Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odzież oryginalna uszkodzona |
wie ktoś czy w Łomży jest sklep z odzieżą oryginalną uszkodzoną
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odzież oryginalna uszkodzona |
Na ul. Dwornej.
|
|
Kup oryginalną a ja ci mogę uszkodzić gratis.
|
|
Może być dziurawa, porwana byle miala znaczek, logo? Niesamowite.
|
|
fanka dobre robimy w Łomży z siebie dziadów w Angli takie ubrania poszłyby do pieca i tyle szmateksów ludzie troche honoru po umarlakach i innych kupujecie te szmaty sport to zdrowie
|
|
kupiłem kiedyśżonie bluzkę, 65 zł w galerii. ! bluzkę, mateiał cienki i takie tam. W szmateksie ostatnio wybrała sobie 5 bluzek tunike w stanie idealnym za 21 zł. Może byći po umarlaku za taką kasę :) a-prostata ks. Kiszkner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Biblię, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z diabłem"
|
|
Nie mam nic przeciwko ubraniom second hand ale nie o takich tu mowa. Mowa o uszkodzonej markowej odziezy, jak ta z tego outlet-u. Kto kupuje takie rzeczy? Ludzie!
|
|
gdzie dokładnie znajduje się tan sklep
|
|
johnyboy nie masz nawet pojecia czym sie rozni outlet od uszkodzonych ubran.. Czlowieku.
|
|
P.A Czy w tym londynskim outlecie sprzedaja uszkodzona odziez? Jesli tak to o ki h.u.j ci chodzi? Denerwujesz sie ze ktos dyskredytuje sklep w ktorym sie ubierasz? Sorry, nie powinienem. Chcesz nosic dziurawe ciuchy-masz do tego pelne prawo!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |