Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwis napraw telefonów kom. |
Witam, poszukuję namiarów na serwis napraw telefonów komórkowych na terenie Łomży. Serwis szybki, który załatwi sprawę w ciągu dnia i sprawny, który potrafi rozebrać telefon tak, by nie naruszyć plomb gwarancyjnych. W ramach uzupełnienia dodam, że tel. jest na gwarancji przez jeszcze 1,5 roku ale nie chcę go oddawać na miesiąc czasu by serwis w białymstoku usunął drobną usterkę (naprawdę drobiazg), szukam kogoś kto załatwi to od ręki za opłatą, tak by w razie czego jak telefon się zepsuje za rok, to nie było widać, że ktoś przy nim grzebał (w sensie rozkręcał). Po prostu nie chcę się rozstawać z telefonem bezsensownie, skoro usterka to taka drobnostka. Z góry dzięki za wszelkie namiary na kogoś / serwis, który od ręki załatwia błahostki i jest w stanie zrobić to sprawnie na tyle, by nie zostawić jakichś śladów ingerencji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwis napraw telefonów kom. |
Jeżeli to taka drobna usterka to ją olej, i nie naprawiaj.
|
|
help gsm przy dworcu. Fachura i pewnie podoła Twojemu zadaniu pozdrawiam _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
Podzielam zdanie lunatyka 19 . Zna się też na iPodach, iPadach - dla mnie rewelacja. I co ważne nie zdziera !!! Ja jestem laikiem - mi mógłby wcisnąć każdy kit i pewnie bym uwierzyła i zapłaciła - jak jeden <fachowiec> z innego zakładu -który wcześniej usiłował to zrobić :-)
|
|
Masakra ...
|
|
Help GSM! Naprawde wporzadku gościu. Polecam
|