piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
imperial

znajomi polecili mi ten zespół na wesele, co o nim sądzicie?tylko błagam nie piszcie mi o innych tylko konkretnie o tym bo reklam jest dużo a potem na żywo wychodzi co i jak....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: imperial

Hmmmm. Ja Ci powiem tak. Nie widzę lepszego zespołu weselnego jak MAGDA BAND. Byłem na kilku już weselach które oni prowadzili. Żadne nie było takie samo. Za każdym razem były inne oczepiny i inny repertuar. Takwiec jeśli miałbym polecać to TYLKO Magdę....

Knox

Osobiście to mi się podoba muzyka grana przez zespół IMPERIAL. Byłam na kilku ich imprezach. Umieją zabawić widzów. Polecam

Chłopaki grają bardzo dobrze. Nie tylko mogą się pochwalić dobrym wokalistą, ale i gitarzystą. Mają swój styl i to się liczy.

hahahah jaka reklama hahahah odrazu nazwa tematu "Imperial" i dziwnym trafem ktos ci polega ten zespol :)

Znajoma i maxu pierwszy raz na forum.Ot tak niby przypadkiem pochwalili zespół Imperial.

Nie widzę w tym problemu. Jeżeli bawiłem się na imprezie granej przez dany zespół to czemu mam nie pochwalić? Ludzie jesteście hienami.

Krzychu daje czadu!

oooooo!!!!!! jeszcze to jak

dzieki za wypowiedzi a to nie zadna reklama zenada jest to ze ktos podaje stronke zespołu tam repertuar a na żywo wychodzi jaki to zespól sie nie doszukujta tu reklam!!!!!!!

Polecam Imperial,u mnie trzy lata temu grali na weselu,a ja już dwa lata jestem po rozwodzie.

maly trzeba mieć jaja żeby założyć i żyć w rodzinie,co do tego ma zespół który grał na Twoim weselu? Qrwa co za naród.

malenka12 jeżeli jeszcze nie wyszłaś za mąż i planujesz wesele polecam tą kapelę.Nie pożałujesz.

wlasnie wrocilam z imprezy gdzie gral Imperial. jak najbardziej POLECAM!!!!!!

Fajnie graja :)
Byłem an jednym weselu na którym grali no i .. wybralem ich do siebie:)

Gitarzysta swietnie gra Krzysiek fajnie śpiewa i tyle.
Zresztą zorganizujcie sobie płytę z wesela na którym grali i po kłopocie .

------------------------------------------------------------------------------------
Fotograf na Twój ślub
www.kamilzieba.flog.pl/pf/
e-mail: kamil.zieba@onet.pl
gsm: 511 53 53 25

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org