wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkanie na 2 dni

Witam, poszukuję kogoś kto ma mieszkanie, bez mebli, z toaletą i ogrzewaniem na 2 dniowy wynajem. Chodzi mi o 31 grudnia i 1 stycznia. Chodzi mi o urządzenie sylwestra w miejscu gdzie nie trzeba się bać o różne uszkodzenia dlatego napisałem że bez mebli. Interesuje mnie obszar obejmujący Kazańską/Sybiraków/obszar nowego skateparku/obszar starego skateparku oraz wszystko pomiędzy nimi, lecz jak będzie gdzieś dalej także to rozważę. Przy okazji chciałbym zapytać ile może kosztować wynajem takiego mieszkania. Oczywiście mieszkanie nie musi być ani posprzątane ani zadbane, moja w tym głowa żeby je ogarnąć przed imprezą i po imprezie. przewiduję ok. 10 osób. Dodatkowe szczegóły drogą e-mailową.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkanie na 2 dni

lol ...

Kompletny kretyn,,,,

Autor: NocnyFarmer (---.elomza.pl)

Moze byc surowy stan ? ;)

Jasne, że może. Oni Ci z pewnością wykończą

Idź chłopie do hotelu.

Przecież meble można wynieść do piwnicy

Czemu kretyn wpm ? Może akurat ktoś ma surową chałupę na sprzedaż ale chwilowo nie ma kupców , a za dwudniowy wynajem zarobić parę stówek i to akurat po świętach gdzie zazwyczaj krucho z kasą to raczej nie głupi interes. Mówiłem interesują mnie tylko ściany,drzwi,toaleta,umywalka,okna i światło(chociaż bez niego też przeżyjemy), nie rozumiem waszej reakcji, w hotelu nie znajdę pokoju na 10 osób a szczególnie nastolatków z różnymi głupimi pomysłami.

"szczególnie nastolatków z różnymi głupimi pomysłami." sam dobrze to ująłeś , ale jak jesteś zdesperowany mogę ci wynająć piwnice z drzwiami oknami i światłem oraz gratis 5 kg kartofli żebyście się nie nudzili - jakiś styropian do siedzenia i gry.chińczyk bierki w własnym zakresie ...

na POLOWEJ jest tyle melin ze napewno ktos ci wynajmje

już jeden głupi pomysł jest

200pln od głowy jest was 10 osób tak więc 31 grudnia 2000pln i 1 styczeń to samo plus za szkody 1500pln suma =5500 pisz na prv

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org