Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie wyciąg narciarski |
Z dość wiarygodnego źródła wiem , że jeden z łomżyńskich biznesmenów zamierza postawić , gdzieś trochę dalej za Górą Królowej Bony , wyciąg narciarski. Stok ma być dość łagodny i kończyć się pod lekką górkę. Może to być dobra okazja do nauki podstaw narciarstwa zjazdowego zarówno dla dorosłych jak i dzieci. No i trchę frajdy dla tych co już jeżdżą. Może i ja załapię tego bakcyla , bo jak do tej pory to tylko pływanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie wyciąg narciarski |
Masz rację, ten wyciąg będzie w Rybnie za Siemieniem.Z tego , co wiem, to w tym roku jeszcze nie będzie armatek i ratraka, ale powoli, powoli... A na Bonie wspólnota nie może się porozumieć. Cóż, czasem nadmiar demokracji nie jest zbyt dobry. Narciarskie pozdrowienia.
|
|
Małyszomania w głowach juz zakręciła :D
|
|
O tym wyciągu było już coś słychać kilka lat temu, ale wyszło jak zawsze więc nie wiem czy słusznie rozbudzacie w sobie tak wielkie nadzieje. Łomża to za duża dziura na takie rozrywki. Nie mamy żadnego porządnego klubu, a co tu mówić o jakimś tam nawet słabiutkim stoku... Chciałbym się mylić, ale myślę, że tu znowu będzie powtórka z historii i niestety nic z tego nie wyjdzie!:(
|
|
Żebyśmy mieli tako zajebisto góre jak w Gołdapi no to nie ma problemu :) tam jest wyciąg narciarski i krzesełkowy i obok zajebisty hotel id. na jesieni byłem to nawet sporo osób było a nawet nie było pogody na jazdy i zwiedzanie :)
|
|
No przydalby sie jkis maly stoczek z wyciagiem, zeby chociazby sie troche rozgrzac przed zjazdami :P. Ptysiu psia twoja mac, nie malyszo mania, tylko biale szalenstwo - nie myl pojec.
|
|
Co do wyciągu: ziemia już jest dawno wykupiona, pomiary geodezyjne zrobione, została kwestia kilku pozwoleń które już pewnie są. Mają być też jaskinie solne i inne bajery dla sercowców:)
|
|
Sura, to co ty wypisujesz na temat wyciągu, to dopiero jest bajer. Pozdrowienia.
|
|
A ja słyszałam że gdzieś na bonie ma powstać jakiś zamek, czy gród. I któs mi mówił że to nawet jakoś niedługo. Ciekawe jak to bendzie wyglądało. Wiecie coś o tym? posdrufka. PoOSdruUfFFFka dla fszYsTkich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |