Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
System eWUŚ ale nie w Łomży |
W nawiązaniu do artykułu na portalu 4lomza.pl http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=30787 System ewuś nie działa w Łomży nie został wprowadzony i w najbliższym czasie nie zostanie.Aby się dostać do lekarza trzeba mieć druk RMUa i książeczka RUMowską Kurczak1980
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: System eWUŚ ale nie w Łomży |
To ciekawe bo Famedyk ma ten system, byłem tam ostatnio po krople na zapalenie uszu.
|
|
czekamy na komputery,jak tylko dadza wchodzi ewus . ![]()
|
|
Ja dziś byłem o 13 w poradni kardiologicznej i babka z rejestracji wysłała mnie do domu po druk RMUA Kurczak1980
|
|
Jakoś w przychodni od miesiąca testują system i rejestracja idzie dalej..
|
|
W początkowej fazie wprowadzania nowego systemu mogą wystąpić problemy z komunikacją informatyczną , ale nie dajcie się "pogonić" , USTAWODAWCA PRZEWIDZIAŁ, ŻE NAWET JAK W SYSTEMIE WYSKOCZY INNA INFORMACJA, TO MACIE PRAWO NAPISAĆ OŚWIADCZENIE, ŻE JESTEŚCIE UBEZPIECZENI ( podlegacie ubezpieczeniu zdrowotnemu ) , oczywiście w placówkach, które podpisały kontrakty z NFZ . - i nie ma przepraszam, MUSZĄ to respektować ( musicie TYLKO posiadać dokument tożsamości - DOWÓD OSOBISTY, PASZPORT .
|
|
kurczak nie uogólniaj. To ,ze twoja przychodnia nie ma, nie znaczy , że inne nie mają. Napisz jaka to będziemy omijać z daleka.
|
|
Przychodnia Szpitala Cały szpital nie ma tego systemu.Najpierw chcą wykonać termo modernizacje a później wprowadzać systemy Ewuś ,kolejowe, e-karty itd Kurczak1980
|
|
Ta... nowych recept też nie mają.. wypisują na starych i pełnopłatnie za leki trzeba płacić. A tyle czasu na to było... To po co? Niech bulą ludzie, nie ważne,że ubezpieczeni. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Nie mają prawa odesłać!!!!!!!! Napisz oświadczenie! Przepisy obowiązują od 1 stycznia i basta.
|
|
Edek z tymi uszami to może u Was jest to genetyczne.Pisałeś wczesniej ,że Wasza suka ma też problemy z uszami?
|
|
Biedny to szpital co nie ma nawet komutera. Z tego co słyszałem by sprawdzić to wystarczy dostęp do neta i zwykła przeglądarka internetowa.
|
|
|
|
No właśnie w Łomży nie działa Kurczak1980
|
|
Ale co nie działa? Trzeba było powiedzieć - bardzo przepraszam, ale nigdzie nie pójdę, proszę oto dowód i chcę napisac oświadczenie. I koniec.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |