Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rekordowa kwesta |
Sporo w tym roku nazbierali muszę powiedzieć :) 35 000 221 zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rekordowa kwesta |
Oby tylko dobrze wykorzystali te pieniądze :) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
kzkwsk- tak jak napisałeś 35 000 221zł to jest 35ml 221zł! przy 60tyś. mieszkańców Łomży wypada po 583zł34gr od łebka! niech przyjezdnych doszło 40tyś. to wtedy po ok.350zł od głowy! cieszę się! jesteśmy bardzo hojni! zaraz,zaraz! miałam schowane w ręcznikach 30 baniek na drobne wydatki. czy ten mój stary nie wyniósł ich czasami na kwestę?! no niech go tylko dorwę!
|
|
Jak byś przeczytał cały artykuł to byś wiedział że chodzi o mizerne 35ooozł a w tytule jest babol.
|
|
spoko, Pan "CZ" czuwa, forum czyta i o 8:03 poprawił ;)
|
|
No to faktycznie wynik imponujący :):) 0,54zł. na osobnika łomzyńskiego . Aż mnie na odruchy wymiotne zrywa jak czytam o waszej chojności.!!!!!!!!!!!!!!
|
|
no widzisz kzkwsk! to wcale taka rekordowa ta kwesta nie była! na każdego mieszkańca Łomży "wypadło" po ok. 59gr! ale to tylko taka statystyka. biorąc pod uwagę bezrobocie i zubożenie naszego miasta, to myślę, że wcale tak słabo nie wypadło! zostaje tylko podziękować!
|
|
no maruda! już po 5 gr od łebka ukręciłeś! no tak! wszędzie idzie zarobić!
|
|
oj tam :) 5 gr. w tę a w tę strone :):) Lomzyniacy i tak byli nad wyraz ,,chojni " :):):)
|
|
a było jeszcze 11 i pół euro, 2 lity i 1 dolar USA! tak w zaokrągleniu ok. 50zł. 4 i pół worka cementu jest!
|
|
Albo 1 litr farby do malowania :):) Nooooo !!!!! i tru już zaczynam być pełen podziwu dla ofiarodawców :):)
|
|
marudo! po 5 gr od 60tyś. to jest 3 tysiaki! chętnie te "oj tam, we wte stronę" bym przytuliła!
|
|
Ja o tym zagramanicznym wkładzie w trosce o zabytki cmentarne:):)
|
|
|
Ooo,widzę ,że Pan Matuda już siedzi. maciek
|
|
maciek:) A ty jako jedyny jeszcze nie byłeś na widzeniu :)
|
|
A kto Pana odwiedził jako pierwszy? maciek
|
|
Nie pierwszy jest najważniejszy:) Bo ten to przychodzi z ciekawości :):) Najwazniejszy jest jest ostatni . Bo ten przychodzi z sympatii:):):):)
|
|
Mogę Pana odwiedzić .Tylko proszę napisać co Panu przynieść. maciek
|
|
Słyszałem,że całą Waszą siódemkę posadzili w jednej celi i najbardziej z tego jest zadowolona rzepicha,bo nigdy takiego brania nie miała,nawet na weselu swojej wnuczki. maciek
|
|
maciek:) co ja ci mogę poradzić na to że chciałbyś być na naszym miejscu??? Nic !! Zostało ci tylko dalej nadgarstek ćwiczyc :):)
|
|
właśnie wróciłam z cmentarza. dzisiaj oklejają na niebiesko. ruszcie te swoje szacowne 4 litery i na spacer! może uda nam się chociaż podwoić tę kwotę! wszyscy na cmentarz!!! nie! nie maruda! już widzę błysk w Twoich zaspanych oczkach. nie w tym sensie!
|
|
Pójdą :):) Ale wieczorem jak już kwestarzy nie będzie :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |