Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
8 marca!! towarzysze obywatele!! |
Towarzysze obywatele, forumowa męska brać..apeluję i przypominam, iż jutro 8 marca.. szczególny dzień ku pamięci kobiet, który współcześni szarmanccy i pamiętający panowie zwykli świętować poprzez podarowanie swej lubej paczki czekoladek z supermarketowej promocji.. Wasze kobiety z pewnością będą niesamowicie zaskoczone i zdziwione jak jutro wyskoczycie z czerwonymi różami, tudzież z tulipanami i równie zaskakującymi czekoladkami z sercem za 5.99, 11.99 tudzież za 17.99 w zależności od siły uczucia i ilości gotówki ..naprawdę nie ma to jak porządnie zaskoczyć płeć piękną i okazać niezbity dowód ogromnej miłości i przywiązania.. :) Więc z tego miejsca pytam..czy ty kupiłeś już czekoladki dla swej ukochanej kobity?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 8 marca!! towarzysze obywatele!! |
Ja stawiał bym na coś bardziej pożytecznego jak zestaw garnków z stali nierdzewnej 12 elementów za 89,99 czy wyczesany SuperMocio Vileda ( zawiera wiadro, wyciskacz, kij do mopa, mop ) ze 39,99 zł zapewniam że każda z waszych kobiet cicho marzy o takim zestawie...
|
|
Byłem tylko w KFC na KEBABIE :) Do TESCO nie mogłem się wepchac :(
|
|
a ja jutro w tesco kupie swojej nowe wiadro i mopa w koloże czerwonym he sport to zdrowie
|
|
a ja to rozowym jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |