Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cos nowego??? przydatnego??? |
pomysłów jest wiele aczkolwiek niema tego jednego jedynego. Dlatego chciałabym sie dowiedziec od was czego potrzebujecie w Łomży ??? -Kawiarni -Dobrze wyposarzonej hurtowni fryzjerskiej -Sklepu z zabawkami "na topie" takimi jakie Twoje dziecko lubi i nie musisz czekac poł roku zamin ja znajdziesz?? -a moze .... no właśnie czego czego potrzebujecie???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cos nowego??? przydatnego??? |
taniego sklepu z artykułami dla dziecka od pieluszek przez butelki smoczki, ubranka po zabawki. taki sklep od niemowlaka do przedszkolaka. Jest sklep fartlandia ale baaardzo drogi... i potrzeba sklepu dostepnego dla zwykłego człowieka
|
|
"chciałabym sie dowiedziec od was czego potrzebujecie w Łomży ???" ja wiem czego potrzebuje Łomża w innych miastach to się sprzedaje ale nie w Łomży .
|
|
Zdecydowanie - Kawiarni z dobrą kawą, Jak masz skłonności do samodestrukcji, to to śmiało - ryzykuj i otwieraj .
|
|
dobrego, porządnego solarium z karnetem co 5 wizyta gratis :) nie chce mi się już chodzić do tego co jest ich kilka w Łomży - nie dawno w trakcie korzystania co pół minuty samo otwierało się łóżko w trakcie naświetlania..paranoja..
|
|
Jeśli byście pilnie obserwowali te forum to byście sami załapali czego brakuje w Łomży:)
|
|
Andy C tzn wszystkiego :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
moim zdaniem otwartych ludzi którxzy nie patrza ci prosto w oczy na ulizy jak wiesniaki , troche kultury osobistej u mieszkancow a ze tego nie ma to kto zaryzykuje otwarciem dobrej kawiarni ?
|
|
dobrej, porządnej piwiarni z karnetem co 2 piwo gratis :)
|
|
dobrej kawiarni gdzie mozna i cos zjesc i wypic jakas dobra kawe i posiedziec moruseek
|
|
Martuchna sama wiesz czy pieniądze są najważniejsze w życiu ? jak nie ma z kim się podzielić pieniądzmi to jak by nie było życie traci sens ....
|
|
porządnego chińczyka.
|
|
tak, dobrej kawiarni tylko aby brudasów i morusów tam nie wpuszczali
|
|
Sklepu 24h na południu
|
|
a nie kozystacie z "4 pory roku" na pilusudzkiego, badz tej nowej kawiarni naprzeciwko dworca??
|
|
sklepu 24H to oprócz stacji benzynowych to w calej łomży niema chyba?? prawda
|
|
chińczyk może być, ale przydałoby się i Monopoly - jakieś dobre
|
|
kicia ,poki co zainwastuj w słownik.
|
|
_maly_ póki co nie zaglądaj na moje wątki :D
|
|
Sklep 24h z browarem na południu 100% by się utrzymał i przynosił niezłe zyski, tyle że Łomża to specyficzne miasto i nie wiem czy lokalni handlowcy nie przeszkadzali by w jego prowadzeniu.
|
|
sklepu z dopalaczami , takiego 24h , no i może jeszcze z bronią
|
|
solarium - co drugie wejście gratis :)
|
|
Marzy mi się w Łomży dobra naleśnikarnia i pierogarnia, z dobrą kawą i herbatą. Widziałam taką i jadłam tam tzn we Wrocławiu. Widzisz jak i co smażą, sama wybierasz dodatki. Palce lizać. Pamiętam, że za taki duuuuuży naleśnik zapłaciłam 12 zł
|
|
a ja bym chciał KFC
|
|
Łomżyniaków nie stać na KFC taka smutna prawda nie utrzymało by się tu.
|
|
Dobrego elektryka samochodowego, dobrych imprez, salonu toyoty, dobrych lekarzy , asfaltu na przykoszarowej i zawadzkiej, miejsc pracy, wiecej przedsiebiorców żeby bezradni ludzie nie marudzili ze nie ma pracy tylko sami zaczeli cos robic, wiecej L na ulicach bo i tak nie da sie jezdzic, gokartów, dostępu do ruskich papierosow i paliw .... itp
|
|
haha prezes4 dobrze mówisz ;)
|
|
Chińczyka :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
sklepu z oryginalnym ciuchami (nie radzę otwierać bo się w Łomży nie utrzyma) oraz jakieś fabryki, ale pewnie nie dasz rady jej otworzyć :). Po za tym wszystko jest. ---------------------------------------------
|
|
sklepu z oryginalnym ciuchami (nie radzę otwierać bo się w Łomży nie utrzyma) gdzie masz w Łomży ubiór originale jak wszędzie są tandetne świecówki?
|
|
oj Łomżyniacy ... wam choćby gwiazdke z nieba dał to i tak za mało nic nie umiecie sami zrobić jak i poprzeć dobrych intencji.... szkoda... faktem jest iż chciałabym otworzyć coś w Łomży aczkolwiek nie wiem dokładnie co, co by było wam tak naprawde potrzebne. Ale jeżeli nie spróbuje sie nie dowiem może akurat wyjdzie mi z tego fabryka:) "zawsze trzeba miec nadzieje" prezes4 wiesz co ja bym chciała pracodawcy który wpłacał by mi na konto wypłate a ja ja bym tylko wydawała ale takiego to nigdzie nie znajde:) powodzenia w dalszym narzekaniu:D niema jak to rada od obecnego BIZNESMENA chociażby abym ja nie stracił zysków...
|
|
kicia, chcesz otworzyć biznes, gdzie głównie wydają ludzie pieniądze, a brak tam, gdzie głównie się zarabia hehe andy C ja tam wybredny nie jestem, gdzie przyczepiony jaki lepszy znaczek to dla mnie oryginał :):). ---------------------------------------------
|
|
przypomniało mi się, chciałbym dentystę uzbrojonego w podtlenek azotu albo dającego znieczulenia komputerowe THE WAND ---------------------------------------------
|
|
nawet nie próbuj czegokolwiek otwierać
|
|
kicia899 dobrymi intencjami , to piekło jest wybrukowane, a tu potrzeba myśleć REALNIE, i nie bujać w obłokach, fabrykę - za wszy i chude pająki ! otwórz lumpeks taki second hand - 24h z tanim żarciem
|
|
ja tam wybredny nie jestem, gdzie przyczepiony jaki lepszy znaczek to dla mnie oryginał :):). a ja lubię orginal ... tylko w Łomży takich fatałaszków nie ma wiec kupuję w necie... A nie jedna porządna dziewczyna przymierzała moje ciuchy na ulicy tak im się podobały:))))))
|
|
Miejsca zchadzek brakuje bo z Andym nie mam się gdzie spotkać
|
|
szachmat ja mogę dużo tylko mi się nie chce:)__
|