Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kobita zmiennom jezd! |
parem dniuw temu nazad,pisała ja, com siemudzielała w poradach nie bendem! wiem, żeśta za złe mnie mnieli, bendy moje w pisaniu i we mufieniu bardzo bolało mnie to i zoladyrujonc siem ze śmnietanowym jaskiem (cosmy tak zepienili ztrasznie), obiecała ja, żem siem jusz tu nie odezwem! alem dwie sprafy zmusiły mnie do sdania zmiany. otusz... jaska tu brakuje! WRÓĆ!!! i jek patrzam na wpisy jekiegoś tam bursztyna i tegoj ot kwasowego mnicka, co niby po polskiemu pizać potrafi, deresze asz mnie pszechodzom! jednemu "usta bursztynowe"-nagrodem takom bym przysnała, a drugiemu, poleciła zakupa poczynić we postaci "Słownika języka polskiego" PWN-u ze roku 1978 dla przykłada! jam taki zakup poczyniła bafionc ostatnio we stolnicy naszej! siedzem i czytam (pot tom latarniom) i siem uczem! obiecam Wam, ze nie za długo mniej benduf robiła bendem! obiecam! i szadne kumentasze we stylu: "pepe stul pyska!" czy po angelsku dzifko proszem (nie zasłuzyłes na mnie!) mnie nie wzuszom! czy zechceta, czy nie (nikogoj nie smuszam), czytajta moje porady, bo hoć bendy posiadajom, ale mondrośc jakomś tyż! postrafiam fanki moje! i jaśka ot smnietany tyż! Ty siem potszkol w ojczyznianym jenzyku i wracaj do nas!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kobita zmiennom jezd! |
TE TROLU NAUCZ SIĘ PISAĆ ALBO DO PODSTAWÓWKI SIĘ proponuje cofnąć...
|
|
pepesza mnie zwom, a nie trolu jakowyś! podstawem we szkole ja zrobiła! 8 klas we 12 lat zaliczyła, a tera by wiedzem uzupełnić, słownika jam se zakupiła i obietnice zlożyłam, ze polszczyzne poprawiem! i za słowo mnie trzym! i ot troluf jakowyś mnie nie wysywaj, bo mnie tom nie wsrusza! pisała ja "nie chce niech nie czyta"! i niech siem nie wypowiada, bo asz mnie mdleć zaczyna! mondrości Ty moje kuchane!
|
|
Ja twoje kochanie od kiedy ? he jak ja cie nie widział
|
|
"ja cie nie widział" we 1-szej osobie, liczby pojedyńczej stojeć powinno: "ja cię nie widziałem"! monrauf ja Ci tutaj prafiła nie bendem! otrabiaj lekcjem, cobyś jutrom pszygotowany do szkoły pojszedł i nie safracaj sobie gowy mojom osobom! a "mondrości Ty moje kuchane" tom ja tylkoj żartobliwie użyła i nie podniecaj siem za wczasa!
|
|
Wybacz Pepe-szaa! ale nie byłam w stanie czytać tego co napisałas, nie na moje nerwy łamać sobie język taką pisownią...;)
|
|
Jak wszyscy wiemy pepe pisze to dla rozrywki i dla jaj i wgl:D Ale co trzeba miec w glowie zeby marnowac czas i sie skupiac na celowym dysortograficznym pisaniu postow. Wiem ze w realu pepe jestes normalny/a, ale zeby pisac na forum takie cos w celu rozrywki to moim zdaniem jest ponad moim rozumowaniem... .
|
|
Może się jej okrrrutnie nudzi ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |