Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
test na dobrego pracownika do Biedronki |
Ostatnio firmy robia testy czy ta osoba nadaje sie na to stanowisko czy nie,nawet do biura sklepu,coraz czesciej sa robione testy,psychologiczne i inne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: test na dobrego pracownika do Biedronki |
i co? h0jowe forum
|
|
odpadła
|
|
tak moja kolezanka odpadla,rozwiazala tylko 40%tego testu,dlaczego tak firmy robia?
|
|
zapewne szukają myślących pracowników
|
|
no i co z tego że test, to co? maja brać jak leci? do kogo ta pretensja?
|
|
do biedronki tez?
|
|
poprawiają jakość :D
|
|
Lepiej powinni poprawić jakość w TWARZOWYM
|
|
?
|
|
Po co test? A żeby za kasą nie siedział taki tłumok jak autor tematu? Wczoraj robiłem zakupy w Polo, wyłożyłem już wszystko na taśmę przy kasie i czekam, Pani, która mnie obsługiwała grzecznie przeprosiła i kazała chwilę zaczekać, bo w kasie skończył się druk, czekam więc aż w/w Pani go wreszcie przyniesie i zainstaluje w maszynie, trochę czasu upłynęło ale w końcu to nastąpiło, za mną stworzyła się niezła kolejka bo dodam, że tylko ta właśnie kasa była czynna, nie wiedzieć gdzie podziała się reszta ekspedientek a ruch w sklepie był spory. Wreszcie towar został policzony na końcu poprosiłem jeszcze o papierosy, no i dopiero się zaczęło, Pani motała się z otwarciem gabloty od fajek, krzyczała na cały sklep do zbunkrowanej gdzieś między półkami koleżanki jak się to otwiera, okazało się, że kluczykiem a kluczyk był w zamku :D No więc nasza bohaterka uporała się z tym diabelskim urządzeniem :) Ale podała mi zupełnie inną markę fajek niż te które chciałem, machnąłem na to ręką zapłaciłem i wyszedłem, ludzie w kolejce za mną gotowali się ze złości na taką właśnie pracownicę, której nie sprawdzano żadnymi testami, a na pewno nie psychologicznymi :-) Pozdrawiam serdecznie Panią ekspedientkę z Polo :)
|
|
cała firma robiła testy?kiedyś testował tylko kierownik.... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Niechybnie wkrótce pojawi się temat na forum : ZPSZEDAM TESTY DO BIEDRĄKI :-)))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
OMG jakie bzdury !!!
|
|
Dobra baza testów znajduje się na tomastest. Na tym portalu można sprawdzić swoje umiejętności, predyspozycje zawodowe itp jestem cool
|
|
Nie ma dobrego pracownika do Biedronki, podobnie jak do McDonalda. Dla nich dobry pracownik, to niewolnik. I najlepiej jeszcze żeby nie miał własnego zdania, albo trzymał dziób na kłódkę.
|
|
Teraz w modzie jest 0.5 etatu za 600 zł
|
|
Tak się składa, że w biedronkach ludzie są lepiej traktowani i więcej zarabiają niż w rodzimych łomżyńskich firmach. Znajomego żona pracuje to bardzo się cieszy. Zarabia więcej na kasie niż koleżanka sekretarka "biznesmena" z Łomży. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
FAKT! Popieram kanię. Moja znajoma też pracuje w Biedronce i powiedziała, że nie zamieni tej pracy na inną. Wynagrodzenie i warunki bardzo dobre jak na Łomżę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |