Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dekoder |
Witam,mam pytanie czy kupując dekoder do odbioru tv naziemnej,ponoszę koszta jednorazowo,czy co miesiąc wnoszę opłatę?Interesuje mnie również,czy mając dekoder,nadal mogę używać dawnego odbiornika tv? Judyta99
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dekoder |
Tak używasz starego, nie ponosisz kosztów ale są lepsze rozwiązania podaj pocztę to Ci napiszę.
|
|
Obowiązuje abonament radiowo-telewizyjny jak dotychczashttp://www.krrit.gov.pl/dla-abonentow-i-konsumentow/abonament/ Dekoder potrzebny jest wyłącznie do dawnego odbiornika TV, bo te najnowsze same odbierają sygnał naziemnej cyfrowej. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Koszt jest jedno razowy płacisz za dekoder, który można kupić koło starego dworca w sklepie z antenami (cyfra+),jest tam duży wybór dekoderów.Telewizor może być starszego typu ale musi mieć euro złącze lub czincze.Więcej info udzielą w sklepie.
|
|
Masakra ...
|
|
dziękuję pięknie Judyta99
|
|
Jest jeszcze inne rozwiązanie.
|
|
Jak byś chciała oglądac TV Trwam to jest jeszcze prostsze rozwiązanie:) Wkładasz widelec do święconej wody i włączasz tv :):) Prawdopodobnie też działa :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |