wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zawadzka - Sikorskiego

Radzę omijać to skrzyżowanie od dziś gdyż to co tam sie dzieje to jakas masacra , zawadzka cała zakorkowana chyba ktos tu przesadził ze zmiana kierunków ruchu , ja rozumiem że remont ale wszystkich ulic na raz sie nie da remontować !!!!!

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zawadzka - Sikorskiego

Ok. Dzięki za ważną wiadomość. Dla nas jako kierowców jest to bardzo cenna informacja.

Życzę szerokości.

Pozdrawiam.

Piszę zawsze poprawnie po polsku.

Droga miała być zamknięta od ulicy wyszyńskiego a nie od przedszkola to po pierwsze, po drugie mieli umożliwić ludziom dojazd do posesji tego też nie zrobili a tym bardziej nie ma wyjazdu z sikorskiego w zawadzką to jest jakaś kpina co się w tej nekropolii dzieje.
Radni i prezydent mają wszystko w dupie a rządzi wszystkim prywatna firma

oj tam oj tam pomęczymy się ale będą fajne drogi... piłsudskiego fajnie się jeździ? dziury: źle remontują: źle... ehhh

A ja radzę Wam mimo fatalnej pogody poruszać się pieszo, całe miasto zakorkowane jazda tylko dla cierpliwych.

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org