wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ostrzegam dziewczyny

Ostrzegam wszyskie młolde dziewczyny przed ofertą pracy do sprzedazy okularów.Włascicielem jest oszust i kłamca przekręci was na kasę...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ostrzegam dziewczyny

Ja się przyłączam .Ta osoba to żeruje na młodych ludziach bez pracy.Jak zapłaci to cud.

chodzi o takiego jeszcze młodego szczupłego bruneta? to on jest tym właścicielem?

Tak jest jeszcze jego żona i matka lub tesciowa nie wiem.Rodzinny biznes KANT i Oszust a jeszcze i zwyzywać potrafił.Rok temu pracowała u niego moja sister .Musiałem ścigać za kasę bo jej nie wypłacił.A umowy oczywiście żadnej.Szczerze nie polecam.

i on takim sportowym autem jeździ(ł) ?

tak dokładnie ten sam.

...dobrze wiedzieć....

mały :)
Czy to nie jest przypadkiem ten z uszkodzonym wzrokiem ?
:)

Chyba z krzywym uśmiechem.

JAKIM SFRUSTROWANYM DUPKIEM trzeba być , aby w temat który dotyczy pracy, wstawiać głupkowate uwagi .

To jak ta stara , bezzębna BURA SUKA , która jak nie potrafi ugryżć , to chociaż sobie poszczeka .

Oj, stary INFANTYLNY marudo , tracisz zimną krew DEBILU !

Czyżbym już tak ci dokuczył , że śnię ci się po nocach ?
Masz koszmary nocne , to może i się jeszcze moczysz ?
Pampersa na noc !

Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże .

_mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ?

Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ?

Mam tu dobrą zabawę z was CIOTY . , jak jedna drugiej w d..ę wchodzi .

ale ty jestes pojerbany zezolu

to nikt mu jeszcze ryja nie przestawił. Czy ten wzrok to jest tego właśnie przyczyna.

belfer , PRZEJRZYJ NAJPIERW ostatnie tematy i posty , a póżniej wyrażaj swoją opinię !

W każdym temacie , obojętnie czego by nie dotyczył , to fan club marudy , łącznie z nim samym PIERWSZY zaczyna głupie komentarze i wstawki pod moim adresem . Mnie to wali , co ch...e sobie piszą , bo te CIOTY są w swoim wirtualnym świecie , ALE TY ?

Odpisuję bo mam dobrą zabawę z IDIOTÓW , ( bez napięcia ) ,
a mam taki charakter , że jak ktoś mi w twarz pluje , to nie powiem , że deszcz pada .

Zezol to taki nasz łomżyński Kononowicz.Zoztał odznaczony znakiem jakośći Q, z końcówką tas.

TEMPIEM CHAMSTWO I GŁUPOTEM SIŁOM I KULTUROM OSOBISTOM !

Koledzy i koleżanki!
Jakie Wy do k-nędzy, macie problemy z różnymi naciągaczami i przekrętami, którzy nabijają sobie kabzę kosztem innych. A wrzucić takiemu chvjowi do auta odpowiedni koktail. I nieważne czy siedzi tam, czy nie.Co najwyżej, niech spierd*ala.
Będąc kiedyś w USA, gdzie glina na glinie siedzi, byłem naocznym świadkiem pewnego zajścia. Otóż, podjechało samochodem 5-ciu małych półtorametrowców z Salvadoru. I wypadłwszy na zewnątrz, tak ślicznie opukali murzynowi Toyotkę baseball'ówkami, aż miło było patrzeć. Bambus dorabiał na handlu marychą i widocznie był im coś winien. W dodatku w biały dzień i na jego oczach. Wiem bo mieszkałem naprzeciw murzyna, więc wyszedłem sobie popatrzeć. No ale, gyby ktoś pytał, to oczywiście niczego nie widziałem.

< wieczne im odpoczywanie >

Zezowaty tez wyjezdza.
Dostal vize do Kenii.Ma nagrywac program podrozniczy
Z GOLA **** POPRZEZ AFRYKE.
Tez bedzie mial okazje popatrzyc na ,snicersow'.
Zez uwazaj na swoje Tico zeby tobie nikt nie obil palami.

O KURDE A ZNAM GO AKURAT I MYŚLAŁEM ŻE TO SPOKO GOŚĆA TU PROSZE.........TO ŚWINIA.....

aa

dokładnie o tego on często jest ubrany na biało ...dziewczyny trzymajcie sie z daleka od niego bo szkoda waszych nerwów na frajerstwo :)

na motor może zbiera jeżeli o tego chodzi, którego mam na myśli :)

możecie przybliżyć? bo ja akurat nie wiem o kogo chodzi, a nie chcę wspierać chamskiego traktowania pracowników
dziękuję

onaion

Wysoki brunet na biało czesto ubrany jezdzi białym mercedesem buse3m a jego dziewczyny stoją na stary rynku, na ul. Długiej i pod 4+.

Wszystkie jego? :)

Któraś może chce zarobić na sprzedaży okularów.
U mnie pewien pieniądz i możliwość dorobienia"na boku" ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org