środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
naiwnosc-salon Laura ul.Mazowiecka

Wchodzac do salonu masz przeciętne wrażenie estetyczne,po wykonaniu uslugi mniej niz przecietne,ale po wycenie za usluge cena wyrywa z butow,płacisz jak za luksus w najlepszym salonie fryzjerskim w Warszawie.Powodzenia w pozyskiwaniu naiwnych klientow.Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: naiwnosc-salon Laura ul.Mazowiecka

to co pochodzisz , niechodź i nie narzekaj

koziol0

a co bronisz? wolność słowa, dzięki dercos za opinie :D

Sluszna uwaga.To byla moja 1 i zarazem ostatnia wizyta w exclusiv salonie.

to za co tyle zapłaciłaś?i ile?

Lala22

za odrost na wlosy,1 kolor i cena 170 zl

no to ładnie zapłaciłaś , większość salonów w łomży jest średniej klasy jeśli chodzi o usługi a cenią się faktycznie jak za ekskluzywny salon

dercos, a który to ten salon? Bo tam jest kilka z tego co wiem

A czyj to salon? Ja za taką usługę płacę 90zł w salonie Butterfly na Al.Legionów i jestem bardzo zadowolona...

To totalna bzdura. Ta pani ma drugi salon w Piątnicy. Ceny ma bardzo niskie zarówno na usługi kosmetyczne jak i fryzjerskie.
Przypuszczam, że to konkurencja pisze głupoty.

dercos przejdź może jak będzie właścicielka - p. Ania i jej powiedz. Może fryzjerka część wzięła dla siebie, a właściwą sumę włożyła do kasy?

Nie mam paragonu,za naiwnosc sie placi bo nie zapytalam jaka cena.Fakt moj bład ,wielki bład.Maniuszek bylam klientem,a nie konkurencja.Nie poruszalabym tego tematu na forum gdybym nie byla zbulwersowana taka kwota.

dercos napisała: "Nie mam paragonu,za naiwnosc sie placi bo nie zapytalam jaka cena", Jak to nie zapytałaś o cenę? Sama taką zaproponowałaś?

wstepujac do salonu,powinnam zapytac ile bedzie kosztowala usluga pomalowania włosow,Jakiez bylo moje zdziwienie ,bardzo wielkie zdiwenie gdy zapytalam Ile płace.Uwierzcie mi zaniemowilamaz 2 raz zapytalam...

A może byłaś nie w Laurze, tylko w Blusiewicz Studio? To nowy salon na Mazowieckiej, kobiety, która pracowała u Adama Rogińskiego. Ona ma wysokie ceny, ale jest bardzo dobra.

pani Ania i Pani Ania,roznica kolosalna.FAKT NR 1 obie zatrudniaja Anie chcialam isc wlasnie do tej drozszej i lepszej ,ale pomylilam szyldy i nr tel.Tel widnial Ania,ale cene zaplacilam jak u Pani ani od Roginskiego,Szok.

nie ośmieszaj się dercos!o co ci chodzi w końcu kobieto!to jak byś zapłaciła u pani Ani od Roginskiego 250 zł to byś była pewnie zadowolona z ceny!

Posluchaj Pat 1234 Idac do profesjonalistki a duplikata ,roznica jest kolosalna.Salon i salon.Po 1 u Pani Ani zaplacilam bo kiedys chodzilam duzo mniej,oszukac mozna kogos mozna tylko raz

ja też płace 200 zł za koloryzację w łomży i nie beczę!!!takie są niestety ceny na łomży!ale widze że paniusia by chciała za darmo ,to radzę kupić joannę w rosmanie i będziesz miala kurczaczka wielkanocnego na głowie!a za profesjonalizm się płaci !

pati1234 i zapewne lepiej by zrobiła gdyby w Rossmanie dokonała zakupu i sama se zrobiła koloryzację..ja do nie dawna płaciłam za rudy u fryzjerki 130 zł - nie był to rudy a czerwony :D teraz kupuję sobie Mango z Castinga i mam ekstra rudy za nie całe 35zł...:D:D czyli stówa w kieszeni, a w skali roku kilka stówek :P

a i jeszcze jedno - nikt nie chce za darmo tylko za prymitywnie podstawowy zabieg adekwatną do tego cenę. proste.

dercos - jednego czego się nauczyłaś to zapewne tego aby pytać na wejściu co ile kosztuje u fachowca w tej branży - bo cenią się wysoko a nic nadzwyczjanego nie robią... :)

pati1234 to chyba pracuje w tym salonie... Sadzac po tym bulwersie... I co to za zwrot 'ceny NA Lomzy'? o.O

Dziekuje Kama30 za zrozumienie.Dokladnie czlowiek cale zycie sie uczy...

Jeszcze 1 uwaga ,dokladnie Pati1234 jest pracownikiem tego chyba salonu,bo tylko ta Pani malowala mi wlosy na kolor blond o czym nie wspomnialam w poscie co to byl za kolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Okreslila moj kolor dokladnie kurczaka wielkanocnego.Nastepnym razem zasatanowi sie Pani czy szanuje Pani miejsce w ktorym Pani pracuje.

.

Pati zauważyłaś bardzo trafnie ,że za profesjonalizm trzeba płacić.W takim razie większość" fryzjerek" w Łomży nie powinna zarobić ani grosza.Pozdrawiam świątecznie

w łomży nie ma dobrych salono fryzjerskich. W tym miescie nie ma ani jednej fryzjerki czy fryzjera który potrafi dobrze ściąc włosy a to jest podstawa. Dobre scięcie to takie że po umyciu i wytarciu włosów ręcznikiem one same się pieknie układają. W większości wypadków po cięciach miejscowych fryzjerów już jak sie wyspimy albo umyjemy włosy rano widac będzie każde cięcie nożeczek czyki schody. Podobnie przykłądem jest fakt ,że żadna fryzjerka w mieście nie da ci gwarancji ,ze wyjdzie jej taki kolor jaki chcesz. oczywiście potem zawsze winne sa twoje nietypowe słabe włosy.

Panuje w tej branży ogólne partactwo .

W łomży podstawa fryzjerstwa ta litr lakieru na łeb i uklepanie na cukierek

Santreo

DLatego ZAWSZE trzeba prosić o paragon po zakończonej usłudze. Usługi MOŻNA reklamować.

W zakładach fryzjerskich są kasy fiskalne?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org