środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ekonomik

ekonomik spada na psy,renoma tej szkoły to nie długo równa zeru, kilkunastu uczni psuja dobre imię tej szkoły,brak szacunku uczni do nauczycieli,uczniowie pija i pala w toaletach,okradają kolegów i koleżanki jak nie z telefonów komórkowych to z pieniędzy,szatniarki to mumy ;) brak słów na nich pala papierosy w szatni, jedzenie wyłudzają lub papierosy łaskę robią żeby szatnie otworzyć,..z tymi szatniarkami to istny cyrk jednego klauna lub też klaunicy mniej, porażka co tam się wyprawia. Dziwne,że dyrektor tej szkoły przymyka y oczy,ale czas najwyższy żeby kuratorium się dowiedziało co tam się wyprawia.... oczywiście są tez i uczniowie,których ta adnotacja nie dotyczy,którzy posiadają kulturę na co dzień i nie zakładają jej od święta :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ekonomik

"uczni", widać że w tej szkole niczego Cie nie nauczyli, ale w sumie takie rzeczy to w podstawówce ;P

"uczniów" :P i patrz na siebie gdzie i czego Ciebie uczyli ;)

hehe szatniarki "szatniarki to mumy ;) brak słów na nich pala papierosy w szatni, jedzenie wyłudzają lub papierosy łaskę robią żeby szatnie otworzyć,.." heh chyba z kosmosu jesteś albo jakiś nie dorób. szatniarki zawsze szły na rękę...ale widać z ciebie ****.one prosiły o papierosa? heh to chyba ty ich! smarku. ,gadać nie umiesz. nauczyciele są spoko a jak **** z ciebie to głąba nic nie nauczy:p proste.

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

tak, tak, ekonomik taki zly ale jakos o kurestwie tam nie slyszalam, III Lo taka renoma, powazna i surowa dyrektorka ale jak uczennica obciagala w kiblu to dopiero byla afera, Mechaniak ni by taka renomowana szkola, trudny poziom i wogole i tez niedawno mieli nieza agentke co se ogory w dupe wsadzala i foty cykala, hm.. no to ja juz sama nie wiem ktora szkola najgorsza...no bo chyba nie ekonomik? Bo w kazdej innej szkole tez pala, tez sa pijacy nauczyciele, tez sa znudzone zyciem i marna wyplata szatniarki, ktore sa opluwane przez wywyzszajacych sie uczniow, tez zdarzaja sie kradzieze, a dyrektor nie jest od chodzenia jak stroz co przerwa po kiblach i sprawdzania czy ktos ciaga czy pali papierosy...zajmij sie czlowieku czyms pozytecznym, a nie donosami, bo takich zawistnych typow to nie tepie

idź dziś do jamy i tam się komuś wyżal

Się ciesz, że w ogóle otwierają szatnie... I że nie musisz zapieprzać do nauczycieli po karteczkę z pozwoleniem o otworzenie szatni....

Wyłudzają kanapki buahahaha w dupie byleś gówno widziałeś. Taki cwany jesteś na forum wyłudził ktoś od ciebie KANAPKE co powiedział dawaj kanapke jak nie to w pierd*** Przykry jesteś pajacu

Hehe to w takim razie niemam pojęcia jak cię tam traktują.. skoro nawet Panie woźne na ciebie leją. Dla mnie ekonomikk szkoła git.. tylko "zordon" powinien mojego buta pocałować. :)

mnie w przeciwieństwie do Ciebie czegoś tam nauczyli ;P

Do-kła-dnie. Zordon, ile on krwi nam napsuł..;P
Co do szatniarek to szczerze mówiąc, nigdy nie spotkałam bardziej ugodowej pani I:-) Nie wiem, może nie szatniarki nie chciały cię wypuścić przed jakimś apelem i teraz się bujasz anonimowo na forum? Bo jestem pewna że taki kozak to jesteś tylko na 4lomza.
Pzdr Ekonom:-)M@ster napisał(a):

> mnie w przeciwieństwie do Ciebie czegoś tam nauczyli ;P

ekonom weta mechaniak budowlana= jeden worek

NoOo tak nie do końca ;>

I, II, III = jeden worek. To samo podejście ale ile bulwersów będzie!

hah EKONOM ŚWIETNA SZKOŁA ;)))

Widac problem masz,może ciebie tam źle traktują ale to już nie problem szkoły...
No tak w innych szkołach nikt nie pali i w ogóle pełna kulturka...

A Panią Irenkę to ty lepiej w spokoju zostaw ;)

Autor: lauracrow1 (---.introlan.pl)
Data: 25-02-10 22:52

tak, tak, ekonomik taki zly ale jakos o kurestwie tam nie slyszalam, III Lo taka renoma, powazna i surowa dyrektorka ale jak uczennica obciagala w kiblu to dopiero byla afera, Mechaniak ni by taka renomowana szkola, trudny poziom i wogole i tez niedawno mieli nieza agentke co se ogory w dupe wsadzala i foty cykala, hm.. no to ja juz sama nie wiem ktora szkola najgorsza...no bo chyba nie ekonomik? Bo w kazdej innej szkole tez pala, tez sa pijacy nauczyciele, tez sa znudzone zyciem i marna wyplata szatniarki, ktore sa opluwane przez wywyzszajacych sie uczniow, tez zdarzaja sie kradzieze, a dyrektor nie jest od chodzenia jak stroz co przerwa po kiblach i sprawdzania czy ktos ciaga czy pali papierosy...zajmij sie czlowieku czyms pozytecznym, a nie donosami, bo takich zawistnych typow to nie tepie

POPIERAM W 100%

jednak to nie najgorsza szkoła,może ktos ma jakiś problem to dlatego pisze te bzdury nie znając słownika ortograficznego nawet bo w szkole widzi tylko 'kurestwo' a nie to że chodzi tam sie po to aby się uczyć.
Ale widać że ktostam301 ma problem z jakimiś uczniami którzy "psują dobre imie szkoły" "okradają kolegów''
To juz nie sprawa dyrekscji ani kuratowium
ZGŁOŚ się do psychologa albo do tej osoby co Ciebie okradła a nie bzdury wypisujesz.

Ogólnie spoko szkoła ;) Mnie tam nikt nigdy z kanapek nie okradł więc się nie wypowiadam na ten temat ;P A co do nauczycieli to też całkiem ok. I co to przedmówców to nie wiem co wy się tak czepnęliście tego Zordona - fakt krwi to on napsuł nie raz, ale chociaż czegoś nauczył, a nie jak po gimnazjum się wyszło zielonym.

W ekonomie 5% uczniów to laski w ciąży jak nie więcej :D

prawa,a ty jesteś jedna z nich haha

ja tam nawet jednego procenta nie widziałam, wiec nie wiem czy o tej samej szkole mówisz, prawa

prawa? a myślałam,że lewa.Co do wypowiedzi to nie skomentuje nawet

Damian_ŁKS

też zordon Ciebie uczył? Jak ja tego typa nie na wi dzę. z resztą chyba każdy tak ma kto miał z nim styczność.

Ogólnie ekonomik to dobra szkoła. Nauczyciele nie wliczając ZORDONA też są ok.

Szatniarki? Sprzątaczki? Są spoko oprócz I***y.. uważa że jest szefem szefów sprzątaczek.. poza tym pleciuga straszna.

Mrauuu ty też masz tak wy****ne na tego Zordona? Ja nie wiem co on wam aż takiego zrobił... ;pp
Ale nie wnikam.

Damian pisał swego posta 1,5 roku temu

No to już raczej tu nie zajrzy..
Beetgo ty też z Ekonoma?

a ja teraz.
widzisz jakiś problem?

Mrauuu co ty teraz?

odnośnie postu mojego..

przecież ja tylko dałem info moze nie zauwazyłas daty czasem bywa piątka

BlackStar
ohh i to jak ja go nienawidze ...

tak tez z ekonoma ale juz pare lat temu

Mrauuu, a odnośnie mojego postu - to co on ci takiego zrobił? Bo chyba w nauczaniu nie jest aż taki zły - jak już napisałam wcześniej z gimnazjum się wyszło zielonym, a po ekonomie coś niecoś się kuma ;p

Beetgo - właśnie jest te bywa bo nie zauważyłam..
BlackStar - a Ty z ekonomie się uczyłas? Jak nie to nie zrozumiesz nigdy problemu :D

Mrauuu to pewnie, że się uczyłam, bo inaczej to bym chyba nie kojarzyła kolesia o pseudonimie Zordon :D

przybij piątkę :D

wiesz.. może być znany przez pocztę pantoflową :D michał zordon zawiecha.
nie lubię typa i zawsze wręcz gadać na niego będę. Taki to ciot. za przeproszeniem.. :D

nie.. w sumie bez przeproszenia.. :D

Beetgo - 5

:)

"...zawiecha" to fakt :D
Mnie tam nic nie zrobił, jakoś przeżyłam. Jedyne co to za dużo zadawał. I za często kartkówki robił.

Beetgo
5
;p

Widzicie - półtora roku ten temat się zatrzymał, a wystarczyła mała wspominka o Zordonie i dyskusja trwa :D:D

5 :)

chodźmy na piwo!
ej a jak Zordon sobie czyta forum czasem? :))))

To mu się miło zrobi, że go pamiętamy ;P
Mrauuu, a wierzysz w to? On teraz kartkówki sprawdza :D

hahahaha albo karate czwyczy..

No właśnie ;pp

Taak. mi też by się zrobiło miło gdybym czytała to co o mnie piszą tak jak my wyżej :D aż zapisałabym to w pamiętniku ... pamiętniku zordona..
:D

:D:D
mi chodziło, że miło w sensie wspominania, a nie wspominania czego :P

BlackStar. wiem wiem :)) to z przekąąsem było.
Ogólnie jak to zordon czyta. To go bardzo serdecznie nie pozdrawiam:))))

a raczej kogo :)

A tak w ogóle - to skąd on ma niby wiedzieć, że go Zordon ochrzcili? No chyba że sie jakis mądry znajdzie i mu kiedys powie.. ;P Albo sie ktos wygada :) A moze juz to zrobil, nic nie wiadomo ;p

włączanie muzyczki >>>>power rangers<<< z telefonu.
gdy idzie korytarzem słychać odgłosy : ""zordon'' ''muzyczka power rangers'' '' zordon! + muzyczka''

nieee nie domyślił się :D

A to nie wiedzialam. Dawno to bylo?

No nie rok teeemu :) Już trochę..

spoko :)
To moze dosyć o Zordonie :) Moze jakies inne wspomnienia? (tym razem nie o nauczycielach) ;p

hmm.. wiejący wiatr w oknach?:P

temat też spada :P

W ostatnim roku mojej nauki były 3 laski w ciąży. Później przybyło jeszcze parę z opowiadań znajomych którzy tam zostali, więc wiem co mówię!

Pamięta ktoś ucieczki z apeli przez okna na parterze ? Oczywiście to były czas gdy nie domyślili się jeszcze żeby wyjąć klamki z okien ;p Stare czasy :)

ekonomik wylęgarnia młodych mamusiek,najlepsza szkoła z klasa ,,przedszkolną

lomzyniak24

lomzyniak24 przejdz się do wety, albo budowlanki, wyciągnij wnioski, wróć i przeproś ...

jedni drugich są warci

lomzyniak24

Myślę, że w porównaniu do poprzednich lat spadła renoma wszystkich szkół. Ekonom jest dobry jeżeli idzie się do liceum bo musi i dla świętego spokoju bo jest straszny luz. I choć w każdej szkole uczniowie są zdani po trosze sami na siebie jeżeli chodzi i powtarzanie do matury, to jeśli ktoś chce iść na studia to nie powinien iść do ekonoma.
Mnie tam nigdy nie okradli, choć noszę telefon, mp3 i czasami kilkaset złotych(kiedy wracam do domu). Ciężarne są, ale tak się chyba dzieje w każdej szkole.
Jeżeli mówimy o szatniarkach to teraz nie mam dużego luzu, bo pani I. nie wpuszcza do szatni bo "zobaczcie tak kamera jest i dyrektor wszystko widzi"
.

włączanie muzyczki >>>>power rangers<<< z telefonu.
gdy idzie korytarzem słychać odgłosy : ""zordon'' ''muzyczka power rangers'' '' zordon! + muzyczka''

Tak to najlepsze było ;)

Temat powrócił do naszego `ulubioooooonego` psora ;pp

Mraaau, no tak, te okna...
Ale tak a propos nauczycieli jeszcze to na plus najwiekszy luzak tej szkoły (nie mowie od czego zeby nie wyszlo na jaw), ale jak ktos zna to wie kto najwieksze jaja robil ;pp

:)

Nom, może i luzak ale też straszna porażka, aż żal się robi takiego człowieka.

Fakt, czasem on był śmieszny, a czasem to aż za bardzo. Ale ogólnie - spoko gość :) Tak bardzo pozytywny lekko mówiąc :)

Ja tam go bardzo lubię BlackStar :) jak trzeba to pojedzie a jak trzeba to pomoże. Oby więcej takich nauczycieli było :)

ania07 widocznie po tobie jechał. Pan X.jedzie po pustakach, wrednych i tapeciarach :)

Mrauuu, nie zjechał po mnie ani razu. Po prostu nie lubię ludzi którzy starają się na siłę być fajni. W tamtym roku mi bardzo ocenę naciągnął :)

Ej BlackStar, a możesz mi powiedzieć kim jesteś z zawodu? Studiowałaś?

Krysiuk rządzi ;p

Ania07 teraz studiuje w Wawie a co? ;P

Krysiuk i Bąkowski najlepsi :P
A Jadzia dalej trzęsie całą szkołą hehe :P

BlackStar, tak z ciekawości pytam ;) A co studiujesz?

Pedagogikę :)

Potwierdzam Bąkowski najlepszy i Haponik :)

;)

BlackStar, a ciężko się było dostać? A kto był twoim wychowawcą?

Czy ja wiem czy ciężko... ;)
A jeżeli chodzi o wychowawcę to tajemnica (a raczej niechęć posługiwania się konkretnymi nazwiskami) :D:D

A powiesz ile miałaś pkt z matur? I jakie miałaś oceny? Chce oszacować moje maturki xD

Napisze ci na maila :)

Jaki system , takie szkolnictwo . Już w tym kraju mnie nic nie zdziwi .

Pomysłowo.

stokrotka1807@tlen.pl ;)

Bobromil, jak pytam nauczycieli jakie są średnie wyniki ekonoma to słyszę "noooo powyżej średniej województwa..."

akurat

Z tymi szkołami jest różnie

Jak ktoś chce, to się nauczy. i nie ma co obwiniać nauczycieli. Nauczyciel może być jedynie motywacją do nauki. Jesli ma takie podejście żeby zachęcić ucznia do nauki. Jeśli mówi z ''uczuciem'' o tym czego uczy od razu to widać..

Mrauuu, święta racja. To poprostu piękne jaki wpływ może mieć nauczyciel na ucznia, może zarazić go swoją pasją, jeśli ją ma. Ale szczerze, ile razy zrobiłaś jakieś zadania np z matmy gdy nie miałaś zadanej pracy domowej, sprawdzianu itp? Tak poprostu, żeby poćwiczyć do matury( nie chodzi mi o ostatnią prostą).

ja to i przed maturą zadań nie robiłam bo tak matematyki nienawidzę....
a dlaczego? Bo nikt mnie nigdy do niej nie zachęcił. Co innego polski, angielski, biologia...
ale różni są ludzi. na każdego inny czynnik wpływa. Na mnie na ten przykład - drugi człowiek.

Ja tez lubię angielski i biologię, ale mnie nikt nie zachęcał. Tak wyszło. Ale pomimo tego że biologia mnie interesuje szczególnie na poziomie komórkowym, molekularnym to nie jestem zasypana w książkach. Bo w końcu i tak 5 dostane to po co się uczyć... Lepiej się na forum powykłucam z ludźmi. ;P

oh gratuluję.. 5:) taak Biologia to bardzo trudny przedmiot...

Nom, Dla niektórych oddychanie komórkowe to rozkład komórki, więc wiesz.
Poziom hardcore...

każdy jest dobry z czego innego :)

Bardzo miło wspominam Ekonomik ;)

[...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.

Więc nie oceniajmy już trudności przedmiotów, bo faktycznie to kwestia indywidualna. Choć pewnie nikt nie umarłby od sił nieczystych i szatańskich na których przecież opierają się podręczniki xD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org