Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ekonomik |
ekonomik spada na psy,renoma tej szkoły to nie długo równa zeru, kilkunastu uczni psuja dobre imię tej szkoły,brak szacunku uczni do nauczycieli,uczniowie pija i pala w toaletach,okradają kolegów i koleżanki jak nie z telefonów komórkowych to z pieniędzy,szatniarki to mumy ;) brak słów na nich pala papierosy w szatni, jedzenie wyłudzają lub papierosy łaskę robią żeby szatnie otworzyć,..z tymi szatniarkami to istny cyrk jednego klauna lub też klaunicy mniej, porażka co tam się wyprawia. Dziwne,że dyrektor tej szkoły przymyka y oczy,ale czas najwyższy żeby kuratorium się dowiedziało co tam się wyprawia.... oczywiście są tez i uczniowie,których ta adnotacja nie dotyczy,którzy posiadają kulturę na co dzień i nie zakładają jej od święta :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ekonomik |
"uczni", widać że w tej szkole niczego Cie nie nauczyli, ale w sumie takie rzeczy to w podstawówce ;P
|
|
"uczniów" :P i patrz na siebie gdzie i czego Ciebie uczyli ;)
|
|
hehe szatniarki "szatniarki to mumy ;) brak słów na nich pala papierosy w szatni, jedzenie wyłudzają lub papierosy łaskę robią żeby szatnie otworzyć,.." heh chyba z kosmosu jesteś albo jakiś nie dorób. szatniarki zawsze szły na rękę...ale widać z ciebie ****.one prosiły o papierosa? heh to chyba ty ich! smarku. ,gadać nie umiesz. nauczyciele są spoko a jak **** z ciebie to głąba nic nie nauczy:p proste. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
tak, tak, ekonomik taki zly ale jakos o kurestwie tam nie slyszalam, III Lo taka renoma, powazna i surowa dyrektorka ale jak uczennica obciagala w kiblu to dopiero byla afera, Mechaniak ni by taka renomowana szkola, trudny poziom i wogole i tez niedawno mieli nieza agentke co se ogory w dupe wsadzala i foty cykala, hm.. no to ja juz sama nie wiem ktora szkola najgorsza...no bo chyba nie ekonomik? Bo w kazdej innej szkole tez pala, tez sa pijacy nauczyciele, tez sa znudzone zyciem i marna wyplata szatniarki, ktore sa opluwane przez wywyzszajacych sie uczniow, tez zdarzaja sie kradzieze, a dyrektor nie jest od chodzenia jak stroz co przerwa po kiblach i sprawdzania czy ktos ciaga czy pali papierosy...zajmij sie czlowieku czyms pozytecznym, a nie donosami, bo takich zawistnych typow to nie tepie
|
|
idź dziś do jamy i tam się komuś wyżal
|
|
Się ciesz, że w ogóle otwierają szatnie... I że nie musisz zapieprzać do nauczycieli po karteczkę z pozwoleniem o otworzenie szatni....
|
|
Wyłudzają kanapki buahahaha w dupie byleś gówno widziałeś. Taki cwany jesteś na forum wyłudził ktoś od ciebie KANAPKE co powiedział dawaj kanapke jak nie to w pierd*** Przykry jesteś pajacu
|
|
Hehe to w takim razie niemam pojęcia jak cię tam traktują.. skoro nawet Panie woźne na ciebie leją. Dla mnie ekonomikk szkoła git.. tylko "zordon" powinien mojego buta pocałować. :)
|
|
mnie w przeciwieństwie do Ciebie czegoś tam nauczyli ;P
|
|
Do-kła-dnie. Zordon, ile on krwi nam napsuł..;P Co do szatniarek to szczerze mówiąc, nigdy nie spotkałam bardziej ugodowej pani I:-) Nie wiem, może nie szatniarki nie chciały cię wypuścić przed jakimś apelem i teraz się bujasz anonimowo na forum? Bo jestem pewna że taki kozak to jesteś tylko na 4lomza. Pzdr Ekonom:-)M@ster napisał(a): > mnie w przeciwieństwie do Ciebie czegoś tam nauczyli ;P
|
|
ekonom weta mechaniak budowlana= jeden worek
|
|
NoOo tak nie do końca ;>
|
|
I, II, III = jeden worek. To samo podejście ale ile bulwersów będzie!
|
|
hah EKONOM ŚWIETNA SZKOŁA ;))) Widac problem masz,może ciebie tam źle traktują ale to już nie problem szkoły... No tak w innych szkołach nikt nie pali i w ogóle pełna kulturka... A Panią Irenkę to ty lepiej w spokoju zostaw ;)
|
|
Autor: lauracrow1 (---.introlan.pl) Data: 25-02-10 22:52 tak, tak, ekonomik taki zly ale jakos o kurestwie tam nie slyszalam, III Lo taka renoma, powazna i surowa dyrektorka ale jak uczennica obciagala w kiblu to dopiero byla afera, Mechaniak ni by taka renomowana szkola, trudny poziom i wogole i tez niedawno mieli nieza agentke co se ogory w dupe wsadzala i foty cykala, hm.. no to ja juz sama nie wiem ktora szkola najgorsza...no bo chyba nie ekonomik? Bo w kazdej innej szkole tez pala, tez sa pijacy nauczyciele, tez sa znudzone zyciem i marna wyplata szatniarki, ktore sa opluwane przez wywyzszajacych sie uczniow, tez zdarzaja sie kradzieze, a dyrektor nie jest od chodzenia jak stroz co przerwa po kiblach i sprawdzania czy ktos ciaga czy pali papierosy...zajmij sie czlowieku czyms pozytecznym, a nie donosami, bo takich zawistnych typow to nie tepie POPIERAM W 100%
|
|
jednak to nie najgorsza szkoła,może ktos ma jakiś problem to dlatego pisze te bzdury nie znając słownika ortograficznego nawet bo w szkole widzi tylko 'kurestwo' a nie to że chodzi tam sie po to aby się uczyć. Ale widać że ktostam301 ma problem z jakimiś uczniami którzy "psują dobre imie szkoły" "okradają kolegów'' To juz nie sprawa dyrekscji ani kuratowium ZGŁOŚ się do psychologa albo do tej osoby co Ciebie okradła a nie bzdury wypisujesz.
|
|
Ogólnie spoko szkoła ;) Mnie tam nikt nigdy z kanapek nie okradł więc się nie wypowiadam na ten temat ;P A co do nauczycieli to też całkiem ok. I co to przedmówców to nie wiem co wy się tak czepnęliście tego Zordona - fakt krwi to on napsuł nie raz, ale chociaż czegoś nauczył, a nie jak po gimnazjum się wyszło zielonym.
|
|
W ekonomie 5% uczniów to laski w ciąży jak nie więcej :D
|
|
prawa,a ty jesteś jedna z nich haha
|
|
ja tam nawet jednego procenta nie widziałam, wiec nie wiem czy o tej samej szkole mówisz, prawa
|
|
prawa? a myślałam,że lewa.Co do wypowiedzi to nie skomentuje nawet
|
|
Damian_ŁKS też zordon Ciebie uczył? Jak ja tego typa nie na wi dzę. z resztą chyba każdy tak ma kto miał z nim styczność. Ogólnie ekonomik to dobra szkoła. Nauczyciele nie wliczając ZORDONA też są ok. Szatniarki? Sprzątaczki? Są spoko oprócz I***y.. uważa że jest szefem szefów sprzątaczek.. poza tym pleciuga straszna.
|
|
Mrauuu ty też masz tak wy****ne na tego Zordona? Ja nie wiem co on wam aż takiego zrobił... ;pp Ale nie wnikam. _______________ Tut mir Leid..
|
|
Damian pisał swego posta 1,5 roku temu
|
|
No to już raczej tu nie zajrzy.. Beetgo ty też z Ekonoma? _______________ Tut mir Leid..
|
|
a ja teraz. widzisz jakiś problem?
|
|
Mrauuu co ty teraz? _______________ Tut mir Leid..
|
|
odnośnie postu mojego..
|
|
przecież ja tylko dałem info moze nie zauwazyłas daty czasem bywa piątka
|
|
BlackStar ohh i to jak ja go nienawidze ...
|
|
tak tez z ekonoma ale juz pare lat temu
|
|
Mrauuu, a odnośnie mojego postu - to co on ci takiego zrobił? Bo chyba w nauczaniu nie jest aż taki zły - jak już napisałam wcześniej z gimnazjum się wyszło zielonym, a po ekonomie coś niecoś się kuma ;p _______________ Tut mir Leid..
|
|
Beetgo - właśnie jest te bywa bo nie zauważyłam.. BlackStar - a Ty z ekonomie się uczyłas? Jak nie to nie zrozumiesz nigdy problemu :D
|
|
Mrauuu to pewnie, że się uczyłam, bo inaczej to bym chyba nie kojarzyła kolesia o pseudonimie Zordon :D _______________ Tut mir Leid..
|
|
przybij piątkę :D
|
|
wiesz.. może być znany przez pocztę pantoflową :D michał zordon zawiecha. nie lubię typa i zawsze wręcz gadać na niego będę. Taki to ciot. za przeproszeniem.. :D
|
|
nie.. w sumie bez przeproszenia.. :D
|
|
Beetgo - 5 :)
|
|
"...zawiecha" to fakt :D Mnie tam nic nie zrobił, jakoś przeżyłam. Jedyne co to za dużo zadawał. I za często kartkówki robił. _______________ Tut mir Leid..
|
|
Beetgo 5 ;p _______________ Tut mir Leid..
|
|
Widzicie - półtora roku ten temat się zatrzymał, a wystarczyła mała wspominka o Zordonie i dyskusja trwa :D:D _______________ Tut mir Leid..
|
|
5 :)
|
|
chodźmy na piwo! ej a jak Zordon sobie czyta forum czasem? :))))
|
|
To mu się miło zrobi, że go pamiętamy ;P Mrauuu, a wierzysz w to? On teraz kartkówki sprawdza :D _______________ Tut mir Leid..
|
|
hahahaha albo karate czwyczy..
|
|
No właśnie ;pp _______________ Tut mir Leid..
|
|
Taak. mi też by się zrobiło miło gdybym czytała to co o mnie piszą tak jak my wyżej :D aż zapisałabym to w pamiętniku ... pamiętniku zordona.. :D
|
|
:D:D mi chodziło, że miło w sensie wspominania, a nie wspominania czego :P _______________ Tut mir Leid..
|
|
BlackStar. wiem wiem :)) to z przekąąsem było. Ogólnie jak to zordon czyta. To go bardzo serdecznie nie pozdrawiam:))))
|
|
a raczej kogo :) _______________ Tut mir Leid..
|
|
A tak w ogóle - to skąd on ma niby wiedzieć, że go Zordon ochrzcili? No chyba że sie jakis mądry znajdzie i mu kiedys powie.. ;P Albo sie ktos wygada :) A moze juz to zrobil, nic nie wiadomo ;p _______________ Tut mir Leid..
|
|
włączanie muzyczki >>>>power rangers<<< z telefonu. gdy idzie korytarzem słychać odgłosy : ""zordon'' ''muzyczka power rangers'' '' zordon! + muzyczka'' nieee nie domyślił się :D
|
|
A to nie wiedzialam. Dawno to bylo? _______________ Tut mir Leid..
|
|
No nie rok teeemu :) Już trochę..
|
|
spoko :) To moze dosyć o Zordonie :) Moze jakies inne wspomnienia? (tym razem nie o nauczycielach) ;p _______________ Tut mir Leid..
|
|
hmm.. wiejący wiatr w oknach?:P
|
|
temat też spada :P
|
|
W ostatnim roku mojej nauki były 3 laski w ciąży. Później przybyło jeszcze parę z opowiadań znajomych którzy tam zostali, więc wiem co mówię!
|
|
Pamięta ktoś ucieczki z apeli przez okna na parterze ? Oczywiście to były czas gdy nie domyślili się jeszcze żeby wyjąć klamki z okien ;p Stare czasy :)
|
|
ekonomik wylęgarnia młodych mamusiek,najlepsza szkoła z klasa ,,przedszkolną lomzyniak24
|
|
lomzyniak24 przejdz się do wety, albo budowlanki, wyciągnij wnioski, wróć i przeproś ...
|
|
jedni drugich są warci lomzyniak24
|
|
Myślę, że w porównaniu do poprzednich lat spadła renoma wszystkich szkół. Ekonom jest dobry jeżeli idzie się do liceum bo musi i dla świętego spokoju bo jest straszny luz. I choć w każdej szkole uczniowie są zdani po trosze sami na siebie jeżeli chodzi i powtarzanie do matury, to jeśli ktoś chce iść na studia to nie powinien iść do ekonoma. Mnie tam nigdy nie okradli, choć noszę telefon, mp3 i czasami kilkaset złotych(kiedy wracam do domu). Ciężarne są, ale tak się chyba dzieje w każdej szkole. Jeżeli mówimy o szatniarkach to teraz nie mam dużego luzu, bo pani I. nie wpuszcza do szatni bo "zobaczcie tak kamera jest i dyrektor wszystko widzi" .
|
|
włączanie muzyczki >>>>power rangers<<< z telefonu. gdy idzie korytarzem słychać odgłosy : ""zordon'' ''muzyczka power rangers'' '' zordon! + muzyczka'' Tak to najlepsze było ;)
|
|
Temat powrócił do naszego `ulubioooooonego` psora ;pp _______________ Tut mir Leid..
|
|
Mraaau, no tak, te okna... Ale tak a propos nauczycieli jeszcze to na plus najwiekszy luzak tej szkoły (nie mowie od czego zeby nie wyszlo na jaw), ale jak ktos zna to wie kto najwieksze jaja robil ;pp _______________ Tut mir Leid..
|
|
:) _______________ Tut mir Leid..
|
|
Nom, może i luzak ale też straszna porażka, aż żal się robi takiego człowieka.
|
|
Fakt, czasem on był śmieszny, a czasem to aż za bardzo. Ale ogólnie - spoko gość :) Tak bardzo pozytywny lekko mówiąc :) _______________ Tut mir Leid..
|
|
Ja tam go bardzo lubię BlackStar :) jak trzeba to pojedzie a jak trzeba to pomoże. Oby więcej takich nauczycieli było :)
|
|
ania07 widocznie po tobie jechał. Pan X.jedzie po pustakach, wrednych i tapeciarach :)
|
|
Mrauuu, nie zjechał po mnie ani razu. Po prostu nie lubię ludzi którzy starają się na siłę być fajni. W tamtym roku mi bardzo ocenę naciągnął :)
|
|
Ej BlackStar, a możesz mi powiedzieć kim jesteś z zawodu? Studiowałaś?
|
|
Krysiuk rządzi ;p
|
|
Ania07 teraz studiuje w Wawie a co? ;P _______________ Tut mir Leid..
|
|
Krysiuk i Bąkowski najlepsi :P A Jadzia dalej trzęsie całą szkołą hehe :P
|
|
BlackStar, tak z ciekawości pytam ;) A co studiujesz?
|
|
Pedagogikę :) _______________ Tut mir Leid..
|
|
Potwierdzam Bąkowski najlepszy i Haponik :) ;)
|
|
BlackStar, a ciężko się było dostać? A kto był twoim wychowawcą?
|
|
Czy ja wiem czy ciężko... ;) A jeżeli chodzi o wychowawcę to tajemnica (a raczej niechęć posługiwania się konkretnymi nazwiskami) :D:D _______________ Tut mir Leid..
|
|
A powiesz ile miałaś pkt z matur? I jakie miałaś oceny? Chce oszacować moje maturki xD
|
|
Napisze ci na maila :) _______________ Tut mir Leid..
|
|
Jaki system , takie szkolnictwo . Już w tym kraju mnie nic nie zdziwi . Pomysłowo.
|
|
stokrotka1807@tlen.pl ;)
|
|
Bobromil, jak pytam nauczycieli jakie są średnie wyniki ekonoma to słyszę "noooo powyżej średniej województwa..."
|
|
akurat
|
|
Z tymi szkołami jest różnie
|
|
Jak ktoś chce, to się nauczy. i nie ma co obwiniać nauczycieli. Nauczyciel może być jedynie motywacją do nauki. Jesli ma takie podejście żeby zachęcić ucznia do nauki. Jeśli mówi z ''uczuciem'' o tym czego uczy od razu to widać..
|
|
Mrauuu, święta racja. To poprostu piękne jaki wpływ może mieć nauczyciel na ucznia, może zarazić go swoją pasją, jeśli ją ma. Ale szczerze, ile razy zrobiłaś jakieś zadania np z matmy gdy nie miałaś zadanej pracy domowej, sprawdzianu itp? Tak poprostu, żeby poćwiczyć do matury( nie chodzi mi o ostatnią prostą).
|
|
ja to i przed maturą zadań nie robiłam bo tak matematyki nienawidzę.... a dlaczego? Bo nikt mnie nigdy do niej nie zachęcił. Co innego polski, angielski, biologia... ale różni są ludzi. na każdego inny czynnik wpływa. Na mnie na ten przykład - drugi człowiek.
|
|
Ja tez lubię angielski i biologię, ale mnie nikt nie zachęcał. Tak wyszło. Ale pomimo tego że biologia mnie interesuje szczególnie na poziomie komórkowym, molekularnym to nie jestem zasypana w książkach. Bo w końcu i tak 5 dostane to po co się uczyć... Lepiej się na forum powykłucam z ludźmi. ;P
|
|
oh gratuluję.. 5:) taak Biologia to bardzo trudny przedmiot...
|
|
Nom, Dla niektórych oddychanie komórkowe to rozkład komórki, więc wiesz. Poziom hardcore...
|
|
każdy jest dobry z czego innego :)
|
|
Bardzo miło wspominam Ekonomik ;) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
Więc nie oceniajmy już trudności przedmiotów, bo faktycznie to kwestia indywidualna. Choć pewnie nikt nie umarłby od sił nieczystych i szatańskich na których przecież opierają się podręczniki xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |