Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam busa na bawarie |
witam poszukuje przewoźnika osób , który jeździ w dół Niemiec, jesli ktos zna poprosze nr telefonu na 29kwietnia- 02 maja ;ja + 2 dzieci z góry dziekuje za info i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam busa na bawarie |
a dokładnie do jakiej miejscowosci poszukujesz tego busa??????????????
|
|
Passau ewentualnie Regensburg
|
|
To są Numery do Przewoźnika z augustowa oni jeźdzą w tamte strony więc możesz spróbować,ja z nimi kilkakrotnie jeździłem i nie narzekam: 0048510593424,0048876434663,tel.niemiecki 004915772129896
|
|
dzieki ,zadzwonie
|
|
Ja będę tam pewnie jechał pod koniec czerwca. Około 23-24. W jedną stronę z ludźmi a z powrotem na pusto, więc jak będziesz się chciał(a) zabrać do Polski to daj znać.
|
|
dzięki mmisiek1 ale wracam 08.Maja chyba ze znowu sie wybiore to dam znac
|
|
514 522 615 zadzwon jesli szukasz jeszcze transportu. Spod adresu pod konkretny adres wiozę
|
|
Siema! Na stałe jedziesz? My mieszkamy w tych okolicach i jezdzimy bardzo czesto do Łomży :D
|
|
siema! nie na stałe - jade na majówke z dziećmi do męża( pracuje tam) :D a Wy mieszkcie tam na stałe?
|
|
mieszkamy na stale :) podoba nam sie tu czemu ty tez do meza na stale nie jediesz :D tu jest tak pieknie
|
|
Bueno! mam znajoma, ktora chcialaby wyjechac do Niemiec, na poczatku sama do pracy a pozniej jakby byly jakies perspektywy na przyszlosc, sciagnac tam rodzine, ale nie ma pracy,a w ciemno nikt nie pojedzie.zna jezyk niemiecki. Moze bylibyscie w stanie jej pomoc, bylaby bardzo wdzieczna. Jesli bedziecie na tak , to podam potem do niej namiar, ok?
|
|
do Bueno : prosze odpisz, czy jest tam jakaś polska szkoła dla dzieci? w necie nie moge znalezc, to dla mnie główny problem, który powstrzymuje mnie przed wyjazdem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |