Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ombre hair |
Hej Łomżynianki! Słuchajcie chciałabym, żebyście mi poleciły dobrego fryzjera z Łomży, który wykona naprawdę piękne i NATURALNE Ombre fair (rozjaśniane końcówki) na włosach do pasa. Bo jak wiadomo źle wykonane wygląda kiczowato i tandetnie. Jeżeli Wy robiłyście i jesteście naprawdę zadowolone z rąk fryzjera to polećcie mi kogoś :) Dziękuję z góry.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ombre hair |
napisz mi maila..podam ci numer tlf gdzie mozesz zadzwonic i sie dowiedziec.fryzjerka jest naprawde dobra..nie podam tu bo bylaby to reklama a to nie jest moim celem akurat Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Podasz i mnie namiary? Potrzebuję zmiany :) cudowniemi25@wp.pl
|
|
spr poczte Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
To mój e-mail: monciaaa1993@onet.pl :)
|
|
oki..juz Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dziękuje:)
|
|
martuchnam poproszę o namiary na layla7716@wp.pl dziękuję z góry,pozdrawiam.
|
|
juz:) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
prosiłabym i ja namiary na kingab90@o2.pl Dziękuje :)
|
|
wysle ci troche pozniej,jak juz wroce do domu... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
To i mni przyslij.
|
|
Ombre hair *
|