piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca

Chciałabym się dowiedzieć od osób które umieszczały ogłoszenia w sprawie prace. Czy to ma jakiś sens wypisywanie, że szuka się prace? Czy są jakieś odezwy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca

dokladnie okresl co potrafisz a prawdopodobienstwo ze ktos zadzwoni wlasnie do ciebie masz wyzszy wtedy ;) a wiec .. :)

smoke that shi* like that shi* :D

Nie radzę zamieszczać takich ogłoszeń.
One ciągle się powtarzają, czyli do tym osobom nikt nie zaproponował pracy.
Nawet jeżeli ktoś zadzwoni to tylko z ofertą towarzyską, sms-y też się zdarzają.
W Łomży jest takie bezrobocie że to pracownicy przychodzą do pracodawcy a nigdy odwrotnie. Odpuść sobie to

w Łomży z praca jest masakra!

ta na pewno chce im się wejść w ogłoszenia :) W chodzi w CV i czyta, gdy jest mało napisane, gdy dużo, od razu odrzuca xD

---------------------------------------------

dvw a jak Ty byś miał dużo napisana a akurat kobieta by je przeglądała i stwierdziła no dobrze wszystko się zgadza oprócz wyglądu;-)

Jak wtedy byś się poczuł?'-)

Tak właśnie myślałam, że to nie jest jednak dobry pomysł. A niestety jest tu więcej takich ogłoszeń niż z pracą. Nie ma pracy z moim wykształceniem :)

Masakra ...

Podejmę pracę. Jestem na to zdecydowana i konkretnie zdefiniuję swoje oczekiwania. Praca ma być przede wszystkim taka, abym nie czuła, że pracuję, a powierzone mi obowiązki wykonuję dlatego, że sprawia mi to przyjemność. Nie mówię tu oczywiście o tym, że ma być ciekawa, interesująca i wciągająca, gdyż może być także monotonna, spokojna, a także nudna, najważniejsze żeby przez 8 godzin nikt się do mnie nie odzywał i mi nie przeszkadzał. Jeśli chodzi o godziny pracy to wolałabym ustalać je sobie sama, a jeśli ten kaprys jest nie do spełnienia to zaakceptuje z góry narzucone, jednakże chciałabym w zamian liczyć na inne ustępstwa. Jeśli już odstępuję od swoich zasad to stawiam także warunki. Praca ma nie nadwyrężać mojego kręgosłupa, ani nie odbierać mi siły fizycznej, o witalności już nie wspomnę, bo to chyba oczywiste. Zarobki to zawsze sprawa drażliwa, ale wolałabym mieć je jasno określone. Z mojej strony oczekiwania nie będą wygórowane, chcę dostać tylko tyle, ile miesięcznie mój pracodawca wydaje na utrzymanie swojej rodziny i własne przyjemności, nie wspominam przecież o odłożonej gotówce i tej, którą przeznaczy na inwestycje. Kto mnie zatrudni i co mogę robić? :)

He również się pod tym podpisuje:)

CXRSa1 różnie to może być :):)

Jeżeli ktoś szuka pracy na stanowisku kierowniczym, to proponuję iść do p. Danusi do Dantexu. Tam w zasadzie wszyscy są kierownikami (z zarobkami po 1300zł netto:)). Niestety z powodu braku robotników, kierownicy wykonują ich pracę:)

dvw powaga!!!! nic w tym śmiesznego;-) hihihi... mogłem kiedyś wysłać cevika do pewnej znanej firmy w Łomży ale wiedziałem że będę oceniany nie tylko z wiedzy ale i z urody:) hihihi.... odpuściłem se z rożnych powodów ... hihi

W Lomzy jest duzo pracy,tylko niema ludzi do pracy,mam na mysli nadajacych sie ludzi do pracy.

Wpm a masz jakiś namiar na prace w jednostkach samorozpadowych?

wpm jasne :), tylko każda firma szuka robotów do pracy za 1 czy 2 koła. Co to nawet te 2 tys ? śmiech na sali

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org