Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IV LO w Łomży(budowlanka) |
Pytanie tyczy się uczniów tej szkoły. Jaki poziom jest w tej szkole?Czy trudno się dostać? Chcę iść na profil policyjny. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IV LO w Łomży(budowlanka) |
Podaj mejla.
|
|
CHWDP
|
|
Radzę Tobie pomyśleć nad inną szkołą, np.: nad jakimś dobrym technikum :D
|
|
Dlaczego nad inną szkołą ? ta szkoła jest jak każda inna tam też trzeba się uczyć ...
|
|
dokladnie. rowniez odradzam budowlanke.
|
|
a ja polecam budowlankę ;)
|
|
Odradzam na przykładzie mojej kol, która uczyła się w IV tylko w technikum. Dziewczyna w gim uczyła się przeciętnie, wybrała technikum w budowlance. Zbierała same bdb oceny a matury próbnej nie zdała, majową zaliczyła na ok. 35-40 %. Jeśli masz większe ambicje wybierz inne LO po którym możesz pójść na bezp.wew jeśli interesuje Cię policja lub do Szczytna albo technikum będziesz miała więcej czasu na zastanowienie się co chcesz robić w przyszłości tu bym polecała V lub VI ale pamiętaj technikum to dużżżo więcej godzin i nauki. Pozdrawiam :D
|
|
"Odradzam na przykładzie mojej kol, która uczyła się w IV tylko w technikum. Dziewczyna w gim uczyła się przeciętnie, wybrała technikum w budowlance. Zbierała same bdb oceny a matury próbnej nie zdała, majową zaliczyła na ok. 35-40 %. " mŁODA- a może koleżanka sama się wypowie, a nie piszesz za nią? a może olała sobie przygotowania do matury i dlatego poszło jej jak poszło. to oczernianie szkół na tym forum staje się już nudne, w każdej szkole trzeba się uczyć. a do osób, które tak chętnie wypowiadają się na temat innych-internet nie jest aż tak anonimowy jak się wam wydaje
|
|
Nie chcę oczerniać żadnej szkoły i tak każdy postąpi jak będzie uważał. Ale jednak statystyki coś mówią. I tyle tu mojego zdania w tym temacie. :D
|
|
Szkoła jak każda inna. Wszystko zalezy od Ciebie jak ją skończysz. Jak bedziesz chciał/chciała sie uczyć to napewno zdasz maturę. Wszyscy winę składaja na nauczycieli ale swojej nikt nie widzi... Jak nauczyciele cisna to zle, jak nie to twierdzi sie ze zle uczą itd a nauczyciele maga być najlepsi, ale jeżeli Ty od siebie nic nie włozysz to zapomnij o sukcesie. Oczywiste jest , ze matura wszedzie ta sama i jak zamierzasz dalej sie uczyc to nikt nie patrzy na szkołe tylko wynik z matury. Nie kończyłem tej szkoły ale za to moja siostra ją skonczyła i juz tytuł inżyniera ma... wiec nie ma co chwalić ani narzekać na nią. nie każdy jest zdolny do nauki, ale uwazam ze te 30 procent z matury kazdy moze mieć
|
|
Szkoła według mnie super skończyłem ją 9 lat temu,uczyłem sie tam w technikum poziom nauczania bardzo dobry w tamtych latach był a w szczegulności z matematyki i j.polskiego no i z większości przedmiotów zawodowych,bo co do reszty przedmiotów zawodowych to panie "profesorki"bardziej patrzyły na wyglad i predyspozycje materialne uczniów niż na ich wiedzę!,ale bardzo pozytywnie wspominam tą szkołe.
|
|
motyllusowaty - w "szczegulności" z polskiego ; ) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |