Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy pownna istnieć wolność słowa? |
Jak myslicie - czy ludzie mają prawo skrytykować to co im się nie podoba na świecie? Czy też sa pewne grupy - czeczeni mużyni, geje, żydzi, MPEC, których krytykowac nie można i o których należy mówic w samych superlatywach? Czy przytoczenie fragmentu Koranu powinno być karane obcięciem ręki. czy może obcieciem głowy? Czy podanie linka o tym jak Czeczen pobił Polaka to zbrodnia przeciw ludzkości, czy tylko wykroczenie? http://0f32ad.mojasonda.pl Kumpel kiedyś mi opowiadał, jak przez przypadek zalogował się na swoim tajnym koncie i swego znajomego (niczego nie świadomego). Ja od tego czasu wole użyć tora.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy pownna istnieć wolność słowa? |
Nie jesteś taki anonimowy jak ci się wydaje. Z braku wiedzy zapomniałeś założyć nowe konto na 4lomza Ustawodawca nałożył na dostawców internetu obowiązek przechowywania adresów IP przez 2 lata. Poniżej podaje link w którym można znaleźć datę i godzinę w której użytkownik Jeams wysłał wiadomość na forum z możliwego do ustalenia adresu IP. https://www.google.pl/search?q=site%3A4lomza.pl+Autor%3A+Jeams+%28---.internetdsl.tpnet.pl%29&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a#hl=en&client=firefox-a&hs=Zb7&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=site:4lomza.pl+%22Autor%3A+Jeams+%28---.internetdsl.tpnet.pl%29%22&oq=site:4lomza.pl+%22Autor%3A+Jeams+%28---.internetdsl.tpnet.pl%29%22&gs_l=serp.3...13390.14771.0.15062.2.2.0.0.0.0.157.284.0j2.2.0.les%3B..0.0...1c.1.ZlV_Ah4M3ak&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=9b82a14710c3d6e5&bpcl=35277026&biw=1280&bih=604 A tutaj masz ustawę Prawo Telekomunikacyjne Dz. U. Nr 171, poz. 1800 Art. 180a.
|
|
Pytanie tylko jak długo na 4lomza przechowuje się logi :)
|
|
Jeams :) Pisałem ci wczoraj barani łbie że szybciej zostaniesz ustalony niż my ??
|
|
Jeams dostaniesz nie bawem skierowanie do sanatorium . Pedo . A tam takich nie lubią
|
|
ale za co majo mnie scigac? Za to ze napisalem, ze lubie Mahometka? Ja naprawde lubie tego gościa! Co do konta to się o mnie nie martw. Przylacz sie do nas to poznasz nasza polityke anonimowosci. Z reszta przyjechalem tylko na urlop. Jutro o 6.37 w pociąg, potem w samolot i .... A to się sam domyśl gdzie wyladuję. Wracam przed Bożym Narodzeniem. To i na forum się odezwę.
|
|
Tak w ogóle to moze chcesz przejąc po mnie pałęczkę? ktos musi ciagnąc ten majdan. Podam ci hasło do kont. chcesz? I czemu diabla nie wypowiadacie sie na temat???? Pytanie jest o wolnośc slowa a ty mnie straszysz, że pytajac o wolność słowa ktoś mnie bedzie ścigał. To ponoć za prlu bylo tak, że nie wolno było pytać o wolnośc słowa. Oficjalnie rządził demokratycznie lud. Faktycznie stalin zabijał kazdego kto krytykował wladze.
|
|
i zastanowie sie panie maruda czy nie skierować sprawy do prkuratury - obraziłes mnie nazywając baranim łbem. Ty i te dwie agatki nie potraficie normalnie rozmawiać - od razu obrażacie i wyzywacie kazdego.
|
|
kieruj :):) Możesz mi naskoczyć psychomatołku :)
|
|
zartowalem. ja taki głupi ja ty nie jestem, zeby kazdego sądami straszyć. opinia głupca takiego jak ty powiewa mi i zwisa. a ty już w gacie narobiles. wyluzuj. i napisz coa sądzisz o wolnosci slowa. weź udział w sondzie
|
|
Należy najpierw umieć rozróżnić wolność słowa od pomówień. Jeśli krytyjujesz działania jakiejś instytucji, ok, masz do tego prawo. Jeśli nazywasz kogoś złodziejem i to w taki sposób, że można tę osobę zidentyfikować, to jest zwyczajne pomówienie...no, chyba, że masz dowody to wtedy nie na forum a do prokuratury. Szczerze mówiąc (abstrahując już od głośnego artykułu), jeśli mnie by ktoś tutaj z nazwiska w taki sposób potraktował, zrobiłbym dokładnie to samo, najpierw sąd. Potem dokładka już nie oficjalnie.
|
|
Poczytaj sobie swoje posty gościu.... To nie ja zaczęłam Cię obrażać........
|
|
http://www.euroislam.pl/index.php/2012/11/muzulmanska-wiekszosc-przeciwko-wolnosci-slowa-2/ a tutaj glos naszych kuzynow. poczytajmy co oni maja do powiedzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |