Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Temat wazny do przeczytania. |
Witam. Znalazlem ciekawy filmik. Niestety prawie rok po hehe http://www.youtube.com/watch?v=4vhCtkWiPGQ&feature=share ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Temat wazny do przeczytania. |
jaki rok po matole .. jak to sfierzy film .. w styczniu zapitalamy na ulice ! ![]()
|
|
Chyba że zbierać puszki po Sylwestrze:):)
|
|
pieprzona Polska...
|
|
Widziałem to już w ubiegłym roku lecz nie przywiązywałem do tego większej wagi, lecz jeśli ma być tak dalej jak jest, proponuję wyjście na ulicę ale w większej skali, takiej ogólopolskiej, chociaż znając życie to i tak gówno zdziałamy bo milicja wszystko stłamsi, większość ludzi spałuję i jeszcze za to zapłacimy jeśli będziemy mieli czym. Chociaż z drugiej strony to i tak wszystkich nie zamkną bo kto będzie na to pracował? Później dziwota że ludzie kradną,popełniają samobójstwa itd. Temat rzeka...
|
|
Jak żyć Panie Premierze, jak żyć? (-) Paprykarz Szczeciński.
|
|
Dlaczego wszystkich nie zamkną??? Ogrodzą wokół na wzór muru chińskiego bramę zamkną na klucz, postawią klawiszy i ok. A w sklepach będzie tylko czarny chleb i czarna kawa.
|
|
bradzo chętnie czemu nie ale tylko pod jednym warunkiem , że nie wychodzimy jako protest przeciw rządom ekipy Tuska ale jako protest przeciw wszystkim elitom politycznym i polskiemu klerowi którzy ramię w ramie okradali nas i kraj przez ostatnie 20 lat. Santreo
|
|
Ale na czele ma kroczyć przecież Jarosław Wielki Brat.
|
|
JAROSŁAW POLSKĘ ZBAW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)
|
|
![]()
|
|
hahahha zajefajne foto;-)
|
|
![]()
|
|
To ja proponuje wyjsc na ulice od razu w nowym roku, powiedzmy 2 stycznia. Tak jak ktos napisal wyjsc ''ogolnopolitycznie'' polak z polakiem, sprzeciwic sie rzadowi, bo to co oni z nami zrobili i robia to jest warte smiechu. Ja bylbym w stanie wyjsc i protestowac. W najgorszym wypadku bylbym w stanie tez walczyc z policja jak i podpalic budynki panstwowe. A po co? A zeby pokazac to co pokazali Anglicy!!! Ze i POLACY potrafia sie sprzeciwic i chca normalnie ZYC.!! Niestety nie mam mozliwosci zorganizowania takiej manifestacji. Ona jest nam potrzebna. EGIPT WYWALCZYL SWOJE - WIEC I MY ZADBAJMY O SIEBIE Wyjsc na ulice, polaczyc sily, nieznajomy z nieznajomym zeby trzymal sie razem na tej ulicy. A w razie wypadku wjechal w policje. Tu trzeba rewolucji!!! Zostaniesz w domu.? Bo uznasz to za smieszne lub myslisz ze nikt nie wyjdzie. A wlasnie wyjdz i pokaz ze jestes POLAKIEM.! Oddalbym ostatnia krople krwi aby pokazac tym skur***ynom, ze nie moga nas traktowac jak smieci. Jak by co to ja w to wchodze na zaboj. JA JESTEM GOTOW WALCZYC ZA WSZELKA CENE O DOBRA POLSKE. A Ty.? ...
|
|
Moze ktorys tekst jest beznadziejny i glupi. No ale trzeba cos zrobic. ...
|
|
Chętnie się przyłączę. Mam 30 lat, po zawodówce (tynkarz-murarz, akrobata). Żona i 5 dzieci (9,7,5,3 i 1 rok). Mam paska (1989) w tedeiku na letnich gumach. Mam LCD LG i 2 laptoki. Mam też xboxa i playstation. Palę i piję mało. Żona tylko pali (ale dużo). Wynajmuję mieszkanie na kazańskiej (czynsz płaci mi miasto). Na dzieci dostaję niecałe 4 tysiące złotych i jak mam z tego żyć, Panie Premierze? Sam nie pracuję, bo nie pójdę na czarno (co ze składkami?), a legalnie chcą mi płacić minimum. Dlatego postuluję, żeby minimum było z 5 tysięcy, to pójdę do roboty (i inni pewnie też). Szkoły dla dzieci i służba zdrowia za darmo, ale już zęba za darmo nie wstawię. Postuluję więc, żeby wszystko było na NFZ, wszystkie leki i inne. I książki do szkoły za darmo i wycieczki moich dzieci do teatru za darmo. Postuluję także, żeby nie było polityków i banków, jeno wszystko za darmo i niech rządzi Pis i solidarność. Dziękuję za uwagę i przyłączam się do torro. Pokażmy ilu nas jest.
|
|
no pod szyldem Jarisua Kaczysnkeigo to ja 10 stycznia nawet nogi za próg nie wystawię. To kolejny cwaniak z wielu ktorzy w ciągu ostatnich 20 lat mamią , mamili polaków i traktuja nas jak stado barnów. Santreo
|
|
Nieprawda. Bronił krzyża? Bronił. Chce kryzysu? Chce. Jest przeciwko wszystkim (jak ja i torro)? Jest. Jest za kibolami? Jest. No więc niech nas prowadzi.
|
|
Kazdy ma inne poglady. Ten jest za Kaczynskim a tamten za Tustkiem, a nastepny jeszcze za kims innym. Prawda jest taka ze oni wszyscy nas pograzaja. Nie chodzi mi o spor miedzy ludzmi ktorzy stoja za Kaczynskim i ludzi ktorzy stoja za kims innym. Chodzi mi o to, zeby przez ten czas nikt za nikim nie stal. Zeby kazdy lomzyniak mial JEDEN CEL.! - WYJSC I ZAPROTESTOWAC. RAZEM! Zeby przeciwne strony zjednoczyly sie. Nie znam sie na polityce, ale podstawowe fakty rozumiem. Jestem na tyle obeznany, ze wiem ze bedzie coraz ciezej.!! santreo - mowisz ze mamia Polakow i truja nas jak stado baranow. Wiec pokazmy ze nie jestesmy baranami. Zorganizujmy cos wszyscy wspolnie. Jestem pewien ze jest masa ludzi w Lomzy, ktorzy by chcieli wyjsc na ulice(lecz nie ma zorganizowania). A czym nas wiecej tym bardziej opadnie rzadowi szczeka. Baranem bedzie ten - ktory zostanie w domu. Bo nie umie walczyc o GODNE BYCIE POLAKIEM. Nie siedziec w domach przy herbacie i czekac co bedzie, tylko trzeba reagowac. Gdyby udalo sie cos zorganizowac, to moze i inne miasta by sie wziely za to:) ...
|
|
Pozwolilem sobie skopiowac komentarze pod tym tak jak by filmikiem ktorego podalem link. Sami wejdzcie i poczytajcie komentarze. Ludzie, kur** błagam was, obudźcie w sobie tą naszą starą polską mentalność, nie dajmy się kopać po dupach, zróbmy coś w końcu,żeby rzeczywiście było dla nas lepiej, a nie dla tych złodziei. Drugi komentarz : Myślę ze ten filmik powinien mieć jakąś większą promocję żeby więcej osób to zobaczyło. Taką akcję powinniśmy zrobić w każdym mieście !! Egipt nam pokazał że może to poskutkować. Pozdr. ...
|
|
Przepraszam jasiu za pomylke, wklejalem to szybko wiec sie pomylilem :) kazdy ma prawo sie pomylic;) ...
|
|
A JA NIE PÓJDĘ :) MAM TO W DUPIE :) ŻYJĘ JAK PĄCZEK W MASLE :):):)
|
|
Organizować się na forach i wylewać na ulicach!!! Ale nie tylko na ulicach Łomży ale na ulicach wszystkich Polskich miast i miasteczek. Pokażmy że jest nas więcej niż ,, stróżów prawa''. Gdy wyjdziemy wszyscy i wszędzie wtedy będzie musiało się coś zmienić!!!
|
|
Tu trzeba rewolucji religijnej jestem gotów oddać krew z Czerwonego krzyża Curva* miłości chrześcijańskiej umoczonego w parafialnym złotym kielichu goryczy mojego upokorzenia pitym na mszy przez proboszcza mojej rzymskokatolickiej parafii "za nie tylko moje cywilizacyjne zdrowie" społeczne. * Słowo Curva - odwiecznie i powszechnie funkcjonujące w kilku rzymskokatolickich językach i medycynie oraz rozpowszechnione kulturze masowej już nie tylko Polskiej.
|
|
https://apps.facebook.com/polubiszto/pages/link.php?user_id=100001570057871
|
|
Umowmy sie 8 stycznia, to jest niedziela i kazdy ma wolne. Moze o godzinie 12 na starym rynku, chociaz zeby zobaczyc ile ludzi chce normalnej Polski. Nie licze na jakas ogromna manifestacje. Tylko tak o wyjsc, a moze akurat cos sie lepszego wydarzy. WYSYLAJMY TA WIADOMOSC znajomym i rodzinom, niech znajomi podaja ja dalej swoim znajomym. Rodzinom - siostrzencom, wujkom i ciociom. Chociaz sprobojmy.! 8 Stycznia 2012. Godz:12:00 Stary Rynek! ...
|
|
a jaki macie plan zmian? Z skąd zabrać i w co wsadzić, żeby było lepiej ? ---------------------------------------------
|
|
Wystarczy na początek jak Janosik albo Robin Hood albo jak Lenin albo jak Bolek i Lolek albo jak kapłani rzymskokatoliccy to już bez znaczenia. Z reguły zabiera się tym co mają i wsadza tym co nie mają żeby mieli lepiej. Można też zrobić strajk który przejdzie w książkach do historii i trafi do mediów na całym świecie przynosząc wstyd łomżyńskim Światowcom w kurii i ratuszu budząc lęk i respekt publiczny. Robienie demonstracji pociągnie koszty zbrojeń funkcjonariuszy policyjnych a może by ich na początek zasypać korespondencją od niezadowolonych ludzi z pogróżkami wskazującymi na uzasadniony brak zaufania i przyśpieszenie nowych wyborów ? " Folwark zwierzęcy " na "religijnej" Ziemi Łomżyńskiej trawa a my razem w nim trwamy jak Amen w pacierzu ?
|
|
Mr_Andrzej wyobraźnie to Pan ma na poziomie dziecka kilku letniego który przez swój głupi wpis w internecie został zatrzymany przez ABW:))))
|
|
hahaha dobre porównanie ! W odniesieniu jak wyżej. W Boże narodzenie nawet Bóg jest niewinnym dzieckiem ściganym przez zaborczego egocentrycznego władcę "religijnego" państwa prawa. Boją się dzieci ? Bo co - nawet dzieci już rozumieją co jest grane i nie dają się ogłupiać ? Mam w "PUP'ie" "ABW", gwiazdę Heroda i jego Polskie tradycyjne kolędowanie oraz kapłanów którzy są mu prowincjonalnymi parafialnymi prostackimi kapelanami.
|
|
torro chodziło,że pewnie po wyborach.... a trzeba było wcześniej...,o tak lepiej: http://www.youtube.com/watch?v=4vhCtkWiPGQ&feature=share
|
|
8 Stycznia 2012. Godz:12:00 Stary Rynek! ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |