JEZUUUUU. Dziecko żyje??
|
|
Memphi, dvw, annex - DNO I WODOROSTY! Widać, że przede wszystkim gówniarstwo udziela się na tym forum, które nie rozumie co chciał przekazać autor tematu... Ale jeszcze zrozumiecie co jest w życiu ważne, jak od mamusi i od tatusia z domu wyjdziecie... Wszystko przed wami. A tym czasem hulaj dusza na forach i śmiej się idioto z istotnych spraw. To wam na razie idealnie wychodzi, więc róbcie to zanim osiągniecie poziom myślącego człowieka (o ile go kiedykolwiek osiągniecie...?) berni
|
|
No faktycznie to się narobiło. Pewnie nauczyciel nie może nawet wolnego wziąć. berni czytając twój post to zdaje mnie się, że ty jesteś idiotą. Jak tak wyglądają twoje istotne sprawy to współczuję tobie i twojej rodzinie.
|
|
Napisz do kuratorium człowieku. Veneda zakończy jego karierę. He he
|
|
a najlepiej wsadź swojemy dzieciątku mikrofonik albo ukryta kamerkę do plecaczka to takie teraz modne wśrod hamów. Rimpik
|
|
Takie rzeczy tylko w Łomży. 12:00 otwarcie dla VIPów 15:00 Otwarcie dla Plebsu No ładnie się Łomża prezentuje heh
|
|
My mamy taki plus, że obejrzymy sobie na lokalnym. O ile ksiądz poświęcił.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |