Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
medycyna pracy - badania lekarskie |
Chcę zrobić prywatnie badania lekarskie u lekarza medycyny pracy. Nie orientuje się ktoś czy istnieje możliwość zrobienia takich badań do pracy prywatnie bez skierowania?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: medycyna pracy - badania lekarskie |
samemu se napisz skierowanie . mozna tak. ![]()
|
|
jak zrobisz badanie, jak musi być określone, na jakie stanowisko ma być te badanie ? Stanowisko określone jest na skierowaniu. ---------------------------------------------
|
|
Bez skierowania jak najbardziej nr do lekarza medycyny pracy : 85 719 10 91
|
|
tylko czy takie badania uzna dany pracodawca ... ---------------------------------------------
|
|
Sytuacja wygląda tak mam założoną własną działalność gospodarczą: składam papiery do konkursu na stanowisko i jednym z dokumentów jest właśnie zaświadczenie z medycyny pracy dopuszczające do pracy. Nie mam możliwości uzyskania skierowania bo sam dla siebie jestem pracodawcą. Chciałem dziś zrobić prywatnie badania w BONIE na fabrycznej. Oczywiście ich nie zrobiłem bo chcieli skierowanie i tu nonsens bo skąd ja mam je wziąć :)
|
|
85 719 10 91 zadzwoń na ten numer w sprawie badań... uzna, uzna :)
|
|
spróbuje jutro jeszcze w Eskulapie, dziś dzwoniłem i dowiedziałem się, że sam sobie moge wystawić takie skierowanie tylko też problem bo nie mam jeszcze wyrobionej pieczątki :) najwyżej jak się nie uda będę dzwonił pod podany numer (no.name - dzięki za namiar)
|
|
Na ul makowej jest lekarz wrrrr
|
|
Nie chodzi o badania, tylko o zaświadczenie od lekarza rodzinnego, że jesteś zdolny do pracy, no nie wytrzymam, a o jakie stanowisko się starasz?
|
|
technik rtg, kontrakt i jednym z wymaganych dokumentów jakie muszę złożyć jest zaświadczenie od lekarza medycyny pracy dopuszczające do pracy
|
|
takie zaświadczenie bierze się od lekarza rodzinnego
|
|
Pozdrawiam podpowiadających:)
|
|
Idz do Eskulapu albo tam do dawnej Bony na żabiej i zrobisz
|
|
Idziesz rano (przed 7) do Eskulapu podchodzisz do okienka po prawej stronie mówisz kobiecie o co Ci chodzi płacisz kasiorę i zaczynasz ciąg badań- proste i zrozumiałe?
|
|
wal na Makową wrrrr
|
|
w Eskulapie się udało, jeszcze tylko okulista. Zapłaciłem 120 zł ale będzie z bani. Dzięki Wszystkim za info! pozdro
|
|
polska biurokracja wita:) grunt że kwit masz załatwiony ---------------------------------------------
|
|
a co ze sobą trzeba zabrać na badania>>?
|
|
Ja zawsze robie badania tam gdzie chodze do kardiologa czyli http://www.evi-med.pl/oferta-dla-pacjenta/kardiolog i bardzo jestem zadowolona :)
|
|
Przeprowadziłam się właśnie do Gdańska i musiałam zrobić badania i polecam Wam zrobić badania tu: www.medycynapracygdansk.pl fachowe podejście jak do człowieka a nie kolejnego pacjenta.
|
|
Ja badania zawszę robie u doktora Banasiuka w Luboniu. Wizyte można wyznaczyć szybko a pan Banasiuk nie jest typem lekarza któy zbywa, za to swoja prace wykonuje rzetelnie.
|
|
gdzie w łomży zrobię badania? Ile czasu trwaja? ile kosztują?
|
|
Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam niejednokrotnie korzystałem. Na stronie https://zdrowie.pzu.pl/ znajdziecie ofertę jednego z największych operatorów medycznych w Polsce, który posiada placówki w ponad 600 miast.
|
|
Gdzie mogę znaleźć ogłoszenia dotyczące surogatek? Szukam wiarygodnych źródeł i firm, które oferują usługi związane z macierzyństwem zastępczym. Interesują mnie strony internetowe lub agencje, które specjalizują się w tej tematyce, mają pozytywne opinie i gwarantują profesjonalizm w procesie. Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsca, gdzie mogę znaleźć takie ogłoszenia, aby zapewnić sobie pełne bezpieczeństwo i zgodność z przepisami?
|
|
Aby wyszukać surogatka ogloszenia w Polsce, możesz skorzystać ze specjalistycznych źródeł internetowych, np. strony surogatki.com.pl. Na portalu można znaleźć informacje na temat macierzyństwa zastępczego, usług, aspektów prawnych oraz doświadczeń kobiet, które przeszły przez ten proces. Strona stanowi również platformę umożliwiającą kontakt z agencjami i specjalistami, którzy mogą pomóc w organizacji procesu. Zaleca się dokładne zapoznanie się z warunkami, kwestiami prawnymi i zaleceniami, aby wybrać odpowiedni i bezpieczny program macierzyństwa zastępczego.
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://biotecpolska.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Biotec Polska, która jest dystrybutorem sprzętu do gabinetów medycyny estetycznej i kosmetologicznej. Jest to firma z ogromnym doświadczeniem, która z pewnością będzie w stanie Wam pomóc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |