Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca |
Chciałabym się dowiedzieć od osób które umieszczały ogłoszenia w sprawie prace. Czy to ma jakiś sens wypisywanie, że szuka się prace? Czy są jakieś odezwy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca |
dokladnie okresl co potrafisz a prawdopodobienstwo ze ktos zadzwoni wlasnie do ciebie masz wyzszy wtedy ;) a wiec .. :) smoke that shi* like that shi* :D
|
|
Nie radzę zamieszczać takich ogłoszeń. One ciągle się powtarzają, czyli do tym osobom nikt nie zaproponował pracy. Nawet jeżeli ktoś zadzwoni to tylko z ofertą towarzyską, sms-y też się zdarzają. W Łomży jest takie bezrobocie że to pracownicy przychodzą do pracodawcy a nigdy odwrotnie. Odpuść sobie to
|
|
w Łomży z praca jest masakra!
|
|
ta na pewno chce im się wejść w ogłoszenia :) W chodzi w CV i czyta, gdy jest mało napisane, gdy dużo, od razu odrzuca xD ---------------------------------------------
|
|
dvw a jak Ty byś miał dużo napisana a akurat kobieta by je przeglądała i stwierdziła no dobrze wszystko się zgadza oprócz wyglądu;-) Jak wtedy byś się poczuł?'-)
|
|
Tak właśnie myślałam, że to nie jest jednak dobry pomysł. A niestety jest tu więcej takich ogłoszeń niż z pracą. Nie ma pracy z moim wykształceniem :)
|
|
Masakra ...
|
|
Podejmę pracę. Jestem na to zdecydowana i konkretnie zdefiniuję swoje oczekiwania. Praca ma być przede wszystkim taka, abym nie czuła, że pracuję, a powierzone mi obowiązki wykonuję dlatego, że sprawia mi to przyjemność. Nie mówię tu oczywiście o tym, że ma być ciekawa, interesująca i wciągająca, gdyż może być także monotonna, spokojna, a także nudna, najważniejsze żeby przez 8 godzin nikt się do mnie nie odzywał i mi nie przeszkadzał. Jeśli chodzi o godziny pracy to wolałabym ustalać je sobie sama, a jeśli ten kaprys jest nie do spełnienia to zaakceptuje z góry narzucone, jednakże chciałabym w zamian liczyć na inne ustępstwa. Jeśli już odstępuję od swoich zasad to stawiam także warunki. Praca ma nie nadwyrężać mojego kręgosłupa, ani nie odbierać mi siły fizycznej, o witalności już nie wspomnę, bo to chyba oczywiste. Zarobki to zawsze sprawa drażliwa, ale wolałabym mieć je jasno określone. Z mojej strony oczekiwania nie będą wygórowane, chcę dostać tylko tyle, ile miesięcznie mój pracodawca wydaje na utrzymanie swojej rodziny i własne przyjemności, nie wspominam przecież o odłożonej gotówce i tej, którą przeznaczy na inwestycje. Kto mnie zatrudni i co mogę robić? :)
|
|
He również się pod tym podpisuje:)
|
|
CXRSa1 różnie to może być :):) ---------------------------------------------
|
|
Jeżeli ktoś szuka pracy na stanowisku kierowniczym, to proponuję iść do p. Danusi do Dantexu. Tam w zasadzie wszyscy są kierownikami (z zarobkami po 1300zł netto:)). Niestety z powodu braku robotników, kierownicy wykonują ich pracę:)
|
|
dvw powaga!!!! nic w tym śmiesznego;-) hihihi... mogłem kiedyś wysłać cevika do pewnej znanej firmy w Łomży ale wiedziałem że będę oceniany nie tylko z wiedzy ale i z urody:) hihihi.... odpuściłem se z rożnych powodów ... hihi
|
|
W Lomzy jest duzo pracy,tylko niema ludzi do pracy,mam na mysli nadajacych sie ludzi do pracy.
|
|
Wpm a masz jakiś namiar na prace w jednostkach samorozpadowych?
|
|
wpm jasne :), tylko każda firma szuka robotów do pracy za 1 czy 2 koła. Co to nawet te 2 tys ? śmiech na sali ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |