Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zacznijmy okradać państwoe placówki i powywieszać tych polityków |
Co to Jeb.... Platforma robi z ludźmi dowiedziałem się że przez telefon nie będzie można się rejestrować. Wyobraźcie sobie teraz rodzinę z dzieckiem jak tu dziecko zarejestrować jak trzeba stać od 4 rano żeby dostać zaje.bany numerek do gbura lekarza, jak wziąć urlop jak cały czas szef czy szefowa grube szmaty narzekają że nie nie nie, jak wypocząć od tego wszystkiego jak już się nie ma urlopu bo wykorzystało się go na choroby dziecka jak utrzymać prace gdy z każdej strony wymagają ciebie osobiście na miejscu. POkemony mówią że musimy spłacać swoje długi i zaciskać pasa po co skoro i tak to piźnie wcześniej czy później, to już wolę zaciągać kolejne kredyty jak PiSdołki i czekać aż wszystko piźnie i licznik się wyzeruje jak Grecji. grecy śmieją się z emerytów polskich, śmieje się z nas cała Europa i połowa innych państwa na świecie, kiedy politycy znów się sprzedają, jak Putin klepie Donalda Tuska po ramieniu, jak szyderczo uśmiecha sie Merkel do Pizdy Tuska, zaraz mnie za to wypowiedz zamkną i wjedzie CBŚ na chatę jebane kvrwy, komunizm kurwy wprowadzają. Życie w Polsce jest jak na linie cyrkowej cały czas sie macha non stop z niej spadasz i gówno dostajesz. Ludzie już pracują za lokum i jedzenie co to kvrwa ma być się pytam? Nobody Likes Me Scream Muurdaaa I don't believe you Muurdaaa **** around an leave you Muurdaaa I don't believe you Murda, murda Your life's on the line ?)@.)%.!(*(.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zacznijmy okradać państwoe placówki i powywieszać tych polityków |
A na Forum siedzi DUREŃ, nic nie robi cały dzień, wciąż troluje, w necie dłubie, takich typów ja nie lubie, weż się DURNIU do roboty, przestań pisać te głupoty !
|
|
dopiero co walili petardami z okazji super sylwestra jakby się było z czego cieszyć...wiedziałam ze tak bedzie....głupie koncerty kiczowatych polskich pseudogwiazd w tv w sylwestra biorących za to grubą kasę i banda głupich polaczków cieszących się z nie wiadomo czego...na znak protestu powinni w chałupach przesiedzieć a nie pokazywać jak to oni się bawią...patrzę że wszystko przyjmujemy...silne bary mamy....a to wszysto zmierza do jednego.........:(
|
|
Dopiero to zauważasz biały murzynie ????????????????????? DiDi
|
|
Kama30, a co mają sylwestrowe petardy do służby zdrowia i polityków? jak odpalali, czyżbyś w chałupie siedziała i ze strachu się posrała ?
|
|
To wyjdzcie 8 stycznia o godz 12 na stary rynek i protestujcie.!! ...
|
|
do służby zdrowia i polityków to moze i nic nie mają ale do ogólnej wspaniałej sytuacji mają..
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 02-01-12 13:46 Kama30, a co mają sylwestrowe petardy do służby zdrowia i polityków? jak odpalali, czyżbyś w chałupie siedziała i ze strachu się posrała ? A ty co też latałeś z petardami? w dupie ci wybuchła bo erkę po północy słyszałam :D
|
|
Brawo Platformo, daj popalić swoim wyborcom. Hura, Hura, niech żyje nam!!!!!
|
|
nie raz sie pytalam o milosnikow Platformy --------------- i zero!!!!!!!!!!!! przejrzyjcie moje posty --------mowilam ,ZE nie ma na kogo glosowac w POLSCE !!!!!!!!!!! a teraz pobudka??:))))))))))))) smieszne!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Kama30 do dupy petard się nie wsadza, jak nie wiesz co, to mogę Ci wsadzić i na pewno nie będzie to petarda a efekt bombowy i tak murowany
|
|
ale wiesz może byłeś natrukany i się pomyliłeś.. Sylwester to Sylwester..:D:D
|
|
oj, Ty to chyba dupą myślisz
|
|
w 20 %
|
|
i już mi zaczynasz się podobać, zwiększ tylko tak do 50 %
|
|
niee... 50% to by było za dużo..;) 35% i ani procenta więcej :D
|
|
podnieś normę chociażby do 40%, co poniżej to tylko takie siuśki , które nie warto brać do ust ( oczywiście jeżeli mówimy o towarze wysokogatunkowym ) prima sort ...
|
|
dobra dobra nie wkręcaj mi tu :D
|
|
Nie dopiero sie obudziłem tylko staram sie nie wypowiadać o polityce i nie wchodzę na foram o tematyce politycznej jak widzisz tu założyłem temat do ludzie a nie do forumowiczów z polityki gdy widzę fałszywe wypowiedzi na polityce to mnie krew zalewa. Nie oglądam TYP iNFO i wszystkich informacyjnych programów czasem informacje i starczy raz na 3 dni. Wole pisać o piłce i pomagać ludziom np w szukani pracy. Opisywać i przygotowywać do wyjazdów za granice. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |