Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OFF-ROAD RAJDY 4X4 |
Witam czy jest ktos chetny do pojezdzenia razem z nami terenówkami??? Wymagane jest posiadanie jakiej kolwiek terenowki i dobry humor. My jestesmy z Zambrowa. Pozdrowka Bartek 609362018 suza4x4@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OFF-ROAD RAJDY 4X4 |
Mam Porsche Cayenne i chciałbym z wami pośmigać(oczywiście na jest on pilot) :-)
|
|
jak to w łomży bywa zainteresowanie straszne jest, wpolczuje, mialem taki sam problem jak startowalem na 1/4 mili :/
|
|
Jaki to byl problem ??? Ja to kocham tak jak moja dziewczyne ;-) Pozdrowionka
|
|
problem to byl taki ze duzo osob o tym mowi a nikt nic nie robi i zawsze jezdzilem sam
|
|
hehe to pewnie zawsze wygrywales na 1/4 mili co ?:)
|
|
jezeli to jakas aluzja to mialem 5 miejsce w w finale Mistrzostw Polski, a co ty osiagnales kolego?/
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9913 może to Ci pomoże. pis998
|
|
Hej Tych kolegow z Mitsubishi juz znam ale lepiej jakby bylo nas wiecej wiem ze w Łomzy jezdzi tez nie jeden Samurai. Pozdrowionka
|
|
Witam Ja kolego bylem na rajdzie z kolegą i zajelismy chyba ostatnie miejsce. Dokladnie nie wiem ktore bo liczyli tylko do trzech moze moje to bylo wlasnie piate tak jak u Ciebie. Jedno jest pewne ze poznalem wspanialych ludzi i bylo super tak w ogóle to jezdze do frajdy z czystej przyjemnosci. Nie interesuja mnie nagrody, jak cos chce sam sobie kupie np. szpadel ;-) to byla nagroda dla zwyciezcy. pozdrowionka
|
|
Witam! BODAJRZE W CZERWCU 2006 BYL OFF ROAD W ŁOMŻY TZN W NOWOGRODZIE I TYLKO 1 EKIPA BYLA Z ŁOMŻY!! I JAKOS NIKT WIECEJ SIĘ NIE POJAWIL?? monika
|
|
To był ciężki rajd więc nie ma co się dziwić
|
|
Hej!!! Ogladalem fotki wcale nie byl ciezki hahaha ....raczej smieszny. Mnie tam nie bylo poniewaz ja jezdze od wrzesnia... Pozdrawiam PS. Jesli chcesz zobaczyc troche ciezszy to wejdz na www.bezkres.com i zobacz operacja orzysz tzn "Dzien Niepodleglosci"
|
|
jaki stary temat haha
|
|
co niedziele na BP, bodajże o 9.00, albo o 10.00 jest zbiórka offroadowców z Łomży, przyjedźcie. przynajmniej zawsze tak było..
|
|
wpisz se na YouTube'ie: "lomza4x4"
|
|
kolego ja chetnie sie z Toba wybiore :) znam parę osób
|
|
a jak ktoś nie ma terenówki to osobówka może być ??? ja lubię jazdę terenową ... :)
|
|
oczywiscie robciu ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
kitejumper wiem kolego bo te spotkania o 9 na BP to ustawiłem ja kilka lat temu jak jeździliśmy tylko we dwoje z S.R. i ekipą z Białego :) Tak tylko odgrzebałem stary post :) Pozdro dla ŁOFROĄDOWCUF
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |