środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
8 marca!! towarzysze obywatele!!

Towarzysze obywatele, forumowa męska brać..apeluję i przypominam, iż jutro 8 marca.. szczególny dzień ku pamięci kobiet, który współcześni szarmanccy i pamiętający panowie zwykli świętować poprzez podarowanie swej lubej paczki czekoladek z supermarketowej promocji.. Wasze kobiety z pewnością będą niesamowicie zaskoczone i zdziwione jak jutro wyskoczycie z czerwonymi różami, tudzież z tulipanami i równie zaskakującymi czekoladkami z sercem za 5.99, 11.99 tudzież za 17.99 w zależności od siły uczucia i ilości gotówki ..naprawdę nie ma to jak porządnie zaskoczyć płeć piękną i okazać niezbity dowód ogromnej miłości i przywiązania.. :)
Więc z tego miejsca pytam..czy ty kupiłeś już czekoladki dla swej ukochanej kobity?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 8 marca!! towarzysze obywatele!!

Ja stawiał bym na coś bardziej pożytecznego jak zestaw garnków z stali nierdzewnej 12 elementów za 89,99 czy wyczesany SuperMocio Vileda ( zawiera wiadro, wyciskacz, kij do mopa, mop ) ze 39,99 zł zapewniam że każda z waszych kobiet cicho marzy o takim zestawie...

Byłem tylko w KFC na KEBABIE :)

Do TESCO nie mogłem się wepchac :(

a ja jutro w tesco kupie swojej nowe wiadro i mopa w koloże czerwonym he

sport to zdrowie

a ja to rozowym

jupilaaaaaaaaaaaaa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org