Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
▒▒▒NIE▒▒▒DLA▒▒▒ACTA▒▒▒ |
...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ▒▒▒NIE▒▒▒DLA▒▒▒ACTA▒▒▒ |
Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego. - Coś mi spod auta kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - OK, no to oleję.
|
|
za późno już inne państwa będą miły dostęp do Polskich obywateli, nawet bez retyfikacji tej umowy przez Polskę ,bo już umowa podpisana została w Tokio, ciekawe jakie są teraz warunki wycofania się z tej umowy :)
|
|
No to zostaliście udupieni :):):):) I trza bęzie filmy kupować a nie doić z torrentów :):):) A w nutki zaopatrywać się w EMPIKu a nie na wrzuta.pl albo pobieraczek.pl:):):):)
|
|
Oj maruda maruda. Tu nie chodzi tylko o pliki z sieci. To dotyczy wszystkiego...leków, części do samochodów,ciuchów, zabawek...prawie każdego aspektu również i Twojego życia. Nie wiem co za idioci rządzą tym krajem, ale bodajże wczoraj jeden z tych geniuszy powiedział, że podpisanie tej umowy niczego nie zmieni w prawie. Skoro nic nie zmieni, to po kiego chu*a ją podpisywać? Co za kretyni. Piłsudski powiedział kiedyś: Wam kury szczać prowadzać, nie politykę robić!. Nie wiedział pewnie biedny, że będzie to aktualne dłuuuuugo jeszcze po jego śmierci. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
No to was udupili jednak naprawdę :):):) Możę przestańcie i do sklepu i apteki chodzić bo was za zakupy zamkna :):):)
|
|
|
No tak. W sumie nie wiem, czego się spodziewałem :) Nie chodzi o sam fakt robienia zakupów, ale o konkurencję na rynku. Zamienniki leków czy części. Czegokolwiek. megan wytłumacz swoją wypowiedź. W jaki niby sposób? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Nooo :):) I będzie w końcu na nową obwodnicę pięjkną zresztą i nigdy nie zniszczoną waszymi gruchotami :):):) Bo was przecież ACTA udupi za autka wasze piękne :):):)
|
|
A to ja za megan wytłumaczę :):):) Bo przestaniecie w końcu jeździć za podróbkami do galerii w dużych miastach a zaczniecie kupować w naszych łomzyńskich sklepach :):):):)
|
|
marudo Nie wiem co u Ciebie jest większe, nie wiedza czy naiwność. Mimo to mam nadzieję, że się nie mylisz. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Ja nigdy się nie mylę :):)
|
|
Chwila maruda, tu nic za mnie nie tłumacz, ale o ile już to pobieżnie uczyniłeś to podziękować :)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
spoko meg :):):) Są tacy którym zawiłe i skomplikowane wyliczenia finansowe ni hu ghu do głowy nie wejdą :):) Ale za to z łatwością wchodza proste słowa :) Czyli jak krowie na rowie :):):)
|
|
maruda, kanieszna Nam piweczko wypić, całe wieki minęły :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Masakra ...
|
|
http://www.referendumacta.pl/
|
|
Z chęcią przejrzę te skomplikowane wyliczenia finansowe. Podziel się swą wiedzą, oświeć ciemnych, o iluminowany!
|
|
a u nas na Forum CENZURA już działa , LADMIN kasuje niewygodne tematy np ; POLSKI KOŚCIÓŁ LATAJĄCEGO POTWORA SPAGHETTI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |