Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak to mozliwe ze tyle KEBABOW sie utrzymuje ?? |
... jak to mozliwe ?? Policzcie kebab srednio 13 zl ile ich dziennie sie sprzeda ? 20sztyuk - mysle max mamy 260 zl niech bedzie 300zl dziennie pracuja 25 dni daje to 7500zl miesiecznie BRUTTO - oplacenie pracownika podatek surowce - zostaje wielkie nic - wiec pytam sie jak to mozliwe !!??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak to mozliwe ze tyle KEBABOW sie utrzymuje ?? |
wielkie nic? ee 2pracownikow-2500 surowce-1000(tak mysle) zus,us-1000 Zostaje 3000 wiec jest jeszcze rózna granica bledu. A jak z miesiaca na miesiac bedzie sie odkladac nawet po te 1000 zl, to i tak jest sie do przodu... tak ja mysle, nie znam dokladnie "cen" w kebabiarniach
|
|
20 kebabów dziennie to sprzedaje ten w Jeziorku i to poza weekendem :P a do tego dochodzą zapiekanki, hamburgery, napoje, więc wyżyć się da ;)
|
|
Zdziwiłbyś się ile się tego cholerstwa dziennie sprzedaje :) Najwięcej schodzi na dworcu, wiadomo, duży ruch ludzi, pasażerowie autobusów itp. Pracowałam przez pewien czas w jednym z barów, 20 kebabów schodziło, ale w gorsze dni... Do tego zestawy, napoje, frytki, hamburgery itp itd. Grosz do grosza i dziennie ładna suma się zbierała.
|
|
energia oplaty komunalne itp ... myslicie ze ma to sens?
|
|
Mandaryn zabierasz się do uruchomienia własnego Kebaba jak pies do jeża: i chciałbyś i się boisz. Stary, nie krepuj się :) Otwieraj knajpę, potem załóż temat pt. "Gdzie jest najlepszy kebab w Łomży" (zresztą nie pierwszy na tym forum) i z 17 różnych kont podaj adres tego którego będziesz właścicielem. Do tego jeszcze baner w 4lomza.pl i sukces murowany :]
|
|
Strzałeczka!!! Mam syna takiego lenia że nie chce u mnie na sklepie pracować nie rób jeden i siedzi teraz na bezrobotnym w 7 miesiącu jest,POmyślałem żeby to wykorzystać i żeby założył swój biznes,POmyślałem o budce z hot-dogami bo ma papiery gastronomiczne i te książeczki zdrowia z sanepidu,chłop ogólnie ogarnięty jest ale leń straszny. No ale dobra ja mu chce POmoc,to jak będzie miał zyski to i ja skorzystam. A wiec jako przedsiębiorczy tatuś POmyślałem żeby POszedł do tego śmiesznego urzędu pracy i POstarał się o jaka dotacje na taki biznes hot-dogowy. POwiedzmy że ja mu dam na start 6.000zł ile może wyciągnąć z tych dofinansowań? Może Wy byście POlecili jakiś lepszy biznes ale taki żeby kasę wyciągnąć z dofinansować i żeby samemu max z 6. tysiaków dać. No to strzałeczka i liczę na Waszą POmoc. http://www.biznesforum.pl/pomysl-na-biznes-za-kase-z-urzedu-pracy-i-ue-vt50496.html
|
|
yyy kebab ?? - dziekuje po prostu sie dziwie ;)_
|
|
do rayben - chyba ray ban a nie "ben" ;)
|
|
Ja się wcale nie dziwie i wcale nie uważam żeby sprzedawali po 20 dziennie myśle że raczej po 200, kebab kosztuje powiedzmy 8-12 zł a żeby zjeść i się najeść gdzieś np w pizza hut albo macu trzeba zapłacic o wiele wiecej. Kebaby się utrzymują bo są tanie i duże szybko się można najeść i nie zbańczyć ale oczywiście żeby znalesc naprawdę dobrego trzeba się naszukać
|
|
Cóż, taki kebab to syf najgorszy. Część z Was pewnie wie, jak się "produkuje" mięso do niego. Andy, jak ktoś jest leniem...no cóż, powodzenia.
|
|
20 to oni sprzedaja pod wieczor w godz kiedys sama czekalam na dworcu 20 min i w tym czasie zeszlo chyyba z 6 kebabow ja wzielam 2 to juz jest 8 i za mna tez czekaly 2 osoby a nie wspomne i 3 osobach jedzacych na miejscu, mie dziwi zarobek kogo innego...jak sie utrzymuje w strokrotce ten mLY SKLEPIK ZE SPINKAMI gumkami do wlosow skoro tam czynsz ok 3-4 tys ?
|
|
na dworcu spokojnie wiecej niz 20 fakt mimo wszystko dziwi mnie to a ostatnio pizzeria osteria za dowoz pizzy liczy sobie 10 zl :d hahha dobre zamist wsadzic kogos na rower i pogonic no ale coz... kebab to zgrana plyta niedlugo centum albo inaczje centra lomzy sie przesuna jedno pd venede drugie pod narew i obecny pelen dworzec bedize pusty - nie ma szans na tzw "dobra lokalizacje" wiec i te niedlugo upadna
|
|
wracajac zysk z jednego kebab jest subiektywny i relatywny bo przeciez im weicej sprzedajesz kebabow tym wiecej idzie warzyw sosu energii itp stala zdaje sie oplata komunalna tez sie zwiekszy bo weicje zmywania itp chociaz co tam oni zmywaja ??? wiec niech sredno wychodzi 7 zl 50-60% kebaba na czysto to juz zacnie nawet - powoli wierze w to ze da sie z tego zyc :D
|
|
mandaryn, nie rozumiem Twojego pytania o drugą sylabę mojego nicka mógłbyś wytłumaczyć co miałeś na myśli?
|
|
Ja sie dziwie ze za te ceny ktoś kupuje, z cenami kebabów jest tutaj drożej niż np w Warszawie, Poznaniu a ceny porównywalne są do Gdańska Łomża leży na Mazowszu !
|
|
tutaj nie ma tekiego zycia jak w Gdansku Wawie Poznaniu - wiec cenami trzeba nadgonic co trzeci kebab to tak jakby dodatkowy klient przy nizszych cenach wiec tak to sie kreci a ze lomzyniacy kase maja to wiadomo
|
|
... jeszcze jakies opinie ?
|
|
MANDARYN, uzywasz nicka ,jakim kiedyś poslugiwal sie Radek D. dawny wlasciciel baru 16,szkoda ze juz nie żyje,to byl klawy gość,
|
|
Skandal nie ma juz bezdomnych psów !!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie one są no pytam się gdzie one są ????
|
|
hehehehe no wlasnie ja tez pytam!!!
|
|
ja nie wiem jak można jeść te smieci zwane "kebabami". Zamiast otworzyć coś ze zdrową zywnoscią, to kolejny kebab/kebap powstanie :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |