Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ślub - 25,08.12r. - w Krzyżu Świętym. |
Witam, Poszukuje par które mają ślub 25 sierpnia 2012r. w kościele Krzyża Świętego, w celu dogadania się w sprawie strojenia kościoła. Gdyż tego dnia jest aż 5 ślubów i na pewno nie każdy zdąży sobie udekorować kościół gdyż nie będzie na to czasu, ponieważ jest godzina po godzinie ślub. :) Dlatego chyba lepiej razem :) Ja...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ślub - 25,08.12r. - w Krzyżu Świętym. |
Jeżeli chodzi o tę parafię, to pary zajmują się dekoracją ołtarza. Zdobienia głównej nawy są stałe, tzn. parafia posiada swoje. km
|
|
...w sumie rozsądne rozwiązanie... za dopłatą pewnie i ołtarz udekorują... :)
|
|
Kto Cie tak skrzywdził kolego, żeś taki sfrustrowany i zdeterminowany. Nie było wówczas aborcji , czy co? Miej pretensje do swoich starych, że cię takiego niedorozwoja zmajstrowali, a teraz się wyżywasz się na innych, sugerując swoje bzdury na każdym forum.
|
|
Zapytaj księdza o numery telefonów do nich. Teraz wszyscy tak robią i mają rację.
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: kobiecyinstynkt (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-05-12 08:46 Kto Cie tak skrzywdził kolego, żeś taki sfrustrowany i zdeterminowany. Nie było wówczas aborcji , czy co? Miej pretensje do swoich starych, że cię takiego niedorozwoja zmajstrowali, a teraz się wyżywasz się na innych, sugerując swoje bzdury na każdym forum. Życie to nie bajka. ____________________________________________________________ taa... Szanowny przedmówco, kimkolwiek jesteś czy to kobiecyinstynkt a raczej parafialny cynizm w Tobie się odezwał ? Ty zapewne służysz tym religijnym świniom tak samo gorliwie jak ci który służąc Kapłanom zaszczuli Jezusa ostatecznie męczeńsko z pobudek religijnych zajebanego na Golgoicie Twoja wypowiedź w jest w dychu wypowiedzi tych co oskarżali Jezusa w duch zakłamania i religijnego zaślepienia jakie obrzędowi kapłani kształtują wśród swoich wiernych sobie parafian Pod tym względem Twoja wypowiedź nie różni się od tych z którymi wyznawcy Boga wierni kapłanom wystąpili przeciw Synowi Bożemu. Pan z Wami - jak z Żydami religijna swołocz O czym to świadczy ...
|
|
w Krzyżu Św. maja swoje stroiki i żadna para młoda nie stroi kościola, a w sprawie kontaktu chyba najlepiej byloby sie u Ksiedza o nr. Tel dowiedzieć
|
|
Św. Krzyż - ... produkt religijnego wyznania wiary zaślepionej arcy kapłańskimi interesami. Św. Krzyż - ... produkt kapłańskiego zakłamania - produkt niebezinteresownego kapłańskiego szczucia ludzi przeciw Duchowi Św. Przeciw Duchowi Prawdy - przeciw Synowi Bożemu napominającego - nawracającego kapłanów którzy maja sprawy Boże w swojej religijne wypasionej dupie bujającej się na ołtarzowych piedestałach świątynnych interesów. Św. Krzyż - ... produkt świadectwa prawdy wobec religijnego społeczeństwa wiernego bezkrytyczne swoim zakłamanym Kapłanom i niewiernego swojemu Bogu Prawda jest ukrywana a raczej utajniana - kasowana ... nie tylko w Łomży jest tak samo jak w Watykanie - Kurie Watykanu w prasie otwarcie i publiczne nazywa się gniazdem żmij (węża por. Biblia - Księga Rodzaju). Nie dziwi w tej sytuacji zakłamanie po parafialnych plebaniach na religijnej Ziemi Łomżyńskiej. Nie lepiej skasować to utajniane obłudnie zakłamanie niszczące - grzebiące w społeczeństwie Prawdę i ludzi - Nie lepiej skasować wyznaniowe zakłamanie niszczące religijnie społeczeństwo Czyż nie lepiej skasować obłudę - obłudne źródło zła kasujące - utajniające Prawdę i niszczące życie ludziom tym religijnym zakłamaniem pogwałconych. Kościół fałszywych świń z religijnego towarzystwa wzajemnej adoracji manipulującego społeczeństwem do własnych potrzeb. Na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej jest jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy " Na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej z Górką Zawadką naznaczoną im. Św. Krzyża jest jak w znanej Ewangelii w której zakłamani fałszywie postępujący kapłani zajebali w społeczeństwie życie Boże - Boże Ciało nie tylko Syna Bożego O czym to świadczy ...
|
|
nieesia masz złe informacje. W Krzyżu można skorzystać z dekoracji która tam już jest (chodzi o dekorację ławek i chyba krzeseł dla młodych, przy ołtarzu jakieś sztuczne kwiaty) jeżeli dla kogoś to za mało to można samemu dekorować. Wiem to z własnego doświadczenia
|
|
Kościół pozorantów proboszcza populisty i pozera. Kościół wykształconej parafialnej obłudy - Kościół Świń stojący pod parafialnym znakiem Krzyża Św. (?) Religijny " Folwark zwierzęcy " Porównanie do książki i filmu pod tym tytułem Folwark zwierzęcy opisującej sytuację społeczeństwa żyjącego w totalnym zakłamaniu spowodowanym manipulacjami Świń - świńskich liderów społecznych które kolektywnie do własnych potrzeb wykorzystywały społeczeństwo i żyły kosztem społecznej ofiary. Usuwacie zamieszczane tu trudne do akceptacji posty - ... ... czemu nie usuniecie tej obłudy do której te usuwane przez was posty się odnoszą ? Czyżby "łatwiej ukryć - pogrzebać Prawdę" niż wydobyć ja na jaw ? Komu ta wywleczona na jaw Prawda by zaszkodziła ? Łatwiej Wam zabić Ducha Prawdy i żyć w tym religijnym zakłamaniu wyznaniowego towarzystwa wzajemnej adoracji skupionego wokół parafialnych kapłanów ? O czym to świadczy ...
|
|
oK CHYBA TAK ZROBIE :) ŻE POJDE I SPYTAM :) ALE JESLI JEST JAKAS PARA KTORA MA TEGO DNIA SLUBI TO CZYTA :) TO NIECH SIE ZGLOSI :) BEDZIE SZYBCIEJ I LATWIEJ :) Ja...
|
|
Mr_Andrzej ostatnio miałem kontakt z kapłanem parafii Kuzie, niezły ,,gość" powinieneś se z nim porozmawiać...
|
|
Może mi ktoś powiedzieć jak jest ze strojeniem Kościoła u kapucynków??
|
|
Witam, odezwij się aunnka17466@wp.pl Na pewno razem coś wybierzemy.
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: malutkaalunia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-05-12 09:50 Witam, odezwij się aunnka17466@wp.pl Na pewno razem coś wybierzemy. ____________________________________________________________ Szanowna Pani Przedmówczyni Pozdrówcie ode mnie swojego proboszcza zatroskanego o pozory - o zewnętrzną fizyczną fasadę - oprawę waszego obrzędowego Kościoła w którym razem troszczycie się o religijne "papiloty" o zewnętrzne dekoracje o pozory a nie o duchowe fundamenty. Powiedzcie temu swojemu Proboszczowi że jest pozorantem - Proboszczem Rzymskokatolickiego Kościół Pozorantów Niedawno na śmietniku umarł samotnie człowiek blisko waszego centrum katolickiego w którym kwitnie życie parafialne religijnego towarzystwa wzajemnej adoracji O czym to świadczy ...
|
|
Andrzejku już wszyscy znamy Twoje zdanie wiec możesz przestać siać swoją nienawiść do Kościoła ;] nie czas ani miejsce na to. taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
Oprawa muzyczna ślubów (skrzypce) e-mail: zespoltris@wp.pl
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej - przedmówco niżej już nie można (?) Autor: moja_opinia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-05-12 13:43 Andrzejku już wszyscy znamy Twoje zdanie wiec możesz przestać siać swoją nienawiść do Kościoła ;] nie czas ani miejsce na to. taka jest tylko MOJA OPINIA... ;) ____________________________________________________________ taa... Wszyscy to znaczy Kto ? znamy - Jacy "MY" Kogo tu reprezentujesz wypowiadając się za wszystkich ? Kim jesteś skoro się nie przedstawiasz z Imienia którym cię ochrzczono - czego się wstydzisz, jesteś nikim ? Szanowny przedmówco przedstawiający się cyt. : "moja_opinia" czy tam "Mala MI" "mówisz o sianiu nienawiści" mówisz w stosunku do autora Mr_Andrzej przedstawiając go jako siewcę nienawiści do Kościoła. Dlaczego tak mówisz ? A co to za rzekoma nienawiść o której wspominasz (?) Jak ta nienawiść wygląda na czym polega (?) Mowa nienawiści (?) a gdzie ta nienawiść co jest jej owocem (?) a gdzie źródło tej twoim zdaniem nienawiści na którą tu wskazujesz, jaki jest jej rozmiar i cel ? Kim czym jest tak naprawdę ten Kościół na który wskazujesz że przeciw niemu Twoim zdaniem jest kierowana tu nienawiść ? 1) Słów Prawdy o Kościele nie nazywaj nienawiścią do Kościoła. 2) Nie nazywaj nienawiścią do Kościoła owoców jakimi ten Kościół tu zaowocował na Parafialnej Ziemi Łomżyńskiej 3) Zweryfikuj swoją sprawiedliwą - obiektywną opinię w oparciu o właściwy punkt odniesienia. Popatrz na to z Bożego punktu wiedzenia z punktu widzenia Świadectwa Prawdy którą daje Jezus wobec nie tylko religijnych Ludzi a raczej spójrz na to z punktu wiedzenia kogoś kto fałszywie został przez Kapłanów zgnojony i przybity do Krzyża Cierpienia - popatrz na to na przykład z perspektywy Jezusa - prawie wszystkim dobrze znanego tu Jezusa. 4) Dokonaj konfrontacji swojej opinii z rzeczywistością w której ta Twoja opinia zaistniała, dokonaj refleksji czytam opinii o sobie samym a raczej nad samym sobą zanim zaczniesz wygłaszać opinie o tyn co Cię otacza. Nie szata zdobi człowieka ale szatańsko może mu zaszkodzić Religijna Szmata jakich na Parafialnej Ziemi Łomżyńskiej wiele potrafi skutecznie po Arcy Kapłańsku zeszmacić człowiekowi życie na sposób (nie)Ludzki i (nie)Boski Nie szata zdobi człowieka ale szatańsko może mu zaszkodzić O czym to świadczy ... O czym to Ten Ich CURVA (łać.) KOŚCIÓŁ świadczy ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |