Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tarczyca |
Proszę o namiar do dobrego lekarza od tarczycy. Odpada lek Ołdakowska i Koniecko.Wiem, że w Łomży pewnie będzie trudno może w Ostrołęce lub Białymstoku. Z góry dziękuję. POZDRAWIAM!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tarczyca |
Dr.Topolska B-stok. Przyjmuje na ul. Wasilkowskiej 1.856752910 nr.tel.
|
|
A w Łomży dr.Olszewska.ul. Senatorska 48, tel. 86 2 162 459
|
|
Olszewska
|
|
nie polecam tej doktor,znam kilka przypadków o mało nie nogami do przodu natomiast polecam dr Ołdakowską ,nie jednemu uratowała zycie nie ma lepszego endo w naszym rejonie a w B-stok prof.Ida Kinalska i tylko ona zna sie na rzeczy tarczyca nie jest to takie proste ,nieumiejętnie dobrane leki mogą wyrządzić wiele szkody
|
|
Polecam dr n. med. Saeida Solemana Abdelrazek - jest lekarzem akademicki Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku, specjalizującym się w w medycynie nuklearnej i endokrynologii (szczególnie w diagnostyce i leczeniu schorzeń tarczycy). Gabinet lekarski ma w Uniwersyteckim Szpitalu klinicznym przy ul. Marii Curie - Skłodowskiej 24a w Białymstoku.
|
|
Z głębi serca dziękuje wszystkim za informację. POZDRAWIAM!
|
|
Ja Polecam Elżbieta Stachlewska Warszawa Tel. 22-566-22-22 dr nauk med. Grzegorz Luboiński Tel. 22-566-22-22 Moim zdaniem dwoje najlepszych specjalistów w Polsce od tarczycy... I gdy byłem ostatnio na kontroli to powiedzieli ze na podlasiu nie ma żadnego dobrego... Do laboratoriów naszych nie maja nic ale co do lekarzy nie chcieli nawet komentować. ;) Sztywny chłopak? ;) A jak!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |