Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
imperial |
znajomi polecili mi ten zespół na wesele, co o nim sądzicie?tylko błagam nie piszcie mi o innych tylko konkretnie o tym bo reklam jest dużo a potem na żywo wychodzi co i jak....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: imperial |
Hmmmm. Ja Ci powiem tak. Nie widzę lepszego zespołu weselnego jak MAGDA BAND. Byłem na kilku już weselach które oni prowadzili. Żadne nie było takie samo. Za każdym razem były inne oczepiny i inny repertuar. Takwiec jeśli miałbym polecać to TYLKO Magdę.... Knox
|
|
Osobiście to mi się podoba muzyka grana przez zespół IMPERIAL. Byłam na kilku ich imprezach. Umieją zabawić widzów. Polecam
|
|
Chłopaki grają bardzo dobrze. Nie tylko mogą się pochwalić dobrym wokalistą, ale i gitarzystą. Mają swój styl i to się liczy.
|
|
hahahah jaka reklama hahahah odrazu nazwa tematu "Imperial" i dziwnym trafem ktos ci polega ten zespol :)
|
|
Znajoma i maxu pierwszy raz na forum.Ot tak niby przypadkiem pochwalili zespół Imperial.
|
|
Nie widzę w tym problemu. Jeżeli bawiłem się na imprezie granej przez dany zespół to czemu mam nie pochwalić? Ludzie jesteście hienami.
|
|
Krzychu daje czadu!
|
|
oooooo!!!!!! jeszcze to jak
|
|
dzieki za wypowiedzi a to nie zadna reklama zenada jest to ze ktos podaje stronke zespołu tam repertuar a na żywo wychodzi jaki to zespól sie nie doszukujta tu reklam!!!!!!!
|
|
Polecam Imperial,u mnie trzy lata temu grali na weselu,a ja już dwa lata jestem po rozwodzie.
|
|
maly trzeba mieć jaja żeby założyć i żyć w rodzinie,co do tego ma zespół który grał na Twoim weselu? Qrwa co za naród.
|
|
malenka12 jeżeli jeszcze nie wyszłaś za mąż i planujesz wesele polecam tą kapelę.Nie pożałujesz.
|
|
wlasnie wrocilam z imprezy gdzie gral Imperial. jak najbardziej POLECAM!!!!!!
|
|
Fajnie graja :) Byłem an jednym weselu na którym grali no i .. wybralem ich do siebie:) Gitarzysta swietnie gra Krzysiek fajnie śpiewa i tyle. Zresztą zorganizujcie sobie płytę z wesela na którym grali i po kłopocie . ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |