Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA!!! Football Amerykański w Łomży |
Witam Szukam osób chętnych do treningu footballu amerykańskiego w Łomży. Jeżeli masz jakies pytania, wątpliwości odezwij sie do mnie na @ napewno uzyskasz odpowiedz. Kontakt: pyton@rycerze.pl Wszystkich serdecznie zapraszam ! Naprawde warto. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA!!! Football Amerykański w Łomży |
OOOOO Taki sport w Łomży :/
|
|
Chętnie zobacze taki trening.
|
|
dobra idea ;-))
|
|
A takie stroje to chyba są drogie? http://www.pzfa.pl/pliki/fa/fa5a.jpg Możecie jeszcze się zapisać tu: http://www.pzfa.pl/?go=futbolamerykanski to może Wami pokierują. Ja chętnie będę chodził na mecze!
|
|
ja to bym pograł w rzut synalkiem bogatego tatusia pod nadjeżdzający tir z dużą prędkościa ewentułalnie skoki na trampolinie, gdzie za trampolinę robiłaby spasiona dziewka a takich w łomzy ciut jest. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
macie te pomysly... tir i trapolina...a co do strojow to nie sa tanie ale tez nie kosztuja 100000000$ nie wiadomo ile... ochraniacze kask i korki to najdrozszy biznes z tego calego przedstawiania. ![]()
|
|
Za duzo z zachodu do naszego kraju naplywa ! h
|
|
Tam footboll pograjcie sobie w żutki lub picie piwa na czas.. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
Hej Wszystkim Narazie spotkalismy się ze sporym odezwem z Łomży. Mamy juz regularne treningi. Ale potrzebujemy jeszcze wiecej graczy, którzy chcieli by wstapić do naszej drużyny.Jeśli dużo ważysz, przyjdź nauczymy Cię jak dobrze blokować. Natomiast jeśli szybko biegasz to przyjdz nauczymy Cie jak łapać piłke ;) Osoby najlepiej w wieku 18-30 lat ;) Chodź odstępy od etgo wieku będą jak najbardziej akceptowane :). Zainteresowanych prosze o kontakt na adres pyton@rycerze.pl Pozdrawiam A.
|
|
gdzie trenujecie?
|
|
Abcd a co jestes zainteresowany:>? moje gg 5431706 podam ci troche informacji ![]()
|
|
Słyszałem Cos O Was. Ale Nie Przypuszczałem Że Tworzycie Coś Na Serio. Pyton Odezwe sie Może Przyda Sie W Drużynie Ktoś Taki Jak Ja. Ineteresuje Sie Tym Sportem Jakiś Czas. Tylko Skąd Zamówicie Stroje?? "Only God Can Judge Me" Tupac Shakur
|
|
Hej, a można do was wpaść i zrobić kilka zdjęć podczas treningu?
|
|
Hej Na wszystkie pytania z chęcią odpowiem w sposób bardziej kameralny :P Zapraszam: gg 1674857 @ pyton@rycerze.pl Jeśli chodzi o powage naszej druzyny to jak najbardziej podchodzimy do tego poważnie. Pozdrawiam A.
|
|
oczywiscie ze na powaznie ![]()
|
|
Odświerzam temat bo dawno sie nic nie działo ;) Może są jacys nowi kandydaci? Zależy nam przede wszystkim na osobach starszych, aby wspólnie stworzyć paczkę znajomych i żeby łączyło nas cos wiecej niz treningi. Odpowiem na wszystkie pytania Zapraszam: gg 1674857 @ pyton@rycerze.pl pozdrawiam
|
|
;)
|
|
kurde ja bym sprobowal
|
|
tak walnac kogos bez zobowiazan fajna rzecz hehe ja sie pisze ale czy sie nadaje?? nie wiem wlasnie
|
|
Hej odezwij sie do mnei na gg i pogadamy ok? numer 1674857 pozdrawiam
|
|
Jak będziecie mieli jakieś mecze to dajcie znać na forum, a na pewno dużo osób przyjdzie, na pewno ja :-). ...
|
|
odświerzam... Dalej szukamy nowych zainteresowaych. Pozdrawiam
|
|
Zapraszamy na naszą długo oczekiwaną strone internetową ;) www.lomza-jackals.pzfa.pl Pozdrawiam Adam
|
|
Nie wiem kto tworzył tą stronę i nie chce wiedzieć, ale za treści typu: "WITAMY!!! na oficjalnej stronie podlaskiej drużyny futbolu amerykańskiego ŁOMŻA JACKALS." powinien cały czas powtarzać lekcje historii i geografii ze szkoły średniej. Dla niezorientowanych - Łomża nie lezy na Podlasiu lecz na Mazowszu! Dowód: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ziemia_łomżyńska
|
|
SxxxK tak lezy na polnocnym mazowszu ale czy o to chodzi tworcom tej stronki??? nie chcesz pomoc - nie przeszkadzaj ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
K69 mysle że nie przeszkadzam, ale poprostu coś się we mnie przewraca jak słysze drużyna podlaska z Łomży :/
|
|
wiec zaloz pierwsza druzyne z lomzy - polnocnego mazowsza :) ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
K69 a co ty taki złośliwy? Mamy już drużynę z północnego mazowsza z której jestm bardzo dumny - ŁKS!
|
|
Mój kumpel trenuje tam i mówił że o fajny sport... Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
„Wakacje z Futbolem Amerykańskim” 3-23 lipca Łomżyńska drużyna futbolu amerykańskiego „Łomża Jackals” serdecznie zaprasza młodzież w wieku gimnazjalnym (roczniki od 1993 do 1990), na organizowaną przez nas nie obozową, nieodpłatną akcję letnią „Wakacje z Futbolem Amerykańskim”, która odbędzie się w dniach od 3 do 23 lipca 2006 r. w Łomży. Pod okiem prawdziwych zawodników futbolu amerykańskiego uczestnicy będą mogli poznać zasady futbolu flagowego oraz trenować podstawowe techniki futbolowe. Podczas całej naszej letniej akcji zostanie przeprowadzony turniej futbolu flagowego, gdzie zwycięska drużyna będzie miała możliwość rozegrania meczu z młodzieżową reprezentacją warszawskiej drużyny futbolu amerykańskiego Warsaw Eagles. Zapewniamy dużo dobrej zabawy oraz wiele atrakcyjnych nagród ! Wszystkich zainteresowanych prosimy o zgłaszanie się na telefon komórkowy 0608058726 lub adres email info@lomza-jackals.pzfa.pl Odpowiemy na każde pytanie. O „Wakacjach z Futbolem Amerykańskim” można przeczytać także na http://www.pzfa.pl/?go=start&news=67 Jeżeli ktoś jest młodszy niż przewydywany wiek uczestników, a jest zainteresowany uczestnictwem to też zapraszamy do zgłaszania sie. Pozdrawiamy
|
|
http://www.pzfa.pl/?go=start&news=87 http://www.pzfa.pl/?go=start&news=89 W tą niedziele Łomża Jackals zagra swój 2 mecz od początku istnienia z CYtrynami Łódź.Będzie to mecz futbolu flagowego. Mecz odbędzie się w Łodzi. Więcej info w linkach na górze.
|
|
Hej Zapraszam wszystkich na pierwszy mecz futbolu amerykańskiego naszej druzyny. Więcej informacji można uzyskac pod adresem: http://www.pzfa.pl/?go=start&news=102 Jak ktoś ma jakieś pytania niech pisze, najlepiej na gadu lub @ Pozdrawiam Adam
|
|
za zimno jest:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
na mecz futbolu nigdy nie jest za zimno ;) Szakale walczą :) Łomża Walczy ! :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |