Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oblałem maturę! |
O rety! spudłowałem... Nastawiłem się na papieża made in Poland, boć to przecież do tej pory obowiązkowy temat był wzmocniony teraz błogosławioną rocznicą i inną traumą Smoleńską..., a tu klapa, nic, zupełne zero, tak jakby "komuna" z powrotem zaczęła rządzić, albo inny Palikot podmienił maturalne tematy. Łojezu! jak ja się teraz bez matury do Seminarium dostanę?! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oblałem maturę! |
|
I jak będziesz żył bez matury papliku? :):)
|
|
Zaciągnę się do Zakonu Redemptorystów, koniecznie w Toruniu bo lubię Radiomausta... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A widzisz. Nawrócenie nie boli. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Nawróciłem się: z Tyskiego na zimnego Lecha.... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Matura to jego niespełnione marzenie od kilkudziesięciu lat. Wkręcaj tak dalej swoich rozmówców oni we wszystko uwierzą w to co napiszesz. I ten twój pies którego pozbawiłeś prawa głosu na korzyść swoją też n ie wyda twojego wieku. A chciałoby się żeby było inaczej. Za późno na amory koleś. Przecież matura to bzdura. Jak takie głupoty umiesz pisać to nie dziwne , że jej kiedyś nie zdałeś.
|
|
Może i paplik nie ma matury lecz wole jego wypowiedzi niż Twoje choćbyś była po prawie. Te forum bez paplika to jak Klan bez Rysia
|
|
dzika twoja stara,
|
|
nieprzejmuj się maturą bo w Łomży to i po studiach niemają roboty lepiej się naucz mieszać w betoniarce i jeździć taczką podawać cegły i zarobisz tyle co po studiach ja od tego zaczynałem i teraz stawiam domy kurcze może sprawdze czy któryś nierunoł tak dla poprawienia ci chumoru gitara gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |