sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biznes internetowy

Witam wszystkich

Co myślicie o biznesach internetowych? Czy wg Was te przedsięwzięcia są dochodowe? Wszelkie sugestie mile widziane.

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biznes internetowy

Ach! Jaki świeżutki i radosny temat! Jak cudownie, że są jeszcze ludzie, którzy chcą rozmawiać o takich sprawach!

Entuzjazm mnie rozwala, że mało nie eksploduje!

A tak dla rozwinięcia:

jak myślicie jutro będzie bardziej 5 czy 8 stopni na plusie?

łomżyński jeleń: dwa poprzednie tematy z tym związane zostały usunięte za nieprzestrzeganie regulaminu, więc tym razem jestem oszczędniejszy w słowach.

Zapraszam do dyskusji. Jeśli ktoś ma chęć porozmawiać na ten temat to tak "ubogi" post go zachęci.

Jak zajrzysz tu. To sie dowiesz czemu akurat te tematy kasuja.
http://www.zegarkowy.pl/
Po liczbie transakcji dojdziesz czy warto.
ale to tu
http://allegro.pl/sklep/16503848_zegarkowy-tylko-oryginalne-zegarki

Baska, to czy warto to ja doskonale wiem. Interesują mnie poglądy ludzi na temat biznesów internetowych.

To taka mała ciekawostka(od razu uprzedzam, że to taka zagadka logiczna, nie oferta pracy). Czy pracowałabyś cały dzień, przyjmijmy 8h, nad stroną internetową, gdybym powiedział Ci, że za nią będziesz dostawała 8,50zł miesięcznie przez kilka najbliższych lat?

Takie pytanie kiedyś na takim fajnym kursie padło i ludzie ciekawie odpowiadali, mieli ciekawe przemyślenia i ciekawe wnioski z tego wynikły.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org