Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet droga radiowa. |
Witam jak w temacie, zapytanie o internet radiowy kogo polecacie jak z zasiegiem i limitem korzystania oraz cena, jezeli chodzi o miejsce to chodzi o stacha konwy. Wynajmuje mieszkanie a internet jest mi nie zbednie potrzebny do pracy. Pozdrawiam (JP=JEZUS PANEM)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
PLAY, T-MOBILE,PLUS,ORANGE |
Najlepszy PLAY, 49 zł/mies. - 12 GB - prędkość 2 mb/s 59 zł/mies. 16 GB - prędkość 6 mb/s jeżeli chodzi o niższe to może 39 zł/mies - 6 GB - 1 mb/s albo (nie polecam) 19 zł/mies - 500 mb/30 godzin - prędkość 250 kb/s jeżeli chciałbyś internet LTE w Plusie to radzę żebyś wziął w T-Mobile bo nigdy nie będziesz miał prędkości 100 mb/s, przynajmiej w łomży a t-mobile ma w każdym abonamencie prędkość 42 mb/s. różnią się tylko limitami abonamenty: 39, 69, 139 T-Mobile to dobra marka, dobry zasięg, sieć dużych możliwości ale nie bierz bo mają DUŻE ceny więc nie polecam. Orange ma teraz wspólne nadajniki z T-Mobile i ceny również więc nie ma o czym mówić. Ostatecznie weź PLAYa jeżeli chodzi o mobilny a jeżeli o zwykły to jest taka prywatka firma na ul. Kwiatowej ale z niej zrezygnowałem i przeszedłem do Playa. Twój wybór :)
|
|
Re: Internet droga radiowa. |
Ja mam radiowy z ul.kwiatowej. 4,2mb/s 40zł miesięcznie. W miarę wystarczający. Bez limitów. Ja polecam
|
|
*piotrek*proszę podaj więcej szczegółów na temat tego internetu i jakieś namiary
|
|
www.elnetix.pl
|
|
kwiatowa polecam :)))
|
|
Łomża ul kwiatowa 2 tel: 666-084-314 Ja korzystam juz 3 lata chyba i jest ok
|
|
dzięki *piotrek*
|
|
*piotrek* a jezeli chodzi o zasieg jak to wyglada wiadomo jak pogoda licha to i internetu nie ma ale ogolnie rzecz biorac to zlego zdania o nich powiedziec sie nie da tak?? (JP=JEZUS PANEM)
|
|
U mnie zasięg jest cały czas, niezależny od pogody.
|
|
Masakra ... ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |