środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kard.Józef Glemp

Zmarł przed chwilą kardynał

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kard.Józef Glemp

no i co z tego?

Kolejny dobry człowiek odszedł z wielkiej elity który towarzyszył Karolowi Wojtyle ,ks.Jerzemu Popiełuszce no i dobry znajomy Kaczyńskiej

też masz problem

E ty egzorcysta to chyba jesteś księdzem bo po dostawcy internetu tak wygląda że z krzyża jesteś bo tam mają szeptela

odszedł jeden z mafiosów dlatego niusy som

Andrzej W.

Zawsze był w cieniu Wyszyńskiego. Hmm... jaki był taki był, ale o co chodzi? Chciałbym dożyc tylu lat, ale wiem,że tak nie będzie... Jesteśmy pokoleniowo słabsi.

Galo
też bym chciał dożyć tego wieku.ale czy "pokoleniowo" jesteśmy słabsi?ja w chorobie,upale,zimnie itd.musiałem za młodu pracować,to na starość się odezwie i wymęczony eksploatacją organizm pewnie tego echa młodości nie wytrzyma."oni"se w cieple leżą,nikt do roboty nie goni...

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

ci co przeżyli sybiry, wojny, głód żyją najdłużej, więc nie zawsze sprawdza się że to co za młodu to później negatywnie się odezwie. Nasze pokolenia są o tyle w gorszej sytuacji że mamy chemiczne jedzenie, wysoko przetworzone, a 90% chorób pośrednio lub bezpośrednio wynika z jedzenia...

te sybiry,wojny itd.to coś na zasadzie naturalnej selekcji,przeżyli najsilniejsi,więc i teraz żyją najdłuzej.gdyby tamte pokolenie nie żyło w takich czasach,też większość umierałaby młodziej niż te "asy"

w Niemczech, Holandii, Francji, Anglii przerabiają kościoły na dyskoteki i meczety
w samym Londynie 10% kościołów w ostatnich latach sprzedano muzułmanom

ciekawe kiedy u nas zacznie się wyprzedaż

nasi lokalni będą mieli co sprzedawać, ciekawe czy podzielą się zyskiem z owieczkami?

...tylko dlaczego doświadczył raka płuc...? palił, czy bóg tak chciał...?

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Dla mnie człowiek jak każdy inny.Bardziej medialny znany i tyle.Oby każdy dożył tego wieku.Oby matki i ojcowie zdążyli wychować swoje pociechy. Gorzej jak odchodzą ludzie młodzi.Świeć Panie nad jego duszą.

już biorę latarkę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org