czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
test na dobrego pracownika do Biedronki

Ostatnio firmy robia testy czy ta osoba nadaje sie na to stanowisko czy nie,nawet do biura sklepu,coraz czesciej sa robione testy,psychologiczne i inne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: test na dobrego pracownika do Biedronki

i co?

h0jowe forum

odpadła

tak moja kolezanka odpadla,rozwiazala tylko 40%tego testu,dlaczego tak firmy robia?

zapewne szukają myślących pracowników

no i co z tego że test, to co? maja brać jak leci? do kogo ta pretensja?

do biedronki tez?

poprawiają jakość :D

Lepiej powinni poprawić jakość w TWARZOWYM

?

Po co test? A żeby za kasą nie siedział taki tłumok jak autor tematu? Wczoraj robiłem zakupy w Polo, wyłożyłem już wszystko na taśmę przy kasie i czekam, Pani, która mnie obsługiwała grzecznie przeprosiła i kazała chwilę zaczekać, bo w kasie skończył się druk, czekam więc aż w/w Pani go wreszcie przyniesie i zainstaluje w maszynie, trochę czasu upłynęło ale w końcu to nastąpiło, za mną stworzyła się niezła kolejka bo dodam, że tylko ta właśnie kasa była czynna, nie wiedzieć gdzie podziała się reszta ekspedientek a ruch w sklepie był spory. Wreszcie towar został policzony na końcu poprosiłem jeszcze o papierosy, no i dopiero się zaczęło, Pani motała się z otwarciem gabloty od fajek, krzyczała na cały sklep do zbunkrowanej gdzieś między półkami koleżanki jak się to otwiera, okazało się, że kluczykiem a kluczyk był w zamku :D No więc nasza bohaterka uporała się z tym diabelskim urządzeniem :) Ale podała mi zupełnie inną markę fajek niż te które chciałem, machnąłem na to ręką zapłaciłem i wyszedłem, ludzie w kolejce za mną gotowali się ze złości na taką właśnie pracownicę, której nie sprawdzano żadnymi testami, a na pewno nie psychologicznymi :-)

Pozdrawiam serdecznie Panią ekspedientkę z Polo :)

cała firma robiła testy?kiedyś testował tylko kierownik....

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Niechybnie wkrótce pojawi się temat na forum :

ZPSZEDAM TESTY DO BIEDRĄKI :-))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

OMG jakie bzdury !!!

Dobra baza testów znajduje się na tomastest. Na tym portalu można sprawdzić swoje umiejętności, predyspozycje zawodowe itp

jestem cool

Nie ma dobrego pracownika do Biedronki, podobnie jak do McDonalda.
Dla nich dobry pracownik, to niewolnik. I najlepiej jeszcze żeby nie miał własnego zdania, albo trzymał dziób na kłódkę.

Teraz w modzie jest 0.5 etatu za 600 zł

Tak się składa, że w biedronkach ludzie są lepiej traktowani i więcej zarabiają niż w rodzimych łomżyńskich firmach. Znajomego żona pracuje to bardzo się cieszy. Zarabia więcej na kasie niż koleżanka sekretarka "biznesmena" z Łomży.

SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"

FAKT! Popieram kanię. Moja znajoma też pracuje w Biedronce i powiedziała, że nie zamieni tej pracy na inną. Wynagrodzenie i warunki bardzo dobre jak na Łomżę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org