Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
witam |
jestem tutaj z Wami dopiero od dzis. mam nadzieje , że będzie ok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: witam |
ok bunia damy jakoś radę
|
|
ok. Tylko wiesz Bonia a nie bunia. " O "to robi dużą różnicę.
|
|
ok sorry Bonia ;D
|
|
witaj Bonia ..jesteś pewnie bardzo młoda albo bardzo poważna :)
|
|
Nooo :):) Musi być odważna , bo na tym forum pisac to trzeba mieć w głowie nie pokolei tak jak ja np. No ale witaj Benia:):)
|
|
hej Maruda. A ty jesteś odważny czy poważny. Ja nie chcę tutaj wymądrzać się, ale czasami sa takie śmieszne lub idiotyczne tematy ,................że aż chce się napisać. Maruda Ty ok. Z rana jesteś pierwszy tutaj , fajnie piszesz. Jest ok.
|
|
Beetgo.... a czemu piszesz że albo młoda albo poważna. To już te dwie rzeczy nie komunikują się ze sobą?
|
|
ohhhh :):) Dziękuję dziękuję jestem zachwycony :):) Będe pisał jeszcze więcej i jeszcze większe głupoty :):):)
|
|
Bonia ,piszę tak ,bo po pierwsze nasza królowa Bona była powazna ,z tego wniosek ,ze moze jestes powazna ,a po drugie wchodzisz na forum z powitaniem jakoś tak malo powaznie jak młoda dziewczyna szukająca wrażeń ..jasne,ze jedno moze istnieć z drugim
|
|
"hej Maruda. A ty jesteś odważny czy poważny. Ja nie chcę tutaj wymądrzać się, ale czasami sa takie śmieszne lub idiotyczne tematy ,................że aż chce się napisać. Maruda Ty ok. Z rana jesteś pierwszy tutaj , fajnie piszesz. Jest ok." Sądząc po tej wypowiedzi, nie jesteś z nami od dzisiaj.. ...
|
|
Maruda, pisz, pisz jeszcze więcej i .... Nie, no nie powiem że jestem od dziś , tylko nie byłam "zarejestrowana" i nie mogłam "wymądrzać się" -he,he... Lubię czasem poczytać i mądre i głupie wypowiedzi.
|
|
Autor: Bonia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-12-11 21:45 Maruda, pisz, pisz jeszcze więcej i .... /////////////////////////////////////////////////////// No właśnie :więcej i ......... ??
|
|
maruda , to i..........??? co znaczy??????????
|
|
Beetgo , Ty to masz spostrzeżenia i taki poważny starasz się byc, i ta królowa Bona i to moje niepoważnie powitanie. Ty to naprawdę po psychologii?znasz się........ he,?
|
|
no właśnie to i... mnie zaniepokoiło :):):)
|
|
Dobrej nocki, bo juz późno i jestem poważna i niepoważna, i mam duzo lat i mało- ale pora do spanka zbliża się.
|
|
Dobrej nocki Benia :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |