Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naiwnosc-salon Laura ul.Mazowiecka |
Wchodzac do salonu masz przeciętne wrażenie estetyczne,po wykonaniu uslugi mniej niz przecietne,ale po wycenie za usluge cena wyrywa z butow,płacisz jak za luksus w najlepszym salonie fryzjerskim w Warszawie.Powodzenia w pozyskiwaniu naiwnych klientow.Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naiwnosc-salon Laura ul.Mazowiecka |
to co pochodzisz , niechodź i nie narzekaj koziol0
|
|
a co bronisz? wolność słowa, dzięki dercos za opinie :D
|
|
Sluszna uwaga.To byla moja 1 i zarazem ostatnia wizyta w exclusiv salonie.
|
|
to za co tyle zapłaciłaś?i ile? Lala22
|
|
za odrost na wlosy,1 kolor i cena 170 zl
|
|
no to ładnie zapłaciłaś , większość salonów w łomży jest średniej klasy jeśli chodzi o usługi a cenią się faktycznie jak za ekskluzywny salon
|
|
dercos, a który to ten salon? Bo tam jest kilka z tego co wiem
|
|
A czyj to salon? Ja za taką usługę płacę 90zł w salonie Butterfly na Al.Legionów i jestem bardzo zadowolona...
|
|
To totalna bzdura. Ta pani ma drugi salon w Piątnicy. Ceny ma bardzo niskie zarówno na usługi kosmetyczne jak i fryzjerskie. Przypuszczam, że to konkurencja pisze głupoty.
|
|
dercos przejdź może jak będzie właścicielka - p. Ania i jej powiedz. Może fryzjerka część wzięła dla siebie, a właściwą sumę włożyła do kasy?
|
|
Nie mam paragonu,za naiwnosc sie placi bo nie zapytalam jaka cena.Fakt moj bład ,wielki bład.Maniuszek bylam klientem,a nie konkurencja.Nie poruszalabym tego tematu na forum gdybym nie byla zbulwersowana taka kwota.
|
|
dercos napisała: "Nie mam paragonu,za naiwnosc sie placi bo nie zapytalam jaka cena", Jak to nie zapytałaś o cenę? Sama taką zaproponowałaś?
|
|
wstepujac do salonu,powinnam zapytac ile bedzie kosztowala usluga pomalowania włosow,Jakiez bylo moje zdziwienie ,bardzo wielkie zdiwenie gdy zapytalam Ile płace.Uwierzcie mi zaniemowilamaz 2 raz zapytalam...
|
|
A może byłaś nie w Laurze, tylko w Blusiewicz Studio? To nowy salon na Mazowieckiej, kobiety, która pracowała u Adama Rogińskiego. Ona ma wysokie ceny, ale jest bardzo dobra.
|
|
pani Ania i Pani Ania,roznica kolosalna.FAKT NR 1 obie zatrudniaja Anie chcialam isc wlasnie do tej drozszej i lepszej ,ale pomylilam szyldy i nr tel.Tel widnial Ania,ale cene zaplacilam jak u Pani ani od Roginskiego,Szok.
|
|
nie ośmieszaj się dercos!o co ci chodzi w końcu kobieto!to jak byś zapłaciła u pani Ani od Roginskiego 250 zł to byś była pewnie zadowolona z ceny!
|
|
Posluchaj Pat 1234 Idac do profesjonalistki a duplikata ,roznica jest kolosalna.Salon i salon.Po 1 u Pani Ani zaplacilam bo kiedys chodzilam duzo mniej,oszukac mozna kogos mozna tylko raz
|
|
ja też płace 200 zł za koloryzację w łomży i nie beczę!!!takie są niestety ceny na łomży!ale widze że paniusia by chciała za darmo ,to radzę kupić joannę w rosmanie i będziesz miala kurczaczka wielkanocnego na głowie!a za profesjonalizm się płaci !
|
|
pati1234 i zapewne lepiej by zrobiła gdyby w Rossmanie dokonała zakupu i sama se zrobiła koloryzację..ja do nie dawna płaciłam za rudy u fryzjerki 130 zł - nie był to rudy a czerwony :D teraz kupuję sobie Mango z Castinga i mam ekstra rudy za nie całe 35zł...:D:D czyli stówa w kieszeni, a w skali roku kilka stówek :P a i jeszcze jedno - nikt nie chce za darmo tylko za prymitywnie podstawowy zabieg adekwatną do tego cenę. proste. dercos - jednego czego się nauczyłaś to zapewne tego aby pytać na wejściu co ile kosztuje u fachowca w tej branży - bo cenią się wysoko a nic nadzwyczjanego nie robią... :)
|
|
pati1234 to chyba pracuje w tym salonie... Sadzac po tym bulwersie... I co to za zwrot 'ceny NA Lomzy'? o.O _____________________________________________________ ![]()
|
|
Dziekuje Kama30 za zrozumienie.Dokladnie czlowiek cale zycie sie uczy...
|
|
Jeszcze 1 uwaga ,dokladnie Pati1234 jest pracownikiem tego chyba salonu,bo tylko ta Pani malowala mi wlosy na kolor blond o czym nie wspomnialam w poscie co to byl za kolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Okreslila moj kolor dokladnie kurczaka wielkanocnego.Nastepnym razem zasatanowi sie Pani czy szanuje Pani miejsce w ktorym Pani pracuje.
|
|
.
|
|
Pati zauważyłaś bardzo trafnie ,że za profesjonalizm trzeba płacić.W takim razie większość" fryzjerek" w Łomży nie powinna zarobić ani grosza.Pozdrawiam świątecznie
|
|
w łomży nie ma dobrych salono fryzjerskich. W tym miescie nie ma ani jednej fryzjerki czy fryzjera który potrafi dobrze ściąc włosy a to jest podstawa. Dobre scięcie to takie że po umyciu i wytarciu włosów ręcznikiem one same się pieknie układają. W większości wypadków po cięciach miejscowych fryzjerów już jak sie wyspimy albo umyjemy włosy rano widac będzie każde cięcie nożeczek czyki schody. Podobnie przykłądem jest fakt ,że żadna fryzjerka w mieście nie da ci gwarancji ,ze wyjdzie jej taki kolor jaki chcesz. oczywiście potem zawsze winne sa twoje nietypowe słabe włosy. Panuje w tej branży ogólne partactwo . W łomży podstawa fryzjerstwa ta litr lakieru na łeb i uklepanie na cukierek Santreo
|
|
DLatego ZAWSZE trzeba prosić o paragon po zakończonej usłudze. Usługi MOŻNA reklamować.
|
|
W zakładach fryzjerskich są kasy fiskalne?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |